Author |
Topic |
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 26/02/2009 : 01:24:00
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by globinjo moj ujak je preminuo prošle godine od raka pluca...pušim do dvije kutije
Pa zar ti to nije dovoljno da prestanes? Zar ti nije zivot mio?
Nema veze to..Prosle godine je mog ujaka pregazio sleper,nije pusio cigarete. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6040 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 26/02/2009 : 10:26:23
|
quote: Originally posted by kerber
Nema veze to..Prosle godine je mog ujaka pregazio sleper,nije pusio cigarete.
Samo se ti tješi :) Normalno je da ti svaki dan može biti posljednji, ali ako slucajno budeš u prilici doživjeti starost, cigarete ce ti je podosta skratiti... A možda ceš zbog njih otici i prije...
Meni je žalosno vidjeti ljude (kao moja mama, npr) koji govore kako im najvece zadovoljstvo predstavlja zapaliti cigaretu uz kavu... To nikad necu razumjeti... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/02/2009 : 16:00:17
|
quote: Originally posted by globinjo moj ujak je preminuo prošle godine od raka pluca...pušim do dvije kutije
Pricamo o smanjivanju rizika. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/02/2009 : 16:56:12
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Pricamo o smanjivanju rizika.
Zabraniti šlepere?
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 26/02/2009 : 17:00:44
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Obi-wan
Pricamo o smanjivanju rizika.
Zabraniti šlepere?
Hihihi, kako je ovo gadno zvucalo. Ili zabraniti slepere na javnim mestima! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
Edited by - Lord Vader89 on 26/02/2009 17:01:01 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 26/02/2009 : 17:01:00
|
quote: Originally posted by kucni duh
gušti su gušti
Znaš one zagonetke tipa:
cetiri osobe su za jednim stolm. Jedna je kratkovida, sve piju kafu, ali samo jedna sa mlekom. Jedna je pretplatnik T-Mobile, i ima crvenu Nokiu. Da li je duvao vetar, ako na slici u tanjiricu imamo malo pepela? Ako imamo beli Ronhill (kao "žensku cigaretu"), da li je za stolim i jedan muškarac(ako imamo M Light)? I najvažnije pitanje: ko je od ovih osoba kucni duh???
|
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 26/02/2009 : 17:04:03
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Hihihi, kako je ovo gadno zvucalo. Ili zabraniti slepere na javnim mestima!
Ma valjda nece globinjo da se naljuti, nije fino da se zezamo na racun jadnog coveka, ali sam samo hteo da povucem paralelu..NARAVNO da nije isto, ali vredno je pokušaja... |
|
|
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 26/02/2009 : 18:34:04
|
odgonetka
5 osoba za stolom ženska kom 2 - kava s mljekom+malboro light ženska kom 1 - kava obicna + ronhill superlight muški kom 1 - kava obicna + kratkovidni nepušac kucni duh kom 1 - pije svoju kavu s mljekom + ronhill super light + mobitel
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 26/02/2009 : 19:44:27
|
quote: Originally posted by lwood
inace je poznato da su nepušaci besmrtni
Ha-ha, jako duhovito. Je li nikotin, osim sto je "koristan" za zdravlje, pospjesuje i smisao za humor? Nisu besmrtni, ali u prosjeku duze zive. |
Edited by - dsormaz1 on 26/02/2009 19:51:13 |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 26/02/2009 : 19:45:00
|
Losa usporedba. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/02/2009 : 21:30:31
|
quote: Originally posted by kucni duh
odgonetka
5 osoba za stolom ženska kom 2 - kava s mljekom+malboro light ženska kom 1 - kava obicna + ronhill superlight muški kom 1 - kava obicna + kratkovidni nepušac kucni duh kom 1 - pije svoju kavu s mljekom + ronhill super light + mobitel
i ja dimin ronhill superlight.vec par godina |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/02/2009 : 21:32:28
|
quote: Originally posted by lwood
inace je poznato da su nepušaci besmrtni
Ha-ha, jako duhovito. Je li nikotin, osim sto je "koristan" za zdravlje, pospjesuje i smisao za humor? Nisu besmrtni, ali u prosjeku duze zive.
pa koliko vidin duhovitiji san od gomile nepušaca. i šta da duže žive? važna je kvaliteta života i lifestyle |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
Edited by - lwood on 26/02/2009 21:33:06 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 27/02/2009 : 01:30:07
|
Losa usporedba.
Ciljao sam na sudbinu,ako verujes u nju. Kao mali sam bio rvac,moj trener je bio ljudina od 110 kila(misici naravno )Uporedno je radio u jednu fabriku kao kuvar..znaci,ishrana mu je bila perfektna,svaki dan je sportovao,nikad nije pusio,nije ni pio,cak i nije bio u blizinu pusaca..Umro je od raka. Sa druge strane moj komsija kaze da pusi od 12 godina(petoklasni tutun,kod nas ga zovemo KACAK,onaj tutun sto sam sebi uvijas cigarete)...sad je covek oko 85 godina,zdraviji je od nas.
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 13/12/2010 : 20:42:49
|
"Tu i tamo i povucem,samo malo da se sredim,nisam ja navucen"
Mesec dana vec redovno,svaki dan duvanim po malo a zadnjih par meseci sam pusio vikendom ili kad se popije malo vise i eto navukao sam se kao konj. Sto se tice novog zakona drago mi je zbog profesora,neka se sad oni malo smrzavaju Svi oni koji su pusili ispred skole sad to rade 10 metara dalje,nista bolje nije... |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 13/12/2010 : 21:29:59
|
Kod nas su na žalost ublažili taj zakon, tako da se opet može dimiti u kaficima manjim od 75 kvadrata, ako se ne varam. U centru Zagreba, koliko sam imao prilike vidjeti, to se poštuje, veci objekti imaju prostore za nepušace (barem tamo gdje ja idem, možda nije svugdje tako), tamo su bile i inspekcije. Na periferiji kaos, zakon je mrtvo slovo na papiru. I dalje smrde s cigaretama kao i prije. Teško ce se iskorijeniti taj primitivizam. Jedino što više ne dime na poslu, barem kod mene, kao i u cekaonici vlaka na kolodvoru grada u kojem radim. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/12/2010 : 21:51:03
|
Zakon je malo onako,sta znam...Kao prvo nikad mi pre nije palo na pamet da zapalim cigaretu na ulici a sada to radim.Recimo kad odem da kupim dorucak usput spurnjam jednu jer ne mogu vise to da radim u "Prostoriji za pusenje".Jako puno ljudi vidim da pusi na ulici,sto je stvarno ruzno ali sta ce ljudi moraju negde.Zbog toga mi se najvise i ne svidja ovaj zakon jer tek sada izgledamo nekulturniji.Stvarno ne vidim problem u tome da se pusi u prostorijama predvidjenim za to kao sto je do sada bio slucaj. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 13/12/2010 : 22:10:57
|
Ovdje u Chicagu su zabranili pusenje u bilo kojim public prostorijama u January 2008, meni to super godi, ne mogu da podnesem miris cigara, ovdje u Americi ljudi ipak puse, ali puno vise pusi u Evropi. U cijelom zivotu sam ukupno zapalio jedno 15 cigareta, i drago mi je da me nisu 'zgrabile' kao sto hvataju puno ljudi. Nije samo da su lose za zdravlje, ali ovdje su stvarno preskupe. Pa tako pusaci u USA trose gomile para da bi smrdili od duhana i da se polako ubijaju... nikakve logike tu nema :( |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 13/12/2010 : 22:24:08
|
Bilo mi je puno bolje dok je bila ta zabrana pušenja jer mrzin smrdit po dimu, al i kad su ponovo uveli da je dozvoljeno pušenje, nije me puno pogodilo, mogu pric priko toga bez problema. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 14/12/2010 : 00:53:51
|
priznajem, osobno mrzim dim cikova i najgora je stvar kad izadeš van iz nekog kafica i vonjaš po duhanu od glave do pete...kod nas su taj zakon sad uveli na trajno, iako baš nema nekog smisla jer se u mom gradu svejedno u svim kaficima dimi. |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 14/12/2010 00:55:59 |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
Topic |
|