forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Potrebni crtaci stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

MajorSoul
Starting Member

Serbia
2 Posts

Member since 01/02/2009

Posted - 01/02/2009 : 19:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit MajorSoul's Homepage  Send MajorSoul a Private Message
Pozdrav forumasi,

Ja sam iz Bg-a i sasvim slucajno sam naleteo na Vas sajt. www.stripovi.com je stvarno lep sajt i pun informacija i nadam se da cete se i dalje truditi da tako i ostane.

S obzirom da nisam nasao gde da postavim ovu moju temu (nadam se da ce moderator da je prebaci na pravo mesto ukoliko sam pogresio i unapred se izvinjavam) postavicu je ovde.
Za nekih par meseci, nadamo se i manje, trebalo bi da se ozivi jedan novi magazin u Srbiji. Ono sto se trazi jeste dobar crtac stripa koji bi taj magazin ulepsao svojim delom. Ukoliko se prepoznajete u ovome molio bih sve zainteresovane da mi pisu na mail prijava@funplus.rs. Dovoljno je da napisu neke licne podatke o sebi, da napisu da li su neki strip izdali i gde i da mi posalju u pdf, jpg ili nekom drugom formatu neku svoju kratku verziju stripa.

Veliki pozdrav :)

Edited by - MajorSoul on 01/02/2009 19:50:45

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 02/02/2009 : 03:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Potrazi i na ovom sajtu: www.makstripovi.com
Go to Top of Page

MajorSoul
Starting Member

Serbia
2 Posts

Member since 01/02/2009

Posted - 02/02/2009 : 14:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit MajorSoul's Homepage  Send MajorSoul a Private Message
Hvala Saso. :)

Nastavite da se javljate na pomenuti mail.

Pozdrav
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000