Author |
Topic |
wintersnake
New Member
173 Posts
Member since 28/01/2009 |
Posted - 30/01/2009 : 21:14:59
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by wintersnake
e sta mislite o topicu zagor kao video igra,ili kao film al mislim da je tako nesto bilo ili nije?
E, to bi mi se vec dopalo, samo da je u pitanju avantura a, ne platforma.
ja bi to napravio nesto kao metal gear,ili resident evil |
I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
|
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 30/01/2009 : 21:28:28
|
e sta mislite o topicu zagor kao video igra,ili kao film al mislim da je tako nesto bilo ili nije?
ja bi to napravio nesto kao metal gear,ili resident evil
Bilo bi najbolje napravit kao God of War, da se dokaže da Zagor nije gay |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Posted - 30/01/2009 : 22:18:22
|
quote: Originally posted by PAJDO
ja bi to napravio nesto kao metal gear,ili resident evil
e svaka cast,takav tip igre bi bio za zagora,samo sjekiru kad baci mora i pokupit,ili ako ju izgubi mora ju napravit od neceg
Bilo bi najbolje napravit kao God of War, da se dokaže da Zagor nije gay
|
|
|
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Posted - 30/01/2009 : 23:13:25
|
Moze mi neko objasnti sta znaci spamovanje i jos me zanima koliko je clanu dopusteno otvoriti topica |
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 31/01/2009 : 01:52:48
|
Možda se ne zezaš pa evo...
U principu mislim da je spam u originalu izraz za neželjene mailove kojima raznorazni zatrpavaju naše adrese... dakle neželjena elektronicka pošta. No, izraz se koristi na forumima i kad se "spamanjem" skrece tema odnosno pisanje poruka koje nemaju veze sa temom. Što se tice broja topica, nikakvog ogranicenja nema ali je poželjno prije otvaranja teme ( pogotovo novi clanovi ) prolistati malo prvih desetak stranica foruma ili ( najbolje ) koristiti pretraživanje kako se nebi otvarala ista tema više puta. Naravno, ne znaci da je netko nešto loše mislija otvaranjem ponovo vec prožvakane teme ali nama "starcima" po clanstvu ponekad dosadi sto puta citati iste rasprave... Dakle nije zabranjeno ali je nepoželjno |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Posted - 31/01/2009 : 13:10:51
|
quote: Originally posted by Renky
U principu mislim da je spam u originalu izraz za neželjene mailove kojima raznorazni zatrpavaju naše adrese... dakle neželjena elektronicka pošta. No, izraz se koristi na forumima i kad se "spamanjem" skrece tema odnosno pisanje poruka koje nemaju veze sa temom. Što se tice broja topica, nikakvog ogranicenja nema ali je poželjno prije otvaranja teme ( pogotovo novi clanovi ) prolistati malo prvih desetak stranica foruma ili ( najbolje ) koristiti pretraživanje kako se nebi otvarala ista tema više puta. Naravno, ne znaci da je netko nešto loše mislija otvaranjem ponovo vec prožvakane teme ali nama "starcima" po clanstvu ponekad dosadi sto puta citati iste rasprave... Dakle nije zabranjeno ali je nepoželjno
tanks man,jos malo pa cu znati sve forumske izraze |
|
|
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Posted - 31/01/2009 : 14:17:22
|
zna netko kad treba izaci novi special ili ovaj s new orleansom mislim na ludens |
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 31/01/2009 : 15:06:43
|
U principu mislim da je spam u originalu izraz za neželjene mailove kojima raznorazni zatrpavaju naše adrese... dakle neželjena elektronicka pošta. No, izraz se koristi na forumima i kad se "spamanjem" skrece tema odnosno pisanje poruka koje nemaju veze sa temom. Što se tice broja topica, nikakvog ogranicenja nema ali je poželjno prije otvaranja teme ( pogotovo novi clanovi ) prolistati malo prvih desetak stranica foruma ili ( najbolje ) koristiti pretraživanje kako se nebi otvarala ista tema više puta. Naravno, ne znaci da je netko nešto loše mislija otvaranjem ponovo vec prožvakane teme ali nama "starcima" po clanstvu ponekad dosadi sto puta citati iste rasprave... Dakle nije zabranjeno ali je nepoželjno
Da dodam da je nekad pravo osvezenje ponovo otvoriti temu o kojoj se pricalo davno jer veliki broj starih clanova vise ni ne dolazi na forum a takodje je veliki broj novih clanova koji u temi tad nisu ni ucestvovali jer nisu tad ni bili clanovi foruma |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 31/01/2009 : 15:08:02
|
quote: Originally posted by mpavin
Da stvarno, baš bi bilo fora da Chico napravi šnicle ili gulaš od njega pa da vidimo Zagorovu reakciju, hehehe...
ne mogu da se ne nasmejem... to bi bilo Ciku svojstveno, ali bi mi bilo zao tog simpaticnog stvorenja |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 31/01/2009 : 17:55:24
|
quote: Originally posted by ---dp--- Da dodam da je nekad pravo osvezenje ponovo otvoriti temu o kojoj se pricalo davno jer veliki broj starih clanova vise ni ne dolazi na forum a takodje je veliki broj novih clanova koji u temi tad nisu ni ucestvovali jer nisu tad ni bili clanovi foruma
Nadeš je u arhivi i vratiš na prvu stranicu na nastavak rasprave... možel' tako? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 31/01/2009 : 19:58:58
|
quote: Originally posted by ---dp--- Da dodam da je nekad pravo osvezenje ponovo otvoriti temu o kojoj se pricalo davno jer veliki broj starih clanova vise ni ne dolazi na forum a takodje je veliki broj novih clanova koji u temi tad nisu ni ucestvovali jer nisu tad ni bili clanovi foruma
Nadeš je u arhivi i vratiš na prvu stranicu na nastavak rasprave... možel' tako?
Moze, ako uspes nadjes. I naravno da je onda tako jos bolje |
|
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Posted - 31/01/2009 : 20:24:34
|
afrika,america,aljaska,nema gdje zagor nije bio,al bas po europi i aziji slabo,trebalo bi opet tako nesto napravit |
|
|
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Posted - 11/02/2009 : 14:51:57
|
evo i stigao je novi zg,podzemlje new orleansa,mislim da to ovim povlastenim ljudima koji imaju veseli cetvrtak ne predstavlja nista,al nama ludesovcima je sve,nisam ga procitao,al malo sam prelistao i vidim da ovdje se ferri trudio oko crteza,vidno je bolji za razliku od prijasnjih,a da steta je samo sto kraj price cemo saznati u 6 mjesecu, |
|
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Posted - 11/02/2009 : 18:23:30
|
nema ti nigjde u zagrebu vc,za kupiti,tj bar mislim |
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Shtef
Junior Member
Croatia
323 Posts
Member since 01/09/2007 |
Posted - 11/02/2009 : 20:39:41
|
Navrati do Gajeve 17 . Ali ne u Sex shop , nego prostorija do i nac ces kaj trazis . a mozda to nadjes i u prvospomenutom ducanu. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Posted - 12/02/2009 : 09:33:55
|
quote: Originally posted by Shtef
Navrati do Gajeve 17 . Ali ne u Sex shop , nego prostorija do i nac ces kaj trazis . a mozda to nadjes i u prvospomenutom ducanu.
ako se ne varam to bi onda trebao biti libelus strip knjizara,bas cu otici danas,steta trebao si sutiti i pustit me da uletim u sex shop i onako:oprostite da li imate novog zagora,ovi bi si pomislili pa koji si ti pervertit :)))) |
|
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 12/02/2009 : 11:50:54
|
quote: Originally posted by Shtef
Navrati do Gajeve 17 . Ali ne u Sex shop , nego prostorija do i nac ces kaj trazis . a mozda to nadjes i u prvospomenutom ducanu.
ako se ne varam to bi onda trebao biti libelus strip knjizara,bas cu otici danas,steta trebao si sutiti i pustit me da uletim u sex shop i onako:oprostite da li imate novog zagora,ovi bi si pomislili pa koji si ti pervertit :))))
A sta mislis da ti odgovore da imaju i izvade ti lutku na naduvavanje. P.S. Prodavac: Ako kupite Zagora,Cika dobijate sa 50% popusta. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Posted - 13/02/2009 : 23:22:53
|
Evo, stavit cu ovo ovdje, da ne otvaram novi topic o zagoru.
Koje su vam najturobnije/najteže Zagorove epizode. One koje vam nije lagano citati, nebitno jesu dobre ili nisu. Mislim da one di je prica, tematika teška i za koje treba biti posebno raspoložen da se citaju.
Evo, moja lista bi bila ovakva (ne nužno tim redosljedom):
- demoni ludila (treba biti u posebnom moodu da se procita) - zimska zmija (krv mi prokljuca kad vidim bahatost onih europljana koji misle da su svemocni. Pogotovo kada ubiju one izaslanike kiowa. najrade bi im neku bombu bacio.) - zbogom crveni brate/bijes osaga (ovdje se nekako vidi realnost zapada što se tice sudova i osuda. Nikako mi nije jasno (ali sam prihvatio) zašto zagor ne ubija neke gnjusne zlocince, nego ih preda na sudenje u zatvor. To je totalni debilizam, jer da je i malo realno, za ubojstva indijanaca ili prodaju alkohola ili takve neke stvari ekipa nikad ne bi završila u zatvoru ili bi bila neko ful kratko vrijeme. Zato je bolje biti praktican: CAK i gotovo... recimo u ovoj epizodi bi indijanci trebali uhvatiti onog jebenog johny boya i njegovog starog, ispeci ih na stupu i mir. ) - poklic sauka/sandy river (isto surova realnost. svi pobijeni, bez ikakve milosti. karijeristi koji grade karijeru na tudoj krvi |
No sikiriki |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 13/02/2009 : 23:36:35
|
Dugo putovanje (citav narod desetkovan, diskriminiran i one Kijaroline scene tog jebenog ''Puta suza'' Zimska Zmija (oni jebeni bogataši, posebno onaj lik što ubije Menfis Joa da bi se spasio) Bily Boy iza rešetaka (onaj gad šta ubija hladnokrvno tj. Bily Boy Kirby) Ima ih još, ali ove su top 3!!!! |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 14/02/2009 : 12:40:48
|
quote: Originally posted by ---dp---
Dugo putovanje Sloboda ili smrt Dani straha
Slažem se dp sa tvojim izborom,radi se o istorijskim cinjenicama...tako da ove tri price možemo zavesti pod naslovom ISINITE...IMA LI JOŠ NEKE ISTORIJSKE ,JA NEMOGU DA SE SETIM? |
|
|
Topic |
|