Eh sad, pa ne možeš samo ti da imaš tapiju na upadanje u topike s neba pa u rebra. ;)
To po strani, u potpunosti podržavam predlog, samo bih dodao da je bolje krenuti sa radikalnijim metodama od peticije - recimo sa bombašima samoubice poslatim na sedište Ludensa. Mislim da bi to imalo veceg odjeka. ;)
po svim ostalim topicima,svi izjavljuju da bi htjeli vise zagora,sad kad neko nesto otvori da bi se cak i na neki nacin moglo realizirati ?(koliko god to tesko bilo al uvijek treba probati)svi su odmah protiv svima je previse zagora,to se zove prevrtljivost mase,ja sam za naravno ideja je odlicna,al isto tako sam i za ubrzanje i texa i dylana,al treba korak po korak,ajmo probat prvo da vidimo da li bi nasa peticija uopce dala ikakvog rezultata,pa makar samo odgovor i objasnjenje od bernarda
I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
po svim ostalim topicima,svi izjavljuju da bi htjeli vise zagora,sad kad neko nesto otvori da bi se cak i na neki nacin moglo realizirati ?(koliko god to tesko bilo al uvijek treba probati)svi su odmah protiv svima je previse zagora,to se zove prevrtljivost mase,ja sam za naravno ideja je odlicna,al isto tako sam i za ubrzanje i texa i dylana,al treba korak po korak,ajmo probat prvo da vidimo da li bi nasa peticija uopce dala ikakvog rezultata,pa makar samo odgovor i objasnjenje od bernarda
hihihi Ako pogledas malo pazljivije, videces da su se svi ovi koji ceznu za hiperprodukcijom Zagora ocigledno ucutali na ovom topiku. Svi ovde koji su rekli da se malo olabavi sa takvim zeljama su na drugoj strani. Tako se makar predstavljaju!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Imam puno Zagora - Da, još ga kupujem. Pristao bih da sve Zagorove edicije prestanu izlaziti kada bi netko obecao Supermena ili Betmena svaki treci mjesec.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Pojedinci su zaista cudo kupuju sve i svašta a onda kao za nih bi bio veliki udarac u finansijskom smislu da ubrzaju,te hoce Dilana za koga mi nije jasno zašto uopšte izlazi,te hoce one pocetne epizode kada Tex nosi crni šešir...nemam reci stvarno
Protiv ubrzavanja. i tako smo u krizi. Za sada sve uzimamšto izade Ludensovo od Zagora, ali ako bi se extra ubrzao to bi bilo financijski prevelik izdatak.
Koliko je zhivot na forumu prijatniji kada ignorelistujesh prave ljude. Evo ja sada nemam pojma shta pricha inz, i siguran sam da chuvam 36 zhivca po minuti. :)
inz pravo zbori, naprvo je Zagor(najprodavaniji-valjda ljudi prepoznaju kvalitetu) onda se ostalo vuce daleko za njim.Nadam se da ce skoro i Tex šišnuti Dilana, Texove najbolje stvari tek dolaze, a Dilana bi mogli komotno ugasit kod 250 broja.Jada i beda.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Koliko je zhivot na forumu prijatniji kada ignorelistujesh prave ljude. Evo ja sada nemam pojma shta pricha inz, i siguran sam da chuvam 36 zhivca po minuti. :)
Jel mo's samo u dve crte da objasnis kako se to radi
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Osim kad ga netko replaya, tu ti onda nema pomoci...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."