forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Kuda idu ZS i LMS?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/02/2009 : 23:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hvala!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/02/2009 : 08:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Nekada nije bilo bitno od koje epizode je krenuo Dnevnik, jer nismo to ni mogli da znamo, citali smo stripove, takve kakvi su.
Sad gledam mog najmladjeg sina, voli Zagora, ali sad je on skinuo popis sa interneta i morao sam mu sloziti Zagore po talijanskom redosledu izlazenja i tako ih je procitao, njemu je sad u ovo vreme to bitno, meni i mnogim starijim to tada nije bilo vazno.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 14:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Nevezano na temu,interesuje me koliko godina ima najmladji clan foruma stripovi.com?????
Ako je moguce doci do takve informacije.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/02/2009 : 15:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Teško... inace svi clanovi redovno popunjavaju profil

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/02/2009 : 15:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Nekada nije bilo bitno od koje epizode je krenuo Dnevnik, jer nismo to ni mogli da znamo, citali smo stripove, takve kakvi su.
Sad gledam mog najmladjeg sina, voli Zagora, ali sad je on skinuo popis sa interneta i morao sam mu sloziti Zagore po talijanskom redosledu izlazenja i tako ih je procitao, njemu je sad u ovo vreme to bitno, meni i mnogim starijim to tada nije bilo vazno.

To se brate zove modernizacija,kompijuter umesto kandila,jednostavno sve se usavršava pa i mi...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/02/2009 : 16:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Nevezano na temu,interesuje me koliko godina ima najmladji clan foruma stripovi.com?????
Ako je moguce doci do takve informacije.

Ima ih nekoliko sa 11 i 12 godina...To znam.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 17:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Nevezano,hteo sam da vidim da nisam najmladji,jer sam primetio da je dobra vecina 30+,ali je dobro,ima mladjih
Tnx

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 24/02/2009 : 19:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

Nevezano,hteo sam da vidim da nisam najmladji,jer sam primetio da je dobra vecina 30+,ali je dobro,ima mladjih
Tnx

Ima dosta njih koji su mladi od tebe, a bogami i mnogo, mnogo stariji, evo ti ovde možeš da vidiš zlatnu i srebranu generaciju clanova foruma
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=25739&whichpage=1
a vi mladi napravite bronzanu...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 19:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
60 godina
Pa zar se u tim godinama josh vidi citati
Salim se.Zavidna lista,nema sta...

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/02/2009 : 19:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Tnx

Ma ne. Ima gomila od 14-20 godina...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 26/02/2009 : 00:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Od ZS imam Zagora od 500 do kraja u Glanc stanju,ispod tog broja imam malo toga oko 35 brojeva osrednje ocuvanosti. Namjerno sam prije nekolkio godina krenuo da opotpunim kolekciju od 500 broja pa nadalje jer za te brojeve je trebalo dosta cekati dok ih LU objavi. A brojeve ispod 500 mi nije imalo smisla da ih sakupljam jer je SD i LU pola toga vec izdavalo a pola je uskoro trebalo izdavat plus izdanja ZS su bile dosta masakrirane,a drugi razlog je bio novac,treba puno para izdvojiti za te brojevea uz to ja uzimam samo glancere pa bi me to puno kostalo. Ali kad bi imao puno para danas bi i to kupovao.

Od drugih junaka imam oko 300 komada ali ne sakupljam ih..naravno razlog je novac.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000