Evo i jos jednoga sjajnog plakata za ovogodisnji MaFest! Naime, Gigi Simeoni - Sime zauvijek je ovjekovjecio svoga Alessandra Simonettija, inace glavnog protagonista izvrsnog, iznimno hvaljenog i nagradjivanog one-shota «Gli occhi e il buio» (Oci i tama), u makarskoj Kalelargi!
Inace, Sime je poznat i po svome radu na drugim serijalima poput Nathana Nevera, Lazarusa Ledda, Brendona, Gregoryja Huntera, Volto Nascosta itd. a svoju iznimnu kreativnost dokazao je kao kompletni autor (scenarij i crtez) upravo na prije spomenutome one shotu koji ce svoju hrvatsku premijeru dozivjeti u svibnju, na 4. MaFestu, u izdanju izdavacke kuce Libellus.
Vjerujem da cete imati dosta toga za priupitati ga, a ova ilustracija doslovno ostavlja bez teksta...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Kao šta san i ranije reka, meni je ovo najbolji plakat do sad. Bilo je izvrsnih, svi za 5. No "The Ripper" atmosfera i fantasticni kolor... ovaj plakat dižu na vrh.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
ne zaboravite da stavite podnaslov na ovaj plakat: "Dobrodoshli u Makarsku - mirno i sigurno mesto za odmor i razonodu" :))
zanatski poshteno odradjeno(kolorit mi se ne svidja(pogotovo onaj nesretjni "shiroki ugao kamera" efekat najochitiji u levom donjem uglu) + one barice bash nisu u perspektivi, al ajd...) ali nisam bash siguran da je "zlotja koji iz prikrajka vreba da prikolje sluchajne nevine prolaznike" najsretjniji izbor teme za promociju Festivala civilima po gradu i okolini...
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
odlican ma taj koncept plakata je više nego genijalan, vec zamišljam za nekoliko godina izložbu plakata, makarska, vjerjem, nije ni svjesna što je dobila i dobijat ce
if you tolerate this, then your children will be next
super kolorisan,mada ne znam odakle je izvukao plavu i ljubicastu na zidovima,ali eto vazno je da dobro izgleda
Sa fotke, koja je snimljena nakon kiše. Kad se svjetlost probija kroz oblake nakon kiše stvori se baš neka plavicasta svjetlost no ovdje je to dodatno naglašeno, naravno a ljubicasta je od zadnjih zraka sunca. Ali to triba vidit i doživit. Doduše i gradski smog stvara cedesne efekte
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
odlican ma taj koncept plakata je više nego genijalan, vec zamišljam za nekoliko godina izložbu plakata, makarska, vjerjem, nije ni svjesna što je dobila i dobijat ce
ne zaboravite da stavite podnaslov na ovaj plakat: "Dobrodoshli u Makarsku - mirno i sigurno mesto za odmor i razonodu" :))
Zar sumnjaš u nas
Originally posted by BlekenDekara zanatski poshteno odradjeno(kolorit mi se ne svidja(pogotovo onaj nesretjni "shiroki ugao kamera" efekat najochitiji u levom donjem uglu) + one barice bash nisu u perspektivi, al ajd...)
Jbga, meni je baš kolorit plus... gledaš li ikad u nebo i efekte koje stvara u igri sa suncem i misecom Ne gledaš, znam... a za zombije se ima vrimena a??? Edit: I barica je u perspektivi. Bar meni. No...
Originally posted by BlekenDekara ali nisam bash siguran da je "zlotja koji iz prikrajka vreba da prikolje sluchajne nevine prolaznike" najsretjniji izbor teme za promociju Festivala civilima po gradu i okolini...
Zašto bi nam Dubrovnik bija konkurencija... krenuli smo agresivno u promidžbu, kažu recesija ce.