forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Da li zene citaju stripove!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/02/2009 : 19:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Moja supruga je jedino procitala Nekropolis i baš joj se svideo. I nešto rece da ce pokušati i sa ostalim DYD.
Inace, pošto se amaterski bavi slikarstvom, više je zanima crtež nego tekst, pa tako i posmatra stripove. Ono što joj se svidelo (crtacki) je: Metabaroni, Thorgal, Druuna(!!!!), Diso u Atlantiku, Fell, Palestina... Za sve Bonellije je rekla da su za decu

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 23/02/2009 : 19:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by Pajtos

Pa imamo ih i na forumu par njih:Nika,Bety,Rose,Mala Sirena...

Oduvek sam sumnjao da su u pitanju ženske osobe,sem ako ih ti ne znaš licno...

nika331 je sigurno devojka, zar ne primecuješ kako njeni komentari odišu ženstvenošcu
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/02/2009 : 19:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
quote:
Originally posted by Wicked

quote:
Originally posted by hrvoje23

...ali na kraju jos se najvise svidjela Druuna.

Ti to ozbiljno?

Da...

Stvarno je to procitala, i ostala odusevljena.
Mislim da je cak nudila i cimerici, a
ovoj se nije dalo citat, pa mi je vratila.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/02/2009 : 20:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
moja samo šta se ne ulogira

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 23/02/2009 : 20:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

quote:

nika331 je sigurno devojka, zar ne primecuješ kako njeni komentari odišu ženstvenošcu

Pretece me,zems,bas to 'tedoh reci!Ocigledno je,citajuci joj postove,da je Nika zensko!(cak je ponekad i zamisljam ] Profa je nekako uvek ubrzan i zeljan galame,tako da i ne obraca paznju na to !
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 23/02/2009 : 21:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

moja samo šta se ne ulogira

Ova je dobra!Letimicno presavsi preko posta prvo mi se ucini da pise:"Moja samo sto se ne u(s)logira (kad joj pomenem strip!"
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 23/02/2009 : 21:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Imam ja havericu koja voli Dylana, cita uveliko stripove, procitala je veliku kolicinu Texa i DDa, inace brat joj je u tim vodama.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 23/02/2009 : 21:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Pretece me,zems,bas to 'tedoh reci!Ocigledno je,citajuci joj postove,da je Nika zensko!(cak je ponekad i zamisljam ] Profa je nekako uvek ubrzan i zeljan galame,tako da i ne obraca paznju na to !

Ma, zems, to je do naše južnjacke krvi
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 23/02/2009 : 21:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
A ovo je odlicno:zalepim ja oglas da kupujem stripove i javi mi se devojka,kao obozava stripove,i zna me odnekud.
I posle dvadesetak poruka,ja na poklon dobijem 37 Dilana zs,i 58 Zagora.Sta ces,muvator -)-)

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/02/2009 : 21:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ne mogu odoliti, stari vic ali prigodni...

Susreli se Tazan i Mujo. Slijedi upoznavanje...

Ja Tarzan.

Ja Mujo.

Moja Džejn.

Moja Fata.

Moja Cita.

E jebiga, moja ne cita.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12530 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 23/02/2009 : 22:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Ja sam svoju prije par godina pokušao navuci na strip i dao joj Kena.
Procitala par stranica i ostavila, draži su joj story, gloria...

Have mercy
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 23/02/2009 : 22:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hvala momci. vi ste ugodno društvo na forumu.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 23/02/2009 : 22:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by nika331

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hvala momci. vi ste ugodno društvo na forumu.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 23/02/2009 : 22:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Ma ima zena koje citaju strip,ali su na ispashi sa jednorozima

Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 24/02/2009 : 00:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message
Moja djevojka ponekad procita neki strip, i to uglavnom kad nema bas nista pametnije i generalni utisak joj je dosta pozitivan, uz neke specificne momente. Naravno najvise joj se svidja Dilan, a dobri su joj i Marti i Nathan, a Alan Forda, npr. ne voli.
Zanimljivo je kako se nekad umiri kad cita, rekao bi covjek da se bas udubila, kad odjednom prsne u smijeh i to uglavnom zbog detalja na koji ja ni ne obratim paznju, tipa: cudan crtez, nategnut dijalog ili scenaristicko resenje. Do sada je vec nasla i par gresaka u stripovima uz ponosne usklike, kao npr: otkud mu sad sako, kad ga maloprije nije imao, itd...
E, onda mene nervira to nepostovanje u pristupu stripu, pa kazem da joj vise necu davati stripove da cita, ona se izvinjava, pa ja promijenim misljenje, i tako sve dok ili ne prodje odmor, ili se ona ne dohvati neke knjige... :)
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 24/02/2009 : 00:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message

Moja je žena oduševljena sa Ken Parkerom. Neki dan je otkidala od smjeha dok je citala Narod Ljudi. Uz to je procitala par Mister Noa i prve dvije Klare.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 24/02/2009 : 00:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Moja je citala: Korta, Gospodare jecma, Svagdanju, Crnjake, Spagetije, Tamo gde pogled ne dopire, Sambrove, Zivotinjsku karmu... Dosta toga joj se i dopalo. Ja nikad nisam imao problem da i poslednju paru u kuci dam za stripove.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 00:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Moja je devojka procitala jednog Dilana,a posle plakala...Ah ta romantika
Ali taj Dilan je jedini

Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 24/02/2009 : 01:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
moja zena nije procitala nijedan strip i kada me je par puta zatekla kako citam stripove, ja sam joj postavio pitanje pogodi koji je ovo junak i uz veliki umni napor pogodila je da je rec o zagoru, za ostale cisto sumnjam i da zna

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 24/02/2009 : 19:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
moja žena ih nije nikad citala, ali sad kad promislim nisam joj nikad ni ponudio koji strip da proba citati...

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/02/2009 : 19:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Problem je šta kad procita ja je tiran da komentira, al to joj slabije ide.

ja svoju tiram na nesto drugo, ali nismo svi isti
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 24/02/2009 : 19:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Perverznjace. To na šta ti svoju tiraš nebi ti radila ni Jenna. Šta ti misliš, da si Ron Jeremy?

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/02/2009 : 19:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Gand

quote:
Originally posted by manhunter

Moja supruga je jedino procitala Nekropolis i baš joj se svideo. I nešto rece da ce pokušati i sa ostalim DYD.
Inace, pošto se amaterski bavi slikarstvom, više je zanima crtež nego tekst, pa tako i posmatra stripove. Ono što joj se svidelo (crtacki) je: Metabaroni, Thorgal, Druuna(!!!!), Diso u Atlantiku, Fell, Palestina... Za sve Bonellije je rekla da su za decu

Prika, jel ti zena mozda visoka plava s velikim grudima? Ono... samo provjeravam da ne zivimo s istom.

Pa ovaj...opis savršeno odgovara Još ako radi kao nastavnica, onda definitivno nešto ne štima...
Ma nije ni važno, da smo mi živi i zdravi!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/02/2009 : 20:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Sad moja tira mene, ali slabe vajde od mene.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 20:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000