forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za Renky-a
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

asterixxiv
Starting Member

Slovenia
24 Posts

Member since 18/02/2008

Posted - 06/02/2009 : 20:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send asterixxiv a Private Message
Molim clana Renky neka se mi javi na mail robert.recnik@triera.net radi aukcije koje sam osvojio ili preko foruma jer mislim da vama ne radi mail.

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 06/02/2009 : 21:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
ha ha ha

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/02/2009 : 21:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hi hi hi...
Rade poruke ako ne radi mail. Vrlo jednostavno.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/02/2009 : 21:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Frano, jel' triba za tebe doci neki paketic na moju adresu?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 06/02/2009 : 21:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
moguce, zovnem te sutra da vidim o cemu se radi :P

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

asterixxiv
Starting Member

Slovenia
24 Posts

Member since 18/02/2008

Posted - 06/02/2009 : 22:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send asterixxiv a Private Message
Pa naravno da rade.Poslao sam poruku prije 2 dana ali još nije odgovora.Hi hi ha ha :P
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/02/2009 : 22:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Jel? Hmmmm... možda je zato ona crvena brojka u gornjem desnom kantunu
Valjda nisan vidija... svima san odgovorija. Sad cu pogledati.

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 06/02/2009 : 22:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Ne bi se trebao osloniti na PM...ima kupaca na aukcijama koji ne posecuju forum...a tebi mail definitivno ne radi u sta sam se i ja uverio :-)) probaj to nekako resiti...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/02/2009 : 22:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ma ja to riješim tako da se svima javim i napišem novi mail no problem je što ljudi ne procitaju upozorenje NE REPLAY!!!! Ja im se javim preko aukcija i zamolim kontakt na novi mail i upozorim da ne odgovaraju na TAJ mail jer ne radi nego NA NOVI. No uglavnom sve bude ok.
U ovom slucaju asterixxiv je apsolutno u pravu, stigla je poruka ali sam je ja previdio. Istovremeno je završeno više AF aukcija ( izmedu ostalog i tvoja dragane ) pa san mislija da san odgovorija a nisam.
No radi se o jednom ili dva dana. Ne mogu uvik odma odgovoriti a uglavnom svi odma pitaju kolika je poštarina? Pa kako, jelenskih mu rogova, mogu napamet znati...
No to ne minja cinjenicu da zaista moram provjeriti zašto ne dobijam mailove...
Usput NOVI MAIL: renato.vladimir@yahoo.com

PS
Za nekoga sam donija neke stripove iz Beograda ali iskreno ne znam za koga ( nešto mi Wanderer zuji u glavi ali nisan siguran ipak san ja covik u godinama a onaj Njemac što sakriva stvari se vrzma okolo ). Znam da smo se culi porukama ali sam ih izbrisa greškom paaaaaaa...

Go to Top of Page

asterixxiv
Starting Member

Slovenia
24 Posts

Member since 18/02/2008

Posted - 06/02/2009 : 23:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send asterixxiv a Private Message
Renky polako.Samo da bude.Kad sam ti slao poruku na mail sam uvjek dobio nazad ovo <rvladimi@pop.htnet.hr>: Mailbox full -- Quota exceeded (in reply to end of DATA command).Možda ce ti ova informacija pomoci da riješiš problem sa mailom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/02/2009 : 23:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Nece... znam šta je a ovi iz TCom korisnicke podrške kažu da je njima sve ok... Kažem im, vama je ali meni nije Ma riješit cu to... možda

I naravno da ce biti, pa dva dana gori doli, nije valjda tako stislo

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 06/02/2009 : 23:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
JA nigde ne zurim...opusteno, evo vise te necu cimati...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/02/2009 : 00:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/02/2009 : 01:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Za nekoga sam donija neke stripove iz Beograda

Druze, jesi li pokupio novac iz BG-a za tebe??? I jel' ono moje stiglo??

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/02/2009 : 12:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Nisan pokupija lovu, nema žurbe, nece nestat... Ipak cu ja morati oko paketa malo pogurati.Ima još nekih narudžbi za Srbiju pa sve šaljem odjednom. Bit ce javljeno, koji dan ranije jer ni ja ne znam tocno kad ide.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000