forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Koliko Vam (ne) smeta zabrana pušenja . . .
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 22/02/2009 : 01:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
I kafane su dobre. Ko ne voli kafane, da bog da crk'o. Mislim da je kafanski zivot, zivotna skola prve klase.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 22/02/2009 : 01:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
20 godina po 2 kutije,nikad nisam ni pokusao da ih ostavim,znam da je uzalud pokusavati..
jednom sam racunao u kilometre,20 godina X 365 = 7300 dana po 2 kutije(jedna cigareta je 10cm,40 su 4 metra)
7300 X 4 = 29200km...znaci ispusio sam 29.200km cigareta
Pa nije mnogo,nema ni 30km
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 22/02/2009 : 14:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
Probao i nakon 10 minuta kašljanja rekao NEEEE!!! Fuj! Grozno! Ljigavo! Smrdljivo! Užasno! DOLE CIGARETE!!! BUUUU!!! POBUNA!!! sad sam ljut...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 22/02/2009 : 19:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Doslo mi je vreme da ostavim cigare. Sad je prvi put ozbiljno. Pusim tri pakle dnevno godinama i to ne valja. Ima li koga ovde da je ostavio? Kakva su iskustva?
Zena mi je kupila neke tablete "Ziban". One bi trebale da mi ogade cigare, ali vec deseti dan nista.
Zajebana stvar, pametan nisam.

Svaka cast na pametnoj i hrabroj odluci, samo ustraj na tome. Ja nisam pusac i nemam takvih problema, pa ne mogu tocno znati kako ti je sad. Nadam se da ces uspjeti.
Inace, cuo sam da je taj Ziban dosta skup ali i djelotvoran, pa me cudi kako kod tebe nema ucinka? Ali nisu svi ljudi isti.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 22/02/2009 : 22:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:

Doslo mi je vreme da ostavim cigare. Sad je prvi put ozbiljno. Pusim tri pakle dnevno godinama i to ne valja. Ima li koga ovde da je ostavio? Kakva su iskustva?
Zena mi je kupila neke tablete "Ziban". One bi trebale da mi ogade cigare, ali vec deseti dan nista.
Zajebana stvar, pametan nisam.

PRAVI TOPIK ! Ko ce drugi da pomogne ako nece kolege sa foruma

Bio sam pusac nekih 11-12 godina. Prestao sam 12 februara 2001.

Navukao sam tada neki blazi oblik upale pluca i kasljao sam svake sekunde pune dve nedelje. Cigare su mi se ogadile za ceo zivot iako se nisam zbog njih razboleo. Sam dim cigare mi je od tada odvratan.

Nisam imao krizu nijednom od tada.

Dim nisam povukao vec punih osam godina, osecam se CISTIJE, zdravije i zadovoljnije zbog toga

Savet: bez razmisljanja prestani da trujes svoje telo

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/02/2009 : 23:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

I kafane su dobre. Ko ne voli kafane, da bog da crk'o. Mislim da je kafanski zivot, zivotna skola prve klase.

Kako da ne, kafane su prava stvar, sad je to moja proslost.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 22/02/2009 : 23:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

20 godina po 2 kutije,nikad nisam ni pokusao da ih ostavim,znam da je uzalud pokusavati..
jednom sam racunao u kilometre,20 godina X 365 = 7300 dana po 2 kutije(jedna cigareta je 10cm,40 su 4 metra)

Cudi me tvoja recenica da je uzalud pokusavati ostaviti cigarete...Veruj mi nema gore zivotinjke od coveka...moze izdrzati bez hrane oko 40 dana...bez vode oko 8 dana...pa nemoj mi reci da ne mozes izdrzati par dana bez jebenih cigareta...pitanje je samo jedno : ZELIS li TI to ili ne?

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12546 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/02/2009 : 23:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Pusio sam 18 godina po 2 kutije dnevno.
Zadnju cigaru zapalio prije 9 godina.

Have mercy
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 23/02/2009 : 01:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

quote:
Originally posted by kerber

Cudi me tvoja recenica da je uzalud pokusavati ostaviti cigarete...Veruj mi nema gore zivotinjke od coveka...moze izdrzati bez hrane oko 40 dana...bez vode oko 8 dana...pa nemoj mi reci da ne mozes izdrzati par dana bez jebenih cigareta...pitanje je samo jedno : ZELIS li TI to ili ne?

vidis,rekao sam da nikad nisam pokusao da ih ostavim,znaci ja jos neznam dali mogu ili ne mogu
Ali ja sam toliki zavisnik da ako se nekad desi da usred noci snemam cigarete,odmah idem na benzisku.Znaci,kad ne mogu pola sata bez njih,uzalud mi je da se mucim...za sada ne osecam da mi nesto posebno smetaju(mada ne secam se kako je bilo bez njih )pa zasad nemam nameru da ih otkazujem,mada,bilo bi to lepo...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/02/2009 : 09:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ja sam morao da prestanem, ali zato moja zena nikako da prestane da pusi.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 23/02/2009 : 15:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Ja sam morao da prestanem, ali zato moja zena nikako da prestane da pusi.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 23/02/2009 : 17:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Onaj ko zeli prestati pusiti, obavezno bi trebao da posjeti torakalnu kirurgiju...
Ja bio kod njih u gostima 14 dana, neku sitnicu imao na pljucima...

Jedan kaslje 24 sata, zamisli golf dvojka kako vergla zimi i tako non stop, jednog tek doveli ispod noza, izvadili mu desno pljucno krilo...
Pita doktor jednog djeda koliko dugo pusi i ovaj mu kaze da je presto prije 30 godina ali da je pusio isto 30 godina, i on je pod noz otisao...
Pa kad se vrate bez pluca, jao, mogu disat samo sa raspiratorom, iskasljuju katran, svrbi iznutra a nemos se pocesat...
Bio neki advokat samnom, kaze da je dero 6 pakli dnevno, njemu su prreegledavali pluca nekom cjevkom, kroz nos, pa kad je izvuku krste se doktori i lijevom i desnom...
Ovi sto su im povadili po jedno pljucno krilo, zive a zele sebi smrt, njima i obicno jutarnje sranje izgleda kao nekom trcanje sat vremena, nemogu se hodnikom prosetat bez raspiratora...
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 23/02/2009 : 18:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

Onaj ko zeli prestati pusiti, obavezno bi trebao da posjeti torakalnu kirurgiju...
Ja bio kod njih u gostima 14 dana, neku sitnicu imao na pljucima...

Jedan kaslje 24 sata, zamisli golf dvojka kako vergla zimi i tako non stop, jednog tek doveli ispod noza, izvadili mu desno pljucno krilo...
Pita doktor jednog djeda koliko dugo pusi i ovaj mu kaze da je presto prije 30 godina ali da je pusio isto 30 godina, i on je pod noz otisao...
Pa kad se vrate bez pluca, jao, mogu disat samo sa raspiratorom, iskasljuju katran, svrbi iznutra a nemos se pocesat...
Bio neki advokat samnom, kaze da je dero 6 pakli dnevno, njemu su prreegledavali pluca nekom cjevkom, kroz nos, pa kad je izvuku krste se doktori i lijevom i desnom...
Ovi sto su im povadili po jedno pljucno krilo, zive a zele sebi smrt, njima i obicno jutarnje sranje izgleda kao nekom trcanje sat vremena, nemogu se hodnikom prosetat bez raspiratora...

Pa dobro,vec se zna da ste rekorderi u evropu
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 24/02/2009 : 00:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Ja sam za tog kolegu totalni amater. Sest komada, jebem ti!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/02/2009 : 03:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Kazu da muska deca cesto povuku na ujake. To je tacno.

nažalost...moj ujak je preminuo prošle godine od raka pluca...btw,tog dana kad je bila sahrana,ubiše nas turci u becu...pušim do dvije kutije,ali se u korizmi ostavljam...pušit cu jednu dnevno...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/02/2009 : 03:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo
pušit cu jednu dnevno...

kutiju...i izdržat cu,jer se strogo pridržavam u korizmi zadane žrtve...da bar korizma traje duže

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 24/02/2009 : 05:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Dosta pušaca ima ovde, ne ponosim se što sam jedan od njih.

Medutim, meni je prošle godine deset kutija (koje sam dobio na poklon pa sam zapamtio datum) trajalo ravno cetiri meseca, pa se ne uzbudujem previše, jer kafu ne pijem, uglavnom locem cajove.

E sad, zbog trece smene, desi mi se jednom u par dana da mi se toliko spava da ne mogu da izdržim, tada zapalim uglavnom zato što me duvan drži budnim svojim smradom.

Piši propalo!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/02/2009 : 06:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Nikada nisam pušio a pušace smatram bezobraznim egoistima.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 24/02/2009 : 14:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Potpisujem

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/02/2009 : 16:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Grubo si to rekao, no mnogi nepušaci to misle...
Problem je u trovanju drugih koji ne žele biti trovani.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 25/02/2009 : 05:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

To i jeste problem. Njima je svejedno tj. mnogi uopšte ne razmišljaju o cinjenici da sa cigaretama truju druge ljude.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 25/02/2009 : 15:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
quote:

quote:

quote:

To i jeste problem. Njima je svejedno tj. mnogi uopšte ne razmišljaju o cinjenici da sa cigaretama truju druge ljude.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 25/02/2009 : 19:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
moj ujak je preminuo prošle godine od raka pluca...pušim do dvije kutije

Pa zar ti to nije dovoljno da prestanes? Zar ti nije zivot mio?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 25/02/2009 : 19:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

Potpisujem. Donedavno sam na poslu trpio taj primitivizam i stalno se svadjao s ovisnicima, ali otkako je uvedena zabrana pusenja u zatvorenim javnim prostorijama stjerali smo ih u mali sobicak gdje truju samo sebe.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47182 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/02/2009 : 20:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
moj ujak je preminuo prošle godine od raka pluca...pušim do dvije kutije

Pa zar ti to nije dovoljno da prestanes? Zar ti nije zivot mio?

inace je poznato da su nepušaci besmrtni

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000