forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Zašto ne mogu...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 30/01/2009 : 00:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
...da postavim aukcije veceras ? Znam da imam racun od 50 kuna koji nisam platio pa me zanima jel do tog racuna ili nešto drugo u pitanju .

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2009 : 01:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by skviki

...da postavim aukcije veceras ? Znam da imam racun od 50 kuna koji nisam platio pa me zanima jel do tog racuna ili nešto drugo u pitanju .

platiš racun,pa postavljaš...jednostavno,zar ne...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/01/2009 : 01:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Prvo plati, pa klati!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 30/01/2009 : 08:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
Što se tebe tice možeš da klatiš i besplatno kod mene. Znaš i sam ko se javlja bez pitanja.

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 30/01/2009 : 08:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
[/quote]
[/quote]
Pa ako misliš da necu da platim 50 kn onda stvarno... Samo mi reci kako da izvedem to kad ne postoji platni promet izmedu Srbije i Hrvatske. Daj neki predlog.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/01/2009 : 09:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Što se tebe tice možeš da klatiš i besplatno kod mene. Znaš i sam ko se javlja bez pitanja.

A jel, baš si pametan, ko se tebi obratio, replicirao sam globinja, ako si pismen.
Što se ne obratiš Markosu, a kako misliš da ostali iz Srbije izmiruju svoje racune?

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 30/01/2009 : 09:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
Jel možeš ti neki post da preskociš i ne repliciraš ? Znaci, ako nemaš šta pametno da napišeš, lepo zaobidi. Ako ti je do sprdanja sa Globinjom ne moraš to na mom topiku.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/01/2009 : 10:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ma nema to veze s racunom, nego je problem s dodavanjem aukcija zbog promjene servera. Bit ce rijeseno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/01/2009 : 11:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Jel možeš ti neki post da preskociš i ne repliciraš ? Znaci, ako nemaš šta pametno da napišeš, lepo zaobidi. Ako ti je do sprdanja sa Globinjom ne moraš to na mom topiku.

Šta misliš koja si ti faca, pa da ne sme niko da piše po "tvom" topicu.

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 30/01/2009 : 11:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Ma nema to veze s racunom, nego je problem s dodavanjem aukcija zbog promjene servera. Bit ce rijeseno.

Hvala Markose, u svakom slucaju. Samo mi reci da li postoji mogucnost da se racun za aukcije uplati u Srbiji ?

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 30/01/2009 : 11:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Prijatelje, nemam nameru da se prepucavam sa nekim ko po celi dan i celu noc visi na forumu i nabija postove. Moj nivo inteligencije mi ne dozvoljava to.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/01/2009 : 13:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

Prijatelje, nemam nameru da se prepucavam sa nekim ko po celi dan i celu noc visi na forumu i nabija postove. Moj nivo inteligencije mi ne dozvoljava to.

Kakav je to zlocin ako po ceo dan i noc "visim" na forumu? 7 postova za to provedeno vreme je premalo, onda bih trebao da ih imam bar 50 po danu.
Ali, ako je tvoj stepen inteligencije tako zakljucio, pozdravljam.

Edited by - srdjandj on 30/01/2009 13:25:44
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/01/2009 : 13:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
I smiri malo živce, biceš još inteligentniji...

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 01/02/2009 : 00:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:

I smiri malo živce, biceš još inteligentniji...

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 01/02/2009 : 12:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
Ja sam ladniji od špricera.

Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 03/02/2009 : 18:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
Pitanjce.
Zašto ne šljaka mail webmaster@stripovi.com?
Imam problem sa prikazivanjem slika na aukcijama pa ono, ako netko i ovdje zna pomoci neka mi javi...jer mail na webmastera ne prolazi...
Fala...

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/02/2009 : 18:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Sajt je još u fazi seljenja pa je pola toga u raspadu. Slike cu provjeriti i riješiti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 03/02/2009 : 18:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Sajt je još u fazi seljenja pa je pola toga u raspadu. Slike cu provjeriti i riješiti.

Ok, fala Markose.
Mogu ti poslati pm ako želiš podrobniji info.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/02/2009 : 19:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
ma sve mi je jasno, one dvije zagor aukcije, siera blanka ... nema slike. Bit ce rijeseno do sutra, ne brini.

Trouble will find me
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 03/02/2009 : 19:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
Oki doki gazda.
Sad mogu na pivu

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/02/2009 : 19:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Živio!

Trouble will find me
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000