forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Sta biste promenili u "Ludensovim" izdanjima...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 16:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Stavio bi ih na kioske u Srbiji,eto konkurencije,pa da vidis kako bi se takmicili ko ce da bude bolji.E da i stavio bi onaj tekst pre stripa kao kod VC,ponekad mi je strip ok samo zbog toga.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/01/2009 : 17:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Pa i ta prica o dužini na kiosku = veci tiraž nije prihvatljiva,ko kupuje kupi odmah,ko ne kupi to ga i neinteresuje.
Pogotovo u Srbiji,tu extra i onako ne ide na kioske

ha gledaj, kada bi se npr. 95% prodaje prodalo u 14 dana, onda ne bi bilo nikakve ekonomske osnove da se strip na kioscima drži još toliko, s obzirom da bi se onda mogao na kiosku naci drugi broj, pa bi, analogno tome, i zarada bila dvostruko veca. tako da je mjesec dana po meni realno. a dva ista izdanja ne mogu istovremeno biti na kiosku

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 17:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
quote:
Originally posted by teller

...da je po tebi...ali kad vec nije...onda smo na ovom forumu i nekulturni.
Neznam zašto si uopšte morao reagirat na wintersneikove topice, tu je manhunter koji svoj
posao sasvim u redu i korektno opravlja pa...

ps.: mogo bi se i registrirat kao Janez Janezovic iz Janezove vasi, samo ne vjerujem da bi ti
bilo lakše komunicirat kao sa tellerom.

decay moje ime blijedoliki zovu wintersnake drago mi je haugh,slazem se s tvojim bontonom,al nevjerujem da je to toliko bitno,bitno je da volim stripove,i sto vidim na forumu da nas ima fakat puno,jer sto je je stripovi dio mog djetinstva

I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 17:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
NEKA VIDE DA NAS IMAA......

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/01/2009 : 17:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
DeeCay je apsolutno u pravu!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 17:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Pa mi citaoci valjda gledamo svoj interes šta nas briga da li nešto u potpunosti odgovara izdavacu...pa Vlada bi takode radila šta hoce ali tu je opozicija,sindikati...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/01/2009 : 17:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

E da i stavio bi onaj tekst pre stripa kao kod VC,ponekad mi je strip ok samo zbog toga.

slazem se 100%
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 17:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
E, da. Nekakav tekst ili tako nešto da se vidi da ima nekog kontakta sa citateljstvom. Mene isto uuuuuužžžžžžaaaaassssnnnnnnnoooooo živcira šta extra Zagor više nema onu pocetnu stranicu gdje je u sredini naslov, a okolo onaj okvir sa Zagorom, Chicom, Digging Billom i Batom Batertonom. To mi je tako škrto od njih i nefer da je strašno.

No sikiriki
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/01/2009 : 18:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
E moj mladicu Curniru ili što si vec, dedek od 40 i pametniji topic od tebe nije ocekivao.
Sve tvoje mudrovanje se svodi na kritiziranje svega i svaceg ko da si pojeo cijelu mudrost ovog svjeta.Od tuda i tvoj podcenjivacki odnos do esse-gesse.Ocekivano.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 29/01/2009 : 18:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message
Moje glavne zamjerke su:
1. Ritam izlazenja MM-a, a bogami i DD-a u posljednje vrijeme.
2. Prevod je cesto drvenast, nijesam siguran da obracaju dovoljno paznje na adaptaciju teksta.
3. Ovo sa uvodnim tekstom bi bio plus, ali to je najmanja zamjerka sa moje strane.

Sve ostalo je korektno, a posebno bih pohvalio sto u posljednjih nekoliko brojeva MM izlazi kao cjelovita epizoda i tako se uvodi format koji je sada aktuelan i u Italiji i kod VC. Jedino sto bi tu trebalo dodati naslovnicu za broj koji se propusti zbog ovakvog formata, slicno kao kod Libellusovih izdanja NN-a.
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 18:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
da li bi tko uveo nesto ko zagor klasik ali s regularnim epizodama?

Go to Top of Page

GrizliAdams
Starting Member

6 Posts

Member since 06/10/2008

Posted - 29/01/2009 : 20:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send GrizliAdams a Private Message
trebalo bi promijeniti uvez!!! i pojacat dylan doga na dvaput mjesecno, extra i redovni!!!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/01/2009 : 22:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by wintersnake

da li bi tko uveo nesto ko zagor klasik ali s regularnim epizodama?

Ja bih, samo kad bih imao par desetina hiljada eura
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/01/2009 : 22:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by ---dp---

Zatvorite i ovaj topic ako hocete, ali mi stvarno nije jasno zasto ste prethodni zatvorili??? Tema je ok i interesantna je, mnogo interesantnija od gomile drugih za koje su otvoreni novi topici. Pitanje je sasvim ok i mislim da treba da postoji topic sa tom temom a i mnogo je bolje da su razlicite teme razdvojene nego da imamo topice na po 100 stranica pa onda posle niko zivi ne moze da pronadje ono sto mu treba (posto "search" radi sporije od moje babe)

Ma daj -dp-, pa wintersnake je vec otvorio dva topica (dobro, možda je jedan prebacen iz podforuma stripovi u bonelli) o toj temi o ludensovim zagorima i što treba mijenjati u ludensu... I onda opet otvori treci sa istim pitanjem, drugacijim naslovom. Ti si sad otvorio 4 topic. To je za mene spamiranje... Ko da se nije mogao rabiti prvootvoreni topic, samo se promijeni naslov.

Manhunter, jel ti to popuštaš?

Ja nisam video ta tri prethodna. A prilicno sam bio redovan ovih dana, cak kad sam dosao sa skijanja nisam naisao ni na sta slicno. Ovaj drugi topic sam otvorio jer je prethodni bio zakljucan i samo sam pitao zasto je to tako jer mi je tema bila interesantna i upravo se spremam da napisem svoj komentar na temu. Da nije zakljucan prethodni topic, svakako ne bih otvarao ovaj, to je bar jasno.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 22:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Zagor na dvotjedni
Texa na dvotjedni
Klasik na mjesecni
Spec na dvomjesecni
Chico dvaput u godini
Almanah triput u godini
Extra na dvotjedni
Mister NO NA 24 dana
MM na 24
MM I MN specijali dvomjesecno
Dylan maxi dvo godišnje
Mister No i MM maxi tromjesecno
Lucky Luke mjesecno
NN ponovo na kioske od prvog broja dvotjedno

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...

Edited by - cibalia on 29/01/2009 22:57:30
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/01/2009 : 23:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

Oprosti,ali na ovo sam otkinuo od smijeha!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/01/2009 : 23:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ma ima mnogo smiješnih stvari u ovom Topicu!

Ovo mi je najjaca recenica:

"Dee Cay je jedan sasvim pristojan decko i ništa više, dosta puta
nastupa malo agresivno ali valjda se mora negdje izpuhat, neznam zašto bi morao bilo ko izpunit profil...to interesovanje mi je malo sumljivo...i bilo kojem smislu..."

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/01/2009 : 23:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

nastupa malo agresivno ali valjda se mora negdje izpuhat, neznam zašto bi morao bilo ko izpunit profil...to interesovanje mi je malo sumljivo...i bilo kojem smislu..."

e, da, ovo je dobro

Ma agresivan je samo kad zaboravi popiti tablete, inace je miran

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/01/2009 : 23:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Na Forumu imamo Webmastera, Moderatore, itd. Mislim da bi DeeCaya trebali imenovati za Šerifa!

Da, tako je,

DeeCaya za Šerifa!

P.S. Jao ubit ce nas na iducem sastanku!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/01/2009 : 23:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ne mere... Ciko je šerif

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/01/2009 : 23:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Onda DeeCaya za Chicovog zamjenika!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/01/2009 : 23:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Tako je!

PS
Uh što volim kad ovako sa razumijevanjem sudjelujem u Bonelli podforumu. Baš se ponosim.

Hi hi hi...

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/01/2009 : 00:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/01/2009 : 00:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by wintersnake

ne kuzim kad sam ja otvorio treci topik dee cay,iako mi nije bila namjera otvorit ni jedan,al sad mi forrraa

Ti si, naravno, procitao pravila?

Ja priznajem da za to pravilo nisam znao i kako sam se zahvalio za otkljucavanje topica, tako se izvinjavam za to sto nisam znao za to pravilo. Pretpostavljam da je to neko od novijih pravilo obzirom da sam pravila citao, i to ne jednom. No, daleko je dan kad sam ostavljao prve postove na ovom forumu pa se stosta zaboravi. A pravilo je pravilo, bilo ono ok ili ne. Dodao bih samo da ono ima puni smisao kad se radi o svadjama forumasa, posebno na bazi diskriminacije bilo koje vrste, te zaista ne vidim da smo napravili neki veliki greh otvaranjem ove teme
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/01/2009 : 00:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:
Originally posted by cibalia

Oprosti,ali na ovo sam otkinuo od smijeha!

Sta fali, ja se slazem sa cibaliom

Edited by - ---dp--- on 30/01/2009 00:05:43
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000