Originally posted by kicozapitao se što nikad ne navratiš na one stripofilske sastanke u Bookcaffeu. Tamo nas zna biti i po 20ak,vecinom forumaši...
evo prvi put cujen za topojasni malo, novi sam na forumu, nisan cua za to nikako
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Bar jedanput misecno se okupljamo u Bookcaffeu uz lipu mjuzu i pice. Ovali su iz Kalelarge tako da se i marenda štogod. Prati forum, bar 7 dana ranije najavimo. Okupimo se oko 20h pa dok izdržimo
Podgoranin a? Eeee di su ona lipa lita osamdesetih kad san radija u Aurori.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Bar jedanput misecno se okupljamo u Bookcaffeu uz lipu mjuzu i pice. Ovali su iz Kalelarge tako da se i marenda štogod. Prati forum, bar 7 dana ranije najavimo. Okupimo se oko 20h pa dok izdržimo
Podgoranin a? Eeee di su ona lipa lita osamdesetih kad san radija u Aurori.
A vidis, nisan zna za to u Bookcaffeu, mozda navratin koji put, ovisi sve kakva ce situacija bit... fala na informaciji a sta se aurore tice, jebiga, propalo pa evo opet radi, hehe, nisan bija tamo ko zna otkad...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Originally posted by Paka01 A vidis, nisan zna za to u Bookcaffeu, mozda navratin koji put, ovisi sve kakva ce situacija bit... fala na informaciji
Nikad nisi vidio nijednu najavu barem u Makarskoj Kronici? Nema veze,sad prati forum...pa nam se iduceg puta pridruži u Bookari.
ne citan kroniku, niti iman para za kupovat svaki tjedan, niti moji kupuju, pa eto a za pridruzivanje, vidit cemo tada od situacije