Poll Question:
Posto je bilo rasprave o naslovnicama za jedan moguci integral za odabrane price ili mozda cak neko slicno izdanje Ludensa,koja bi naslovnica najbolje pasala kao glavna?Treba da se obrati paznja na to koja naslovnica najbolje pase takvom izdanju i cijeloj prici,a ne samo koja je opticki najljepsa. Par rijeci kao objasnjenje zasto se glasalo za jednu od naslovnica,bilo bi dobro
Ja se dvoumim izmedju "Il ritorno di Hellingen",koja najvise govori o prici i sukobu izmedju Zagora i Hellingena i "Il demone della follia" koja je po meni najprepoznatljivija za ovu pricu
Pa dobro vecina ce glasati za one neobjavljene,ja dajem svoj glas za KRAJ SVETA,zaista je specificna. Inace ona druga neobjavljena jeste lepša. Ono što mene interesuje zašto Dnevnik nije iskoristio mogucnost da objavi jednu od ove dve odlicne vec je posegnuo za legendarnim Mikicom Ivanovicem koji je ilustrovao Invaziju Akronjana.
Ona gdje je Helingen sadrži duh cijele price, ali nije najatraktivnija. Težak izbor...Ipak glasam za onu s Helingenovim grobom iako malo smeta bezoblicno cudo u pozadini...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Ona gdje je Helingen sadrži duh cijele price, ali nije najatraktivnija. Težak izbor...Ipak glasam za onu s Helingenovim grobom iako malo smeta bezoblicno cudo u pozadini...
Hah, ukoliko ovo bude išlo kroz odabrane price, a verujem da hoce naslovnica ce sigurno ici iz "Il ritorno di Hellingen". Valjda se to na osnovu dosadašnjih naslovnih može zakljuciti.
Najbolja korica je poslednjeg nastavka La fine del mondo. Bijesni ciko puca u Zagora šta dalje reci ali citavu pricu ce najbolje docarati korica Demona ludila iliti Il demone della follia.
Hah, ukoliko ovo bude išlo kroz odabrane price, a verujem da hoce naslovnica ce sigurno ici iz "Il ritorno di Hellingen". Valjda se to na osnovu dosadašnjih naslovnih može zakljuciti.
Glasao za "Helingenov povratak" i slazem se sa Goksijem.
Takodje glasam za pretposlednju, kao i vecina (za sad). Sto se tice naslova, "Divovi dobra i zla" najbolje odslikava poentu price, ali najbolje zvuci (i najkomercijalnije je) "Demoni ludila". Ako to bude izdavao VC, apsolutno je svejedno koja ce naslovnica ici kad se nista nece videti od profinih izdrkavanja.
Što se naslova tice meni najbolje zvuci DDiZ, ali ako se prevodi jedan od originalnih najviše smisla mi imaju Il demone della follia i La fine del mondo. Ni oko naslovnice nije lak izbor (2.4.ili5.). Neka bude Il demone della follia.
Ai confini della realta- naslovna. Divovi dobra i zla- naslov. Demoni ludila- najpoznatiji naslov i dobro zvuci, ali se, ipak, vezuje za temu unutar teme.
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."