Author |
Topic |
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 02/02/2009 : 12:58:23
|
Danas sam po prvi put dao nekom negativni komentar. Pregledavajuci sve moje aukcije naletim na jednu koju nisam realizovao još u avgustu prošle godine. Secam se da se doticni gospodin Harry Block nikad nije javio a osvojio je moju aukciju. Secam se da sam nekoliko puta slao mail i nikad nije odgovorio. Ja mislim da to nije u redu. Mogao je da se javi ako je ispalo da nije imao para, ne bi bio problem. To mi se vec dešavalo. Covek se javi i kaže da mu je iskrslo nešto neplanirano i ja to lepo prihvatim, bez ljutnje. Naravno, kad su u pitanju vece cifre, nema opraštanja. Niko nije valjda blesav da placa proviziju a da ne proda stripove.
|
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
Marenovic
Junior Member
Serbia
426 Posts
Member since 08/01/2009 |
Posted - 02/02/2009 : 20:40:02
|
Za proviziju si u pravu, ali zasto si poceo rat protiv mene? Da bi mi se zabranilo ucesce na aukcijama? Pa da ti poberes sav kajmak? Izvini, ali to nije fer play. Ako zelis nesto kupiti od mene, izvoli, imas na aukcijama iako si hteo da mi zabranis ucesce na njima.
|
Kolekcionar starina.... Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka... |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 02/02/2009 : 21:22:35
|
quote: Originally posted by Marenovic
Za proviziju si u pravu, ali zasto si poceo rat protiv mene? Da bi mi se zabranilo ucesce na aukcijama? Pa da ti poberes sav kajmak? Izvini, ali to nije fer play. Ako zelis nesto kupiti od mene, izvoli, imas na aukcijama iako si hteo da mi zabranis ucesce na njima.
Ne mogu nikom ništa da zabranim, niti želim. Shvati to jednom ako možeš. Nisam znao da prodaješ i mlecne proizvode. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
Marenovic
Junior Member
Serbia
426 Posts
Member since 08/01/2009 |
Posted - 02/02/2009 : 21:44:01
|
Ovog puta cu preksiti rec zbog jedne posalice:
Prodajem I MED I MLEKO. ALI ZAISTA!