forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 zagor
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 16:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Tako je Cibore da nije dobro ne bi se sigurno zvala extra serija
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 16:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

Ja bi i da regularna izgleda ko ekstra. Lijepo imAŠ cinu, broj i naslov ne moraš po citavoj stranici. Eksta je ekstra!

E tooo!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 18:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
znaci vama je bolje ovo od ovog

I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 18:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Znas kako,ovde je logo manji a naslov veci,a ovde obrnuto,tako da nema neke velike razlike,ali ovi extra su mi nekako bolji i drazi.E ma svejedno samo da ih je sto vise!!!

Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 18:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
misljenja su podijeljenja ali tako treba biti;no buduci da je topic o zagoru;zanima me za sljedece epizode da li bi ubili nekog od sporedno glavnih likova tonka;digging bill;druncky duck;itd (ne usudim se reci chico)i onda zagor sav bijesan radi kaos dok se osvecuje

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 18:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Pun si pitanja.Mislim da bi to moglo biti dobrih par epizoda,ali ipak,mnogo su znacajni za ceo serijal.Mozda nekog manje bitnog.

Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 18:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
pa bas zato,tekstopisci su vidjeli da dugotrajne sage se prodaju,po meni od nestalog istrazivaca do sjene na dar najbolja,poslije toga sve mlako.tako nesto je potrebno zagoru da digne kvalitetu,da ima neki cilj i iz epizode to rijesava,zato po mom ubojstvo nekog pozitivnog ali i dragog lika,ili jos bolje da neki dobri lik se odmetne i napravi kaos u darkwoodu i zagorovom zivotu

Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 20:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Vjeruj mi, to fanovi ne bi lako oprostili. Ovi koje si nabrojao su nedodirljivi.

Meni je bilo žao kad su poginuli svi oni rendžeri u teritoriju komanca, oni pecos bill i onaj sa nekom cudnom kapom kojima je Chico pricao price.

Takvo što se još može dogoditi, ali ovo šta ti kažeš, teško.

Osim toga, Chico se vec jednom odmetno, kad je bio pod utjecajem droge koju mu je dao Bimbo Sullivan.

No sikiriki
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 21:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
quote:
Originally posted by Archy

Vjeruj mi, to fanovi ne bi lako oprostili. Ovi koje si nabrojao su nedodirljivi.

Meni je bilo žao kad su poginuli svi oni rendžeri u teritoriju komanca, oni pecos bill i onaj sa nekom cudnom kapom kojima je Chico pricao price.

Takvo što se još može dogoditi, ali ovo šta ti kažeš, teško.

Osim toga, Chico se vec jednom odmetno, kad je bio pod utjecajem droge koju mu je dao Bimbo Sullivan.

da je,e bas ta epizoda s sivim vukom,i legendarno je to sto su ubili one rendjere,jer ipak se vodio rat i on nikog ne bira,eto npr neka melodrama sa sivim vukom tu bi se dalo nesto napravit,nesto kao dugo putovanje samo s jos tragicnijim krajem

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/01/2009 : 00:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by wintersnake

Meni je ovaj sa naslovom gore (pravi) mnogo bolje
Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 30/01/2009 : 08:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message
možda da ubiju Going-Going-a, pa da Zagor popiz...
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 30/01/2009 : 12:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
lol

Meni taj going going ide na živce. Još bi mi bilo i drago da ga Chico vec jednom zajebe.

Osim toga, Chico uvijek izvuce deblji kraj u svojim avanturama. Bilo bi fora da vec i on nekoga prevari, kao u Indijanskom cirkusu ili u Pruzi.

No sikiriki
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 30/01/2009 : 13:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Da stvarno, baš bi bilo fora da Chico napravi šnicle ili gulaš od njega pa da vidimo Zagorovu reakciju, hehehe...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/01/2009 : 13:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

Da stvarno, baš bi bilo fora da Chico napravi šnicle ili gulaš od njega pa da vidimo Zagorovu reakciju, hehehe...

Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 14:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
eh,ludi svejedac[:D ma nema njega vise,kako im se uopce dalo,ubacivat tu zivotinju,dovoljan nam je druncky duck

Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 14:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
ljepo biti na poslu,i citat zagora nema nist boljebas ponovo mocvaru robijasa citam,po meni jedna od boljih epizoda u zadnje vrijeme,i jos ne vjerujem da je od burattinija koji nije nis dobro napisao jaaaaakoo dugo,trebaju hitno novi kvalitetni tekstopisci

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 30/01/2009 : 16:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Gde radiš brate kada na poslu citaš stripove...inace ehtra je daleko lepše izdanje od redovnog
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 16:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Gde radiš brate kada na poslu citaš stripove...inace ehtra je daleko lepše izdanje od redovnog

mjenjacnici,lova i stripovi oko menea mozda meni se ovi vise svidjaju obicni zato sto su prvi izlazili

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 30/01/2009 : 16:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
LUZEX je daleko najlepše i najkvalitetnije kiosk izdanje, u svakom pogledu, koje trenutno izlazi na prostorima biše Juge
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 16:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

LUZEX je daleko najlepše i najkvalitetnije kiosk izdanje, u svakom pogledu, koje trenutno izlazi na prostorima biše Juge

to izdanje nisam vidio imali koja njihova naslovna na netu

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/01/2009 : 16:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

to izdanje nisam vidio imali koja njihova naslovna na netu

LUZEX = Ludens zagor Extra

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/01/2009 : 17:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by profesor-inz

mjenjacnici,lova i stripovi oko menea mozda meni se ovi vise svidjaju obicni zato sto su prvi izlazili

Boli te briga,blago tebi.Inace Mocvara je definitivno najbolji Zagor u prethodnih,pa dosta!

Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 19:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
e sta mislite o topicu zagor kao video igra,ili kao film al mislim da je tako nesto bilo ili nije?

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 19:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
quote:

Meni nije. Meni je original daleko bolji.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 30/01/2009 : 20:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

e sta mislite o topicu zagor kao video igra,ili kao film al mislim da je tako nesto bilo ili nije?

E, to bi mi se vec dopalo, samo da je u pitanju avantura a, ne platforma.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000