forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo pitanje za Libelus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 13/02/2009 : 14:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Da li imate u planu izdavanje Fontovog albuma Barselona, koji je vec izasao u izdanju Veselog cetvrtka? Pitam to da bi znao da li da kupujem taj strip ili ne, posto vec imam dosad objavljena dva Fontova albuma.
Unapred hvala Dadama na odgovoru.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 13/02/2009 : 19:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
Mislim da su rekli da ce objaviti sve njegove albume u Font biblioteci, pa tako ce valjda i ovaj.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/02/2009 : 01:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Mislim da nece... Nema razloga duplirati. Sljedeci su Zarobljenik i Taxi za Mafest.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 14/02/2009 : 12:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Mislim da nece... Nema razloga duplirati. Sljedeci su Zarobljenik i Taxi za Mafest.

ojhaaa...good news dude...
...i slazem se oko dupliranja,potpuno je nepotrebno...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/03/2009 : 08:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Samo što je ovo VC izdanje toliko jadno, da ne razmisljam o nabavi. Bolje bi bilo, da su ga izdali SC kad im HC izdanje vec ne idu.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 03/03/2009 : 11:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Samo što je ovo VC izdanje toliko jadno, da ne razmisljam o nabavi. Bolje bi bilo, da su ga izdali SC kad im HC izdanje vec ne idu.

? A gde si ga to video? Ja ga drzhao u rukama, nije jadno ni najmanje, chak shtavishe iznenadjujuce je kvalitetno.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 03/03/2009 : 11:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
možda, ali Poli hoce EU kvalitetu,ona po Yusu ne pali više u deželi.
EVO PRIZNAM,JA GA DANAS JOŠ NISAM IMAO U RUCI I NEMOGU VAM SAOPŠTIT KAKO IZGLEDA.KAŽU DA JE TVRD
(HC)ALI NIJE NUŽNO DA JE I KVALITETAN,AL DA JE JADAN-TO NE DOZVOLJAVAM NI ŽENI DA KAŽE KAMOLI VAMA.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/03/2009 : 16:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Buh dobio juce, sorry, ma izgleda jadno do neba... ako ce Libellus ili neko drugi, kupujem. Dobro je samo to, da nije jadan ko Zagor, kolekcionarska roba. :)

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 03/03/2009 : 18:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

izgleda jadno do neba

A po chemu, ako smem da pitam?

Evo nekih fotki koje je neko drugi stavio na jedan drugi forum za one koji josh nisu videli:

Kao shto rekoh u onom drugom topicu, kvalitet albuma je negde izmedju Bookgloba i Fibre, iliti, nije tako luksuzna oprema kao Fibra, ali je na nivou Bookgloba sa tom prednoshcu shto albumi ne zevaju kao kod Bookgloba. Izvini, Poli, ali ili si slep, ili si zlonameran.

Edited by - Le Samourai on 03/03/2009 18:24:06
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/03/2009 : 21:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Ni jedno ni drugo, ali smo se ocigledno slabo razumeli. Nemam nista protiv price, boje, itd., ali su korice one koje nisu na nivoju i hrbat. Sumnjam, da sam slucajno nabasao na neki feler izvod, jer je Buh rekao, da su svi (od tih koje je dobio) takvi. Pa neka netko stavi sliku korice i hrbta. Zao mi je (i zbog price koja obecava), ali meni takav produkt djeluje odbojno.
Da ne bi slucajno ispalo da kritiziram VC, evo par thumbs up'a :)
Konacno i kod nas u Sloveniji nova tura VC kiosk izdanja, a to je od broja 10 pa na gore. Moram da pohvalim nove korice, sjajno izgledaju, i u 11 stripova koje sam kupio nijedan feler - zamesane stranice, duplirane/triplirane (osim nesto malo u Pulpu, btw odlican strip, i barem meni dobar prevod odnosno lektura, jedino zao mi je sto su mi strip skoro pa zalili lepkom pa se na prednoj strani izmedzu hrbta i prednje strane sve podiglo/nalomilo, a unutra se gube vinjete u sredini, neke recenice ne mozes ni procitati, toliko je sve sabio i zalepljeno, ali vjerujem, da sam nabasao na takav izvod).
Kad bi jos i HC izdanja malo ispeglali kako su SC. A za Barselonu ne znam, ako nece Libellus, mozda za par godina i na slovenskom, pa cu tad kupiti.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 03/03/2009 : 22:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Korice izgledaju sasvim korektno (u smislu dizajna). Nije neki fenomenalan, ali sasvim pristojno. Od Blazhine, zapravo, neochekivano odmeren i suzdrzhan dizajn. No, dobro, nebitno. U svakom sluchaju smatram da ni po kojim standardima nije 'jadno do neba.'
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/03/2009 : 22:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Mislim da je ode rijec o tehnickoj izvedbi korica a ne o dizajnu. Maloprije san sasvim slucajno sazna da nemaju onaj prelom tako da je to sigurno lošija izvedba o klasicnog HC-a. Možda Poli na to misli? Samuraj ima strip pa neka kaže nešto po tom pitanju. Možda san ja nešto krivo poveza.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/03/2009 : 23:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Mislim da je ode rijec o tehnickoj izvedbi korica a ne o dizajnu. Maloprije san sasvim slucajno sazna da nemaju onaj prelom tako da je to sigurno lošija izvedba o klasicnog HC-a. Možda Poli na to misli? Samuraj ima strip pa neka kaže nešto po tom pitanju. Možda san ja nešto krivo poveza.

Coovek upotrebljava termin "jadno do neba". Ti se slažeš sa njim?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/03/2009 : 23:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ne, nisan strip vidija. Osim toga, kakva god tehnicka izvedba bila, meni ne može umanjiti vrijednost majstora nad majstorima ( Fonta, ne Blažine ).
Ja san samo spominja detalj korice i pogrešno vezivanje dizajna i tehnicke izvedbe.
A ako je po Polijevom standardu "jadno do neba" onda ni to ne mogu niti želim osporavati. Nemamo svi iste standarde i netko je kroz zajebanciju ( valjda ) spomenija EU standard... Možda pretjerano ali imaju pravo na takva ocekiivanja.
Moj sud, onda kad budem u živo vidija album.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 03/03/2009 : 23:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

Pa da ti kazhem iskreno ni ja nisam siguran na shta tachno misli.

Ja nemam album jer vec imam ceo strip iz Zabavnika (te nemam nikakav lichni upliv te vrste) ali sam ga iz radoznalost prelistao i pregledao, i, po tehnichkim osobinama, izgleda manje-vishe kao svaki HC album koji sam video u zhivotu. U poslednjih mesec dana sam chitao albume Dechijih novosti, Marketprinta, Bookglobea, Strip agenta i Fibre, i Barselona je po svom tehnichkom kvalitetu, kao shto vec rekoh, negde u rangu Marketprinta/Bookgloba, a manje luksuzna od Fibre. Ukratko, kad zamislish standardan lepo opremljen HC album bez ekstravagancije, Barselona je takva.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/03/2009 : 23:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ok, onda je za sada jedino relevantno Polijevo mišljenje. On je ocito jedini koji spomenuto izdanje ima. Možda Goksi?

Radi se o prijelomu korice uz hrbat. Ako sam ja dobro shvatija. Neka vrsta perforacije ako se to tako može nazvati. Ne znam stvarno, samo prenosim nešto što sam možda loše cuja. Zato kažem, Poli album ima. Možda misli na to.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 03/03/2009 : 23:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

Ok, onda je za sada jedino relevantno Polijevo mišljenje. On je ocito jedini koji spomenuto izdanje ima. Možda Goksi?

Pa i Poli reche da ga nikada nece uzeti, te ga valjda samim time i nema. A i nisam ga video na polici, drzhao sam ga u rukama i bash lepo prelistao.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/03/2009 : 23:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Nemam, ali cu imati. Citao sam na drugom forumu utiske ljudi koji su dijametralno suprotni od ovih ovde. Poli je rekao da ne razmišlja o nabavki a ne da ima.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/03/2009 : 00:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Uh, isprika, moja greška... Pretpostavija san da je Buch dobija album u striparnicu. Dakle svi nagadamo, cak i Teller. Cekamo prvoga kupca sa pravim komentarima.

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/03/2009 : 00:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Cekamo prvoga kupca sa pravim komentarima.

http://www.znaksagite.com/diskusije/viewtopic.php?t=7399

Deveti post
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/03/2009 : 00:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Vidi, ja sam clan foruma i na ZS tako da sam ovaj topic vidija ali na fotkama se ne vidi taj prijelom uz hrbat. Samo Poli spominje neki problem sa hrbatom. Meni je isto ovo receno. Malo lošiji otisak na uvodnim stranicama kasnije sve ok. I to da nema prijelom uz hrbat. No za taj detalj nisan siguran jesan li dobro protumacija na šta se misli. Kako laicki objasniti, onaj utor koji olakšava listanje bez loma korice ili silovanja hrpta. To nema na fotkama vidljivo tako da i dalje lovimo u mutnom

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/03/2009 : 00:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Ok, da batalimo. Ti i poli ste u pravu, jadno je do neba.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/03/2009 : 00:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
A ti si stvarno... Nemaš album, tvrdiš da je ok, ili bar da nije jadan. Poli nema album ali ne smi tvrdit da je jadan. Ja nemam album i samo pitam ima li perforaciju uz hrbat? I ja ispadam krivac??? Da, kriv jesam jer san postavija upit tamo di se razglaba o izdanju kojeg nitko još nema. Moja greška jer nisan skužija da nitko nema taj album.
Sad mi ti ponovo daj link na fotke koje vidim i ode i koje san vec vidija i ranije na ZS a ne odgovaraju na pitanje. Po ure ti je tribalo da priznaš kako su i tvoje informacije iz druge ruke a zdušno braniš nešto što ni nemaš pojma kako izgleda. Krasno, ajmo dalje.

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/03/2009 : 01:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Uh, nisam branio ništa niti sam tvrdio bilo šta, nemoj mi stavljati ono što nisam rekao. Samo sam napisao da su ljudi koji su kupili rekli da je ok i dao link ka tome. Ništa drugo. Ako cemo iskreno, odgovorio sam samo zato što je covek upotrebio izraz "jadno do neba" što je prilicno teška izjava.

Edited by - goksi on 04/03/2009 01:22:04
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/03/2009 : 01:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Na moje pitanje nisi odgovorija a ja nisam ni kritizira ni branija... No necu više jer cu ocito ja biti prvi koji ce kupiti ovaj album

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/03/2009 : 01:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Nema veze. Nismo se sporazumeli. Ja sam, ne znajuci da si clan foruma znaksagite, hteo samo da ti dam link prvog kupca, ništa drugo.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000