forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za clana Dveribad
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

asterixxiv
Starting Member

Slovenia
24 Posts

Member since 18/02/2008

Posted - 29/01/2009 : 22:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send asterixxiv a Private Message
Molim clana Dveribad neka se mi nužno javi na mail robert.recnik@triera.net prije slanja stripova.

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 30/01/2009 : 00:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by asterixxiv

Molim clana Dveribad neka se mi nužno javi na mail robert.recnik@triera.net prije slanja stripova.

-Idem sutra na put.Javim se u ponedeljak i molim za strpljenja povodom slanja stripova.-Uglavnom,ne primam novac dok stripovi ne budu kod novog vlasnika.Prvo slanje,pregled i nakon toga placanje.Pozdrav i molim za strpljenje!-dveribad
Go to Top of Page

asterixxiv
Starting Member

Slovenia
24 Posts

Member since 18/02/2008

Posted - 30/01/2009 : 20:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send asterixxiv a Private Message
Pa nema problema ja sam strpljiv covjek ali ne trebate mi slati stripova jer sam 10.2. u Zagrebu pa mogu tada da osobno preuzimam ove stripove, zato je takva panika.Lp asterixxiv
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 03/02/2009 : 22:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by asterixxiv

Pa nema problema ja sam strpljiv covjek ali ne trebate mi slati stripova jer sam 10.2. u Zagrebu pa mogu tada da osobno preuzimam ove stripove, zato je takva panika.Lp asterixxiv

-Evo to mob.00385-98-346-242(Ratko).Javi mi kada si u Zagrebu ili želiš da ti negdje ostavim stripove sa aukcija???...mislim,ako ideš kod nekoga u ZG kupovat još nešto.Pozdrav(pošalji poruku)
Go to Top of Page

asterixxiv
Starting Member

Slovenia
24 Posts

Member since 18/02/2008

Posted - 03/02/2009 : 22:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send asterixxiv a Private Message
Pa ne trebaš ostavljati stripove nigdje.Javit cu se kada stižem u Zagreb to ce biti negdje oko 11 sati.Lp Robi
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 05/02/2009 : 00:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-Za one koji ne znaju ili im se nisam javio------stripove svima šaljem unaprijed.Pregledajte i ako su ok,platite.Ako nisu po ocekivanju,poklanjam ih!-Javite mi samo kada stignu(na mail).HVALA SVIMA!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/02/2009 : 10:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
:) koliko su te puta ljudi zeznuli ?

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 06/02/2009 : 02:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by masni

-Vrlo ,vrlo rijetko.Iskreno,ne sjecam se da sam imao sa bilo kime problema kod placanja.Ukoliko se netko požalio na ocuvanost,stripove sam poklanjao.Bilo je i velikih cifri kod prve kupnje,svejedno su poslani unaprijed i nije bilo problema.Jedina dva pametnjakovica su se pronašla,ali smo se upoznali.Jednog sam tražio gotovo dva mjeseca!-Nije bilo više od 100 kn,ali smo se pronašli.Što mogu,cesto putujem,600 km sam vozio da upoznam covjeka....danas smo usuper!......u suštini,koga god to veseli,ne mora platit,ništa strašno.
Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
521 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 06/02/2009 : 14:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

-Vrlo ,vrlo rijetko.Iskreno,ne sjecam se da sam imao sa bilo kime problema kod placanja.Ukoliko se netko požalio na ocuvanost,stripove sam poklanjao.Bilo je i velikih cifri kod prve kupnje,svejedno su poslani unaprijed i nije bilo problema.Jedina dva pametnjakovica su se pronašla,ali smo se upoznali.Jednog sam tražio gotovo dva mjeseca!-Nije bilo više od 100 kn,ali smo se pronašli.Što mogu,cesto putujem,600 km sam vozio da upoznam covjeka....danas smo usuper!......u suštini,koga god to veseli,ne mora platit,ništa strašno.

dveribade, nemoj zamjerit , ti si stvarno ljudina- dokazano x puta, ovo sad me podsjeca na onaj vic

tip je kupovao marlboro po 15 kn, a prodavao po 13 pa ga pitaju pa kako to-
a on ce njima- ma bitno da se vrti!

Hoka-hej!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 07/02/2009 : 21:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by gumiflex

quote:

quote:

dveribade, nemoj zamjerit , ti si stvarno ljudina- dokazano x puta, ovo sad me podsjeca na onaj vic

tip je kupovao marlboro po 15 kn, a prodavao po 13 pa ga pitaju pa kako to-
a on ce njima- ma bitno da se vrti!

-..nije baš tako,ali nek bude!
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 08/02/2009 : 00:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
LJudino.A sta je bilo sa onaj komplet koji treba da ti posaljem...ili ga uzimaj,ili dobijas negativni..naravno u svakom slucaju zadrzujem novac koji si mi poslao jos lani

Ili cekas da Makedonija ukine vize za Hrvatsku,pa da tek onda dodzes..
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 08/02/2009 : 18:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

LJudino.A sta je bilo sa onaj komplet koji treba da ti posaljem...ili ga uzimaj,ili dobijas negativni..naravno u svakom slucaju zadrzujem novac koji si mi poslao jos lani

-Prvi glas.Zar stvarno Makedonija ima vize za HR????
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/02/2009 : 18:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ratko, šta je bilo, nema te ovog vikenda u Južnom Banatu?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 08/02/2009 : 23:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kerber

-Prvi glas.Zar stvarno Makedonija ima vize za HR????

Ma da,ima vize za sve evropske drzave,uklucujuci i HR..
nikoga ne pustamo,i nigde ne idemo
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/02/2009 : 19:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Mr.Brooks

Ratko,

Da li bi bio ljubazan da mi odgovoris na mejl koji sam ti poslao pre nekoliko dana. Da li da ti saljem stripove koje si osvojio kod mene na aukcijama ili ces sam doci po njih i kada ?

-Imaš poruku.Ako se ne slažeš,javi.Pozdrav
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000