Author |
Topic |
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 28/01/2009 : 21:58:56
|
Zatvorite i ovaj topic ako hocete, ali mi stvarno nije jasno zasto ste prethodni zatvorili??? Tema je ok i interesantna je, mnogo interesantnija od gomile drugih za koje su otvoreni novi topici. Pitanje je sasvim ok i mislim da treba da postoji topic sa tom temom a i mnogo je bolje da su razlicite teme razdvojene nego da imamo topice na po 100 stranica pa onda posle niko zivi ne moze da pronadje ono sto mu treba (posto "search" radi sporije od moje babe)
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25324 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 28/01/2009 : 22:15:32
|
quote: Originally posted by ---dp---
Zatvorite i ovaj topic ako hocete, ali mi stvarno nije jasno zasto ste prethodni zatvorili??? Tema je ok i interesantna je, mnogo interesantnija od gomile drugih za koje su otvoreni novi topici. Pitanje je sasvim ok i mislim da treba da postoji topic sa tom temom a i mnogo je bolje da su razlicite teme razdvojene nego da imamo topice na po 100 stranica pa onda posle niko zivi ne moze da pronadje ono sto mu treba (posto "search" radi sporije od moje babe)
Evo otkljucao sam i onaj topic, pa radite šta hocete.. DP, nemoj da si mi se više žalio na ovog ili onog na topicima koji tebi odgovaraju. Inace, za ponovno otvaranje zakljucane teme imamo pravila, ali ti se osecaš iznad toga, pa izvoli. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 28/01/2009 : 22:25:52
|
quote: Originally posted by manhunter
Evo otkljucao sam i onaj topic, pa radite šta hocete.. DP, nemoj da si mi se više žalio na ovog ili onog na topicima koji tebi odgovaraju. Inace, za ponovno otvaranje zakljucane teme imamo pravila, ali ti se osecaš iznad toga, pa izvoli.
Nisam te uopste razumeo, pojasni mi (ovo za zalbe na topicima koji mi odgovaraju).
BTW, koja su pravila za ponovno otvaranje teme, ni to ne znam?
Inace, po cemu se ja osecam iznad, samo sam napisao sta mislim i otvoreno sam napisao da slobodno zatvoris i ovaj moj topic, ne vidim nista nelegitimno u tome.
Hvala sto si otvorio doticni topic, verujem da ce biti interesantan |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25324 Posts
Posted - 28/01/2009 : 22:32:49
|
Pa piše ti u pravilima. Za tebe još jednom:
10. Zabranjeno je otvaranje vec zakljucane teme, makar i zbog toga da pitate zbog cega je ista zatvorena. Ukoliko imate primedbe ili pitanja, možete se obratiti nekome od moderatora na email ili private messages.
|
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 28/01/2009 : 23:12:03
|
Pa piše ti u pravilima. Za tebe još jednom:
10. Zabranjeno je otvaranje vec zakljucane teme, makar i zbog toga da pitate zbog cega je ista zatvorena. Ukoliko imate primedbe ili pitanja, možete se obratiti nekome od moderatora na email ili private messages.
Hvala |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12523 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Member since 28/01/2009 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18890 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 29/01/2009 : 11:48:57
|
promjenio bi tempo izlaženja Tex na mjesecno ali to zavisi od prodaje pa... Zagora extra na dvotjedni ritam i to je to. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/01/2009 : 11:53:55
|
Ma daj -dp-, pa wintersnake je vec otvorio dva topica (dobro, možda je jedan prebacen iz podforuma stripovi u bonelli) o toj temi o ludensovim zagorima i što treba mijenjati u ludensu... I onda opet otvori treci sa istim pitanjem, drugacijim naslovom. Ti si sad otvorio 4 topic. To je za mene spamiranje... Ko da se nije mogao rabiti prvootvoreni topic, samo se promijeni naslov.
Manhunter, jel ti to popuštaš? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 29/01/2009 12:05:43 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25324 Posts
Posted - 29/01/2009 : 12:26:45
|
Manhunter ima dva klinca kuci sa kojima mora da se bori svakog dana, i to mu je dovoljno. A ovde ce biti: trazili ste, uzivajte. |
|
|
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Posted - 29/01/2009 : 12:32:56
|
ne kuzim kad sam ja otvorio treci topik dee cay,iako mi nije bila namjera otvorit ni jedan,al sad mi forrraa
|
I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 29/01/2009 : 12:46:09
|
Manhunter ima dva klinca kuci sa kojima mora da se bori svakog dana, i to mu je dovoljno. A ovde ce biti: trazili ste, uzivajte.
Poanta: nikad ne zaboraviti da izvan ovog forumskog postoji još i onaj privatni život! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25324 Posts
Posted - 29/01/2009 : 12:46:41
|
quote: Originally posted by wintersnake
ne kuzim kad sam ja otvorio treci topik dee cay,iako mi nije bila namjera otvorit ni jedan,al sad mi forrraa
Ti si, naravno, procitao pravila? |
|
|
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Posted - 29/01/2009 : 12:49:44
|
Ti si, naravno, procitao pravila? [/quote]
ne bas do kraja,uvijek se sa svim slazem |
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 29/01/2009 : 12:55:17
|
Ma da, ti si sad frajer, odmah se pokacili zbog tebe, a ti novi! Jelda kak je lijepo biti na forumima?
Nego, tko si i kako si? Što nisi ispunio profil da znamo s kim pricamo? |
|
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Posted - 29/01/2009 : 13:27:10
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ma da, ti si sad frajer, odmah se pokacili zbog tebe, a ti novi! Jelda kak je lijepo biti na forumima?
Nego, tko si i kako si? Što nisi ispunio profil da znamo s kim pricamo?
zato sto sam na brzinu otvarao profil,ja sam dobro tnx na pitanju,a tko sam ja ma nitko poseban,samo jos jedan fan stripova,odi pogledaj moju preradjenu extra naslovnu zagora i reci sta mislis,jer vidim da ovdje tvoje misljenje vrijedi |
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18890 Posts
Posted - 29/01/2009 : 13:43:07
|
...vrijedi koliko i svih drugih, Dee Cay je jedan sasvim pristojan decko i ništa više, dosta puta nastupa malo agresivno ali valjda se mora negdje izpuhat, neznam zašto bi morao bilo ko izpunit profil...to interesovanje mi je malo sumljivo...i bilo kojem smislu...evo ja sam samo teller iz dežele...valjda znate dovoljno...isto je meni dovoljno da znam da postoji forumaš wintersneik, ako se pregrešio brišite topice ali covjek je nov pa odmah drvljem i kamenjem na njega meni nije u redu.Jeb..š ga, samo obavljam svoju dužnost rendžera-branim slabije.Ponekad i mudrije. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 29/01/2009 : 14:46:42
|
quote: Originally posted by teller
...vrijedi koliko i svih drugih, Dee Cay je jedan sasvim pristojan decko i ništa više, dosta puta nastupa malo agresivno ali valjda se mora negdje izpuhat, neznam zašto bi morao bilo ko izpunit profil...to interesovanje mi je malo sumljivo...i bilo kojem smislu...evo ja sam samo teller iz dežele...valjda znate dovoljno...isto je meni dovoljno da znam da postoji forumaš wintersneik, ako se pregrešio brišite topice ali covjek je nov pa odmah drvljem i kamenjem na njega meni nije u redu.Jeb..š ga, samo obavljam svoju dužnost rendžera-branim slabije.Ponekad i mudrije.
Ma nemoj, svi ostali mogu lijepo popuniti svoj profil, predstaviti se pošteno, ja sam taj i taj, kako nalaže sama kultura ophodenja. Ako smo na forumu i na netu ne znaci da ovdje pravi identitet ne postoji. Da je po meni ja ne bi nikoga pustio na forum ako ne bi popunio svoj profil, barem sa svojim osnovnim podacima da se zna s kim pricaš. I ti bi mogao popuniti svoj profil, nisi novi pa bi to morao znati.
Ne bi li bilo ljepše da se covjek predstavi prije nego pocne pricati, ha telleru? |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18890 Posts
Posted - 29/01/2009 : 15:23:14
|
...da je po tebi...ali kad vec nije...onda smo na ovom forumu i nekulturni. Neznam zašto si uopšte morao reagirat na wintersneikove topice, tu je manhunter koji svoj posao sasvim u redu i korektno opravlja pa...
ps.: mogo bi se i registrirat kao Janez Janezovic iz Janezove vasi, samo ne vjerujem da bi ti bilo lakše komunicirat kao sa tellerom. |
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 29/01/2009 : 15:55:46
|
Mogao bi se ti predstavit kao Chuck Norris... Ali te niko ne bi shvatio ozbiljno.
No me predstaviš li se nekome prije nego mu pružiš ruku kad se vidiš s njime u 4 oka? Obicni bonton? Zašto bi u virtualnoj okolinu bile drugacije manire? Jel skrivaš nešto jer nisi napisao svoje puno ime i prezime?
I kad bi netko napisao da ima 10 godina u svome profilu odmah bi znao što možeš ocekivati od takvog sugovornika pa mu cak i oprostiti što se ne snalazi odmah na pocetku. Ili sa 28, ili 65. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 29/01/2009 : 16:05:51
|
Možete vi da otvorite još 10 topika o tome šta bi izmenili kod Ludensa i da pišete do sutra ali ja imam osecaj da gospodina''bradonju'' iz Ludensa to ne interesuje. Da nije tako bar bi za pocetak ubrzao Zagora na milion puta traženih 15 dana,a možda bi i poveo malo racuna o HC izdanjima pogotovo Zagora,ovako imaš jedan meki,pa jedan tvrdi,pa ne zna da li ce koriciti i dalje... |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 29/01/2009 : 16:07:49
|
diksi diksi ne se zivcirati... dedeku je tesko napisati da ima 40 i kusur a ne vidi dalje od essegesse&co trebas imati razumijevanja... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/01/2009 : 16:26:32
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Možete vi da otvorite još 10 topika o tome šta bi izmenili kod Ludensa i da pišete do sutra ali ja imam osecaj da gospodina''bradonju'' iz Ludensa to ne interesuje. Da nije tako bar bi za pocetak ubrzao Zagora na milion puta traženih 15 dana,
Što je strip duže na kiosku, to se više primjeraka proda...mislim da je to glavni razlog.
Inace, generalno, nisam imao skoro nikada problema sa Ludensovim izdanjima, što se tehnicke izvedbe tice. Ozbiljniju primjedbu sam imao tek nedavno, a tice se MM specijalca "posljednji koncert". Hrpa stranica je bila spojena na dnu, pa sam ga morao "trgati" nožem. Dobro, sam sam si kriv djelomicno, mogao sam ga vratiti u SNK, ziher bi ga momci zamijenili, ali nisam bio u Hrvatskoj, a baš mi se citao
Dobro, što se tice prijevoda... "Kad Zagor pobijesni" je užasan prijevod. Dobro, Pobješnjeli Zagor previše asocira na Mad Maxa, pa ništa od toga, ali osobno mi je "Zagorov bijes" cisto ok
Fantast Chico isto. Ako bi se poštivala izvorna ideja, zar ne bi bilo bolje FANTASTCHIC(N)O. S tim da bi ovo N moglo biti druge boje, umjesto da bude u zagradi. Dobro, bar je ona "Kušnja vatre" ispravljena na vrijeme |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 29/01/2009 : 16:31:56
|
Ja bih htio mijenjati jedino cijenu kod Ludensa i da više izbacuju Mysterea... Sve drugo mi je više manje oke. S pojedinim izdanjima koja su se raspala i ove neke cudne tvrde naslovnice koje se odmah oštecuju cim pocneš citati strip.
btw. "Kad zagor pobijesni" mi je odlican naslov. Bar malo razbija onu monotoniju naslova, zagorova šaka, zagorova šutnja, zagorov ovaj i onaj... A tek "Šake i zlatno grumenje"?!
Onu zastarjelu prevoditeljicu bi trebalo uputiti u neke stvari. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 29/01/2009 : 16:32:34
|
Pa i ta prica o dužini na kiosku = veci tiraž nije prihvatljiva,ko kupuje kupi odmah,ko ne kupi to ga i neinteresuje. Pogotovo u Srbiji,tu extra i onako ne ide na kioske |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 29/01/2009 : 16:50:34
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Pa i ta prica o dužini na kiosku = veci tiraž nije prihvatljiva,ko kupuje kupi odmah,ko ne kupi to ga i neinteresuje.
I te kako je to bitno... nismo svi infišani toliko u stripove da kampiramo pored kioska.
quote: Originally posted by profesor-inz Pogotovo u Srbiji,tu extra i onako ne ide na kioske
Ma daj! |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Topic |
|