forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Da li zene citaju stripove!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Klukas
Starting Member

Croatia
12 Posts

Member since 05/01/2008

Posted - 24/02/2009 : 22:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Klukas a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

zena mi kupuje stripove ali ih ne cita.

bravo bravo!
Go to Top of Page

Klukas
Starting Member

Croatia
12 Posts

Member since 05/01/2008

Posted - 24/02/2009 : 23:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Klukas a Private Message
Moja žena prije nije voljela stripove, ali pomalo sam je s vremenom navukao. Naravno, ne voli sve, pogotovo ne western ala Tex.
Obožava Nathan Nevera, kaže da joj je to frend, a voli i Zagora. Može joj proci Dilan Dog, Marti Misterija, Dampyr, citala je Klaru, a mislim da bi joj se svidjela i Druuna (nemam ali sam joj pokazao na netu). Svida joj se i jedan apokalipticni ali ne mogu se sjetit kako se zove, Snježni ako se ne varam.
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 24/02/2009 : 23:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Procitao sam zeni pocetnih par strana Uspomene Nevidljivog, sa onim "uvek sam mislio da neko postoji sam ako neko veruje u njega..., odusevila se i rekla to strip(misleci da je strip uvek nesto sto je za decu), vise lici na knjigu (eto jos jedan dokaz da zene padaju na Sclavija-Dilana

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 26/02/2009 : 01:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Moja djevojka (sad vec buduca zena nadam se) mi je na pocetku pretila da ce mi zapaliti sve stripove jer sam joj rekao da su mi stripovi najveca ljubav u zivotu,pa mi mnogo puta zamjerila da je zapostavim koji put zbog stripova(iako se ne vidimo samo kad spavamo) i da trosim mnogo para na njih,pocela bih pricu ``Za te pare si mi mogao kupiti jaknu pa cipele pa ovo pa ono`` (a samo pari cipela ima vise no u trzni centar, a uvijek bi joj rekao da su me kostali duplo manje,nedaj Boze da sam joj rekao pravu cijenu,sta bi tek tada rekla).

Kasnije vremenom sam joj objasnio da su mi neki primerci stripova jako skupi i vremenom im cijena raste s namjerom da bi se vise brinula za njih ali postigao sam kontra efekat pocela je pricu ``Uhh pa to bi bilo odlicno da ih posle nekog vremena prodajes i kupimo neki namjestaj ili kuhinju..itd

Sta da vam kazem muka braco i te kakva..ih koliko tu price ima. Ponekad tokom neke zuste rasprave uzela bi strip u ruke i zapretila mi ucjenom ``Ili pristajes ili pocjepacu strip..`` i sta ces morao sam pristati jer prvog puta sam se samo smjeao odgovorio joj ``Samo ti pocjepaj`` i sta se desilo...ode Zimska zmija u dvije polovine. Ili zove me na tel kasno uvece ``Ol ti vise kuci ili ode strip``..i pogodite..eto mene kuci za 5 min

Edited by - Ferri on 26/02/2009 01:22:45
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/02/2009 : 01:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
"Kasnije vremenom sam joj objasnio da su mi neki primerci stripova jako skupi i vremenom im cijena raste s namjerom da bi se vise brinula za njih ali postigao sam kontra efekat pocela je pricu ``Uhh pa to bi bilo odlicno da ih posle nekog vremena prodajes i kupimo neki namjestaj ili kuhinju..itd" Extra

A sto se tice zapostavljanja i ljubomore da stripove volim vise nego nju-potpuno te razumem

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/02/2009 : 01:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

Moja djevojka (sad vec buduca zena nadam se) mi je na pocetku pretila da ce mi zapaliti sve stripove jer sam joj rekao da su mi stripovi najveca ljubav u zivotu,pa mi mnogo puta zamjerila da je zapostavim koji put zbog stripova(iako se ne vidimo samo kad spavamo) i da trosim mnogo para na njih,pocela bih pricu ``Za te pare si mi mogao kupiti jaknu pa cipele pa ovo pa ono`` (a samo pari cipela ima vise no u trzni centar, a uvijek bi joj rekao da su me kostali duplo manje,nedaj Boze da sam joj rekao pravu cijenu,sta bi tek tada rekla).

Kasnije vremenom sam joj objasnio da su mi neki primerci stripova jako skupi i vremenom im cijena raste s namjerom da bi se vise brinula za njih ali postigao sam kontra efekat pocela je pricu ``Uhh pa to bi bilo odlicno da ih posle nekog vremena prodajes i kupimo neki namjestaj ili kuhinju..itd

Sta da vam kazem muka braco i te kakva..ih koliko tu price ima. Ponekad tokom neke zuste rasprave uzela bi strip u ruke i zapretila mi ucjenom ``Ili pristajes ili pocjepacu strip..`` i sta ces morao sam pristati jer prvog puta sam se samo smjeao odgovorio joj ``Samo ti pocjepaj`` i sta se desilo...ode Zimska zmija u dvije polovine. Ili zove me na tel kasno uvece ``Ol ti vise kuci ili ode strip``..i pogodite..eto mene kuci za 5 min

Ja bih za Zimsku zmiju trazio poravnanje u striparnici,recimo deset drugih stripa.
Sta da ti kazem,moja veza je tek na dve godine,ali se plasim za dalje
Nema ti druge,imas 2 izbora:katanac na stripove,ili debelu motku(ali se pazi,ima dva kraja)

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/02/2009 : 15:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
koliko sam ja opazio najviše žena cita Dilana(ko zna zašto), moja cita Texa,Mister Noa i Zagora.
Jeb..š ga ima okus, da nema nebi bila ni samnom.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts

Member since 28/04/2008

Posted - 26/02/2009 : 18:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send PINCA a Private Message
Doktorica medicine,a strastveni je poklonik Bonellijevih (sve osim Ken Parkera) izdanja od svoje 10 god.To otprilike ovako ide,ja kupim a ona prva procita he,he!
Radi se o mojoj omiljenoj rodici....

zloduh Kundra
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 26/02/2009 : 18:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Hm...khm....ja ji samo na pocetku naše veze spomenem, da skupljam stripove-i vec sljedece sedmice ode u Rutara i kupi mi vitrinu za 200 eura! Prosto da ne veruješ....
Inace, ne cita stripova osim Mikija Mustera!

Invincible shield

Edited by - giant on 26/02/2009 18:49:23
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/02/2009 : 19:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

bumerang, ha?
Go to Top of Page

angeliczg
New Member

Croatia
200 Posts

Member since 09/07/2002

Posted - 26/02/2009 : 21:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send angeliczg a Private Message
moja je razvalila mnoge strip albume iz knjižnica (jer imaju kraj) - GOSPODARI JECMA i slicno, Dylan je standard svako ljeto za plažu (a lako ga je nadoknaditi ako se uništi), Dampyr joj se svidio ali je zbog super brzog izlaženja u HR zaboravljen, Spaghetti Brothers su zasad procitani 1-4, OSMOŠKOLCI iz Modre Laste su joj neprežaljeni i za to bi potpisala peticiju da sve štampaju kao integrale...
a ove ideje o ucjeni trganjem stripova su joj se jako svidjele, grom i pakao
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 27/02/2009 : 02:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by teller

koliko sam ja opazio najviše žena cita Dilana(ko zna zašto), moja cita Texa,Mister Noa i Zagora.

To je taj Teler!Znaju me tvoje price dobro razveseliti,stari!Sto se tice Dilan Doga,nije ni cudo sto ga zenske vole-ljubav,emocije,filozofija,toliko stvarcica sto nas muce svakodnevno(ne mislim na vukodlake ) ...Svaka cast vama koji ste nasli zivotne saputnice koje vole stripove! I ja trazim takvu neku(nije oglas)...
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 27/02/2009 : 05:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
Moja devojka cita iskljucivo Dilana, od Bonelija. Procitala je sve brojeve. Od strip albuma su je oduševile "Svagdanja borba" ( cim mi ga je Markos na Mafestu dao, ona ga je uzela i morao sam sediti pored nje u buk-kafeu i gledati korice skoro sat dok ga nije procitala ) , i "Tamo gde pogled ne dopire" ( taj joj je omiljeni ).

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 27/02/2009 : 07:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message
quote:

Pametna žena, malo je takvih!
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 27/02/2009 : 10:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

To je taj Teler!Znaju me tvoje price dobro razveseliti,stari!Sto se tice Dilan Doga,nije ni cudo sto ga zenske vole-ljubav,emocije,filozofija,toliko stvarcica sto nas muce svakodnevno(ne mislim na vukodlake ) ...Svaka cast vama koji ste nasli zivotne saputnice koje vole stripove! I ja trazim takvu neku(nije oglas)...

ak si i uživo ovako simpa naci ceš ti neku dobru.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 27/02/2009 : 15:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ooo,'fala ti,Nika,ovo je za mene veliki kompliment!
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 27/02/2009 : 16:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Ja sam poceo da citam stripove zahvaljujuci starijoj sestri, koja je redovno kupovala LMS i ZS, a posebno je bila luda za Markom i Blekom. Zagor je uopšte nije privlacio, Miki i Mali Rendžer u sredini, kao i Teks.
Kad sam naucio sa novcem (5-6 godina), pocela je mene da šalje da joj kupujem stripove i tako je sve pocelo.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/02/2009 : 16:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Ja sad stvarno vise volim stripove nego zenu.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 27/02/2009 : 20:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Samo kada im je to nacin da ti se uvuku i pridobiju te ,onda glume zainteresovanost a inace su potpuno nezainteresovane za stripove.
Cast izuzetcima koje ja nisam upoznao.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/02/2009 : 19:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
kako vi ozenjeni i vi sto zivite s curama
kako s financijama i stripovima
jel to ide iz zajednicke kase ili posebne
ili pak lazete oko cijene

ja ne znam sto bih rekao curi zbog skupoce eternauta recimo i nathana
:D nekako imam osjecaj da je za njih to obicni papir.... kao sto je za mene svaki ruz za usne isti ne shvacam sto je nes skuplje :D a tek cizmice i ostale krpice :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 28/02/2009 : 19:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
Moja žena baš i ne cita stripove, no ja ne gubim nadu; zainteresirao sam je za par Zagora u boji koje je procitala i svidjeli su joj se. Apeliram na izdavaštvo na više color izdanja, iako ja više volim c/b. Kod nas sve ide iz zajednicke kase, pa ja kupim strip, 2, tri, a ona dvd, 2, 3, 4,5... Financijski ona profitira jer jedan dvd košta oko 40 kn, ali zato ja bezbrižno mogu kupovati sve što hocu - nema prigovora. Cak mi ona nekad kupi kad ja nemam vremena. Sve u svemu, ja sam zadovoljan, samo da nadem neki strip za koji bi se više zagrijala ...

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2535 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 28/02/2009 : 21:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Moja žena više manje samo tolerira stripove, procita tu i tamo kakav strip, najviše MM (jedini Bonelli kojeg kupujem) ili Lucky Luke/Asterix. Kaže, da je kao dijete procitala dosta stripova, najviše mikijev i politikin zabavnik, Miki Muster ali i ZS i LMS, ali je kasnije prestala. Neko vrijeme sam pokušavao, da je navucem nazadna stripove ali bez uspijeha iako me tu i tamo iznenadi - recimo na WC sam zaboravio Get a LIfe, koji ju je zainteresirao, ili procita Iznoguda kojeg sam kupio sinu.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 01/03/2009 : 09:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
[quote]Originally posted by zeljko

-------------------------
Mislim, da nas je velika vecina strogo vezana za ovu boldovanu rjecenicu!Onaj, koji nije-"ala mu vera" Stripove platim ja sam, naravno, bez ikakve vednosti moje cure. Ako bi saznala, ode moja....

Invincible shield

Edited by - giant on 01/03/2009 09:54:00
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 01/03/2009 : 20:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Zažmurim kad ona kupi puder od 50 evrica, kažem: "Ok, ako to želiš", a u sebi vec mislim koji cu integral...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/03/2009 : 20:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

ja ne znam sto bih rekao curi zbog skupoce eternauta recimo i nathana
:D nekako imam osjecaj da je za njih to obicni papir.... kao sto je za mene svaki ruz za usne isti ne shvacam sto je nes skuplje :D a tek cizmice i ostale krpice :D

Ja ženu lažem maksimalno oko cene stripova, jer kad bi saznala...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000