forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Probio sam led !
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 02/02/2009 : 12:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
Danas sam po prvi put dao nekom negativni komentar. Pregledavajuci sve moje aukcije naletim na jednu koju nisam realizovao još u avgustu prošle godine. Secam se da se doticni gospodin Harry Block nikad nije javio a osvojio je moju aukciju. Secam se da sam nekoliko puta slao mail i nikad nije odgovorio. Ja mislim da to nije u redu. Mogao je da se javi ako je ispalo da nije imao para, ne bi bio problem. To mi se vec dešavalo. Covek se javi i kaže da mu je iskrslo nešto neplanirano i ja to lepo prihvatim, bez ljutnje. Naravno, kad su u pitanju vece cifre, nema opraštanja. Niko nije valjda blesav da placa proviziju a da ne proda stripove.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 02/02/2009 : 20:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message

Za proviziju si u pravu, ali zasto si poceo rat protiv mene? Da bi mi se zabranilo ucesce na aukcijama? Pa da ti poberes sav kajmak? Izvini, ali to nije fer play. Ako zelis nesto kupiti od mene, izvoli, imas na aukcijama iako si hteo da mi zabranis ucesce na njima.

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 02/02/2009 : 21:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by Marenovic

Za proviziju si u pravu, ali zasto si poceo rat protiv mene? Da bi mi se zabranilo ucesce na aukcijama? Pa da ti poberes sav kajmak? Izvini, ali to nije fer play. Ako zelis nesto kupiti od mene, izvoli, imas na aukcijama iako si hteo da mi zabranis ucesce na njima.

Ne mogu nikom ništa da zabranim, niti želim. Shvati to jednom ako možeš. Nisam znao da prodaješ i mlecne proizvode.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 02/02/2009 : 21:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message

Ovog puta cu preksiti rec zbog jedne posalice:

Prodajem I MED I MLEKO. ALI ZAISTA!

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000