Author |
Topic |
|
asterixxiv
Starting Member
Slovenia
24 Posts
Member since 18/02/2008 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 30/01/2009 : 00:52:30
|
quote: Originally posted by asterixxiv
Molim clana Dveribad neka se mi nužno javi na mail robert.recnik@triera.net prije slanja stripova.
-Idem sutra na put.Javim se u ponedeljak i molim za strpljenja povodom slanja stripova.-Uglavnom,ne primam novac dok stripovi ne budu kod novog vlasnika.Prvo slanje,pregled i nakon toga placanje.Pozdrav i molim za strpljenje!-dveribad |
|
|
asterixxiv
Starting Member
Slovenia
24 Posts
Posted - 30/01/2009 : 20:52:03
|
Pa nema problema ja sam strpljiv covjek ali ne trebate mi slati stripova jer sam 10.2. u Zagrebu pa mogu tada da osobno preuzimam ove stripove, zato je takva panika.Lp asterixxiv |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 03/02/2009 : 22:26:12
|
quote: Originally posted by asterixxiv
Pa nema problema ja sam strpljiv covjek ali ne trebate mi slati stripova jer sam 10.2. u Zagrebu pa mogu tada da osobno preuzimam ove stripove, zato je takva panika.Lp asterixxiv
-Evo to mob.00385-98-346-242(Ratko).Javi mi kada si u Zagrebu ili želiš da ti negdje ostavim stripove sa aukcija???...mislim,ako ideš kod nekoga u ZG kupovat još nešto.Pozdrav(pošalji poruku) |
|
|
asterixxiv
Starting Member
Slovenia
24 Posts
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 05/02/2009 : 00:35:34
|
-Za one koji ne znaju ili im se nisam javio------stripove svima šaljem unaprijed.Pregledajte i ako su ok,platite.Ako nisu po ocekivanju,poklanjam ih!-Javite mi samo kada stignu(na mail).HVALA SVIMA! |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 06/02/2009 : 02:46:03
|
quote: Originally posted by masni
:) koliko su te puta ljudi zeznuli ?
-Vrlo ,vrlo rijetko.Iskreno,ne sjecam se da sam imao sa bilo kime problema kod placanja.Ukoliko se netko požalio na ocuvanost,stripove sam poklanjao.Bilo je i velikih cifri kod prve kupnje,svejedno su poslani unaprijed i nije bilo problema.Jedina dva pametnjakovica su se pronašla,ali smo se upoznali.Jednog sam tražio gotovo dva mjeseca!-Nije bilo više od 100 kn,ali smo se pronašli.Što mogu,cesto putujem,600 km sam vozio da upoznam covjeka....danas smo usuper!......u suštini,koga god to veseli,ne mora platit,ništa strašno. |
|
|
gumiflex
Average Member
Croatia
521 Posts
Member since 12/05/2007 |
Posted - 06/02/2009 : 14:43:54
|
quote: Originally posted by dveribad
-Vrlo ,vrlo rijetko.Iskreno,ne sjecam se da sam imao sa bilo kime problema kod placanja.Ukoliko se netko požalio na ocuvanost,stripove sam poklanjao.Bilo je i velikih cifri kod prve kupnje,svejedno su poslani unaprijed i nije bilo problema.Jedina dva pametnjakovica su se pronašla,ali smo se upoznali.Jednog sam tražio gotovo dva mjeseca!-Nije bilo više od 100 kn,ali smo se pronašli.Što mogu,cesto putujem,600 km sam vozio da upoznam covjeka....danas smo usuper!......u suštini,koga god to veseli,ne mora platit,ništa strašno.
dveribade, nemoj zamjerit , ti si stvarno ljudina- dokazano x puta, ovo sad me podsjeca na onaj vic
tip je kupovao marlboro po 15 kn, a prodavao po 13 pa ga pitaju pa kako to- a on ce njima- ma bitno da se vrti!
|
Hoka-hej! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 07/02/2009 : 21:56:44
|
quote: Originally posted by gumiflex
-Vrlo ,vrlo rijetko.Iskreno,ne sjecam se da sam imao sa bilo kime problema kod placanja.Ukoliko se netko požalio na ocuvanost,stripove sam poklanjao.Bilo je i velikih cifri kod prve kupnje,svejedno su poslani unaprijed i nije bilo problema.Jedina dva pametnjakovica su se pronašla,ali smo se upoznali.Jednog sam tražio gotovo dva mjeseca!-Nije bilo više od 100 kn,ali smo se pronašli.Što mogu,cesto putujem,600 km sam vozio da upoznam covjeka....danas smo usuper!......u suštini,koga god to veseli,ne mora platit,ništa strašno.
dveribade, nemoj zamjerit , ti si stvarno ljudina- dokazano x puta, ovo sad me podsjeca na onaj vic
tip je kupovao marlboro po 15 kn, a prodavao po 13 pa ga pitaju pa kako to- a on ce njima- ma bitno da se vrti!
-..nije baš tako,ali nek bude! |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 08/02/2009 : 00:30:51
|
LJudino.A sta je bilo sa onaj komplet koji treba da ti posaljem...ili ga uzimaj,ili dobijas negativni..naravno u svakom slucaju zadrzujem novac koji si mi poslao jos lani
Ili cekas da Makedonija ukine vize za Hrvatsku,pa da tek onda dodzes.. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 08/02/2009 : 18:46:10
|
quote: Originally posted by kerber
LJudino.A sta je bilo sa onaj komplet koji treba da ti posaljem...ili ga uzimaj,ili dobijas negativni..naravno u svakom slucaju zadrzujem novac koji si mi poslao jos lani
Ili cekas da Makedonija ukine vize za Hrvatsku,pa da tek onda dodzes..
-Prvi glas.Zar stvarno Makedonija ima vize za HR???? |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 08/02/2009 : 18:53:11
|
Ratko, šta je bilo, nema te ovog vikenda u Južnom Banatu? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 08/02/2009 : 23:23:51
|
quote: Originally posted by kerber
Ili cekas da Makedonija ukine vize za Hrvatsku,pa da tek onda dodzes..
-Prvi glas.Zar stvarno Makedonija ima vize za HR????
Ma da,ima vize za sve evropske drzave,uklucujuci i HR.. nikoga ne pustamo,i nigde ne idemo |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 13/02/2009 : 19:53:24
|
quote: Originally posted by Mr.Brooks
Ratko,
Da li bi bio ljubazan da mi odgovoris na mejl koji sam ti poslao pre nekoliko dana. Da li da ti saljem stripove koje si osvojio kod mene na aukcijama ili ces sam doci po njih i kada ?
-Imaš poruku.Ako se ne slažeš,javi.Pozdrav |
|
|
|
Topic |
|