Author |
Topic |
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 01/03/2009 : 22:00:01
|
quote: Originally posted by zeljko
kako vi ozenjeni i vi sto zivite s curama kako s financijama i stripovima jel to ide iz zajednicke kase ili posebne ili pak lazete oko cijene
ja ne znam sto bih rekao curi zbog skupoce eternauta recimo i nathana :D nekako imam osjecaj da je za njih to obicni papir.... kao sto je za mene svaki ruz za usne isti ne shvacam sto je nes skuplje :D a tek cizmice i ostale krpice :D
Ja nemam sa time problema zato što znam koliki je mjesecni limit. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 02/03/2009 : 00:26:54
|
quote: Originally posted by supermark
papucaru!
|
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18897 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/03/2009 : 10:52:19
|
ona Avon i ostale kremice-ja stripove...nema tu nikakve filozofije...s tim da ja odvalim po 150 evrica a ona 50...pošteno!
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 20/10/2009 : 18:32:01
|
kako vi ozenjeni i vi sto zivite s curama kako s financijama i stripovima jel to ide iz zajednicke kase ili posebne ili pak lazete oko cijene
ja ne znam sto bih rekao curi zbog skupoce eternauta recimo i nathana :D nekako imam osjecaj da je za njih to obicni papir.... kao sto je za mene svaki ruz za usne isti ne shvacam sto je nes skuplje :D a tek cizmice i ostale krpice :D
S obzirom da se nikada ne zanosim i ne preplacujem stripove, lijepo sam objasnio da nikada nisam na gubitku. Konkretno, sve što imam mogu prodati po nabavnoj cijeni ili više. Tako da nema razloga prigovorima. Nekada se zacudi što sam dao 1000 kn. za stripove, ali onda ja objasnim da to vrijedi 1500 i sve bude ok. E sada, to što ja vecinu necu nikada prodavati je vec druga prica... Inace, ja sam u brak stupio sa osobom koja prihvata sve moje vrline i mane (i stripove) pa se uvijek nekako dogovorimo... Zato, pamet u glavu kod ženidbe. Ako sere oko stripova, tražite dalje. (Šala ili možda nije)... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 20/10/2009 18:32:40 |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Posted - 20/10/2009 : 18:36:21
|
quote: Originally posted by Obi-wan
S obzirom da se nikada ne zanosim i ne preplacujem stripove, lijepo sam objasnio da nikada nisam na gubitku. Konkretno, sve što imam mogu prodati po nabavnoj cijeni ili više. Tako da nema razloga prigovorima. Nekada se zacudi što sam dao 1000 kn. za stripove, ali onda ja objasnim da to vrijedi 1500 i sve bude ok. E sada, to što ja vecinu necu nikada prodavati je vec druga prica... Inace, ja sam u brak stupio sa osobom koja prihvata sve moje vrline i mane (i stripove) pa se uvijek nekako dogovorimo... Zato, pamet u glavu kod ženidbe. Ako sere oko stripova, tražite dalje. (Šala ili možda nije)...
Ma kakva sala,ziva istina jos ako zna da kaze-"ja ili stripovi..."-Bezi prijatelju dok te noge nose |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 20/10/2009 : 18:36:21
|
quote: Originally posted by elfak nish
Ajde da malo ozivimo temu...Upoznah ja dve cure koje citaju Dilana,jos rokerke..Jedva izvukoh zivu glavu.... Jedva ih se otresoh...A kazu da imaju jos drugarica koje citaju stripove,neverovatno...
dve cure rokerke...još drugarica...jedva ih se otresoh Trebao si napraviti veliki EL FAK grupnjak (tipa ja i Dilan protiv svih njihahaha)... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Posted - 20/10/2009 : 18:37:42
|
quote: Originally posted by elfak nish
Ajde da malo ozivimo temu...Upoznah ja dve cure koje citaju Dilana,jos rokerke..Jedva izvukoh zivu glavu.... Jedva ih se otresoh...A kazu da imaju jos drugarica koje citaju stripove,neverovatno...
dve cure rokerke...još drugarica...jedva ih se otresoh Trebao si napraviti veliki EL FAK grupnjak (tipa ja i Dilan protiv svih njihahaha)...
AA,ne...Ja sam vernik...Mada sam u zadnje vreme "suh" Uh,jebem ti..Gde stavih onaj broj telefona .... |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
drakulloni
Senior Member
1317 Posts
Member since 25/09/2009 |
Posted - 22/10/2009 : 14:47:57
|
Skrivanje cene? Odvojeno placanje?
Pa ljudi, udrite bre rukom o sto Dosta je bilo zenskog terora
Pa zamislite,recimo, da MR.NO-u popuje neka brazilska curica
Salu na stranu, ali ja sam daleko od svih tih problema. Moja zenka ne cita stripove (procitala par Zagora, kaze da se tamo preterano pojavljuju recenice tipa:"ja cu ti pomoci prijatelju...ne brini prijatelju...drzi se prijatelju...itd :),procitala je i par Dylana, e tu je naravno druga prica-nije ostala ravnodusna prema starom zavodniku :).
Ali zato ona meni kupuje stripove . Ne sve, naravno. S vremena na vreme me obraduje nekim stripom (ili stripom ), a naravno i ja nju posle obradujem.... |
Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek. |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 22/10/2009 : 15:10:26
|
Moja žena je nekada volela da cita Modesti Blejz i Alana Forda ali danas više ne gleda stripove, gleda samo mene!!!! ;-))) |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 22/10/2009 : 15:17:59
|
ja prodavao neki dan stripove na lokalnom sajtu i pobjedice neke cure i uzese dylana :D
vala taj dilan :D |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 22/10/2009 : 15:24:00
|
Moja djevojka slabo cita stripove,tek ponekad procita ponekog Zagora(jos mi prigovara sto joj nisam dao da procita zavrsni strip ,,Tropical Corp-a)!!!Sto se tice kupovine cesto mi ona kupuje stripove,cak se ustelila i da kupuje glancere jer joj na pocetku nije bilo jasno sto ja prilikom kupovine toliko zagledam pojedini strip i da postoji razlika izmedju dva primjerka!!!Na kraju krajeva ona je glavni krivac sto sam ponovo poceo sa skupljanjem i citanjem stripova jer me prije godinu dana iznenadila sa Zagorom Extra br.148 ,,Dvojica Talaca,, i od tada sam ponovo u stripaskim vodama i nije mi zao!!! |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 22/10/2009 : 15:55:22
|
quote: Originally posted by kandraks
Moja djevojka slabo cita stripove,tek ponekad procita ponekog Zagora(jos mi prigovara sto joj nisam dao da procita zavrsni strip ,,Tropical Corp-a)!!!Sto se tice kupovine cesto mi ona kupuje stripove,cak se ustelila i da kupuje glancere jer joj na pocetku nije bilo jasno sto ja prilikom kupovine toliko zagledam pojedini strip i da postoji razlika izmedju dva primjerka!!!Na kraju krajeva ona je glavni krivac sto sam ponovo poceo sa skupljanjem i citanjem stripova jer me prije godinu dana iznenadila sa Zagorom Extra br.148 ,,Dvojica Talaca,, i od tada sam ponovo u stripaskim vodama i nije mi zao!!!
Pa to se podrazumjeva. Moja prevrne cijelu trafiku. Uzme sve primjerke pa izabere najbolji. Ako nema, onda u drugu trafiku. A kako je umiljata, tetkice joj pomažu i milo je gledaju. Ne kao mene - Mrš perverznjaku matori, ti ceš meni tu stripove birat. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 22/10/2009 : 16:00:49
|
Inace, ja sam u brak stupio sa osobom koja prihvata sve moje vrline i mane (i stripove) pa se uvijek nekako dogovorimo... Zato, pamet u glavu kod ženidbe. Ako sere oko stripova, tražite dalje. (Šala ili možda nije)...
Ma kakva sala,mora tako,odmah das do znanja da nema sale oko toga. Ne da kupujem sve sta hocu nego smo se skoro i opijali kod mene pre odlaska u kafanu. I to nas podosta stripofila iz skoro cele Ex-YU - vidi topic "Promocija MaFesta u Nis" |
|
|
markolar
Advanced Member
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 22/10/2009 : 16:09:54
|
quote: Originally posted by kandraks
Moja djevojka slabo cita stripove,tek ponekad procita ponekog Zagora(jos mi prigovara sto joj nisam dao da procita zavrsni strip ,,Tropical Corp-a)!!!Sto se tice kupovine cesto mi ona kupuje stripove,cak se ustelila i da kupuje glancere jer joj na pocetku nije bilo jasno sto ja prilikom kupovine toliko zagledam pojedini strip i da postoji razlika izmedju dva primjerka!!!Na kraju krajeva ona je glavni krivac sto sam ponovo poceo sa skupljanjem i citanjem stripova jer me prije godinu dana iznenadila sa Zagorom Extra br.148 ,,Dvojica Talaca,, i od tada sam ponovo u stripaskim vodama i nije mi zao!!!
Pa to se podrazumjeva. Moja prevrne cijelu trafiku. Uzme sve primjerke pa izabere najbolji. Ako nema, onda u drugu trafiku. A kako je umiljata, tetkice joj pomažu i milo je gledaju. Ne kao mene -Mrš perverznjaku matori, ti ceš meni tu stripove birat.
I sa mnom je slican slucaj ali sam nedavno nasao trafiku gdje je prodavacica na mojoj strani,sama izbaci sve primjerke i strpljivo ceka da odaberem jedan,a ako i nista ne uzmem nema frke!!! |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 22/10/2009 : 19:00:37
|
quote: Originally posted by vronski 2
Moja žena je nekada volela da cita Modesti Blejz i Alana Forda ali danas više ne gleda stripove, gleda samo mene!!!! ;-)))
Sad joj nabavi SekStrip! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 22/10/2009 19:00:55 |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 22/10/2009 : 19:44:56
|
quote: Originally posted by srdjandj
[quote]Originally posted by vronski 2
Moja žena je nekada volela da cita Modesti Blejz i Alana Forda ali danas više ne gleda stripove, gleda samo mene!!!! ;-)))
Sad joj nabavi SekStrip!
Ko ti kaže da joj nisam nabavio Seks strip! Moja žena ija zajedno razgledamo Seks strip a onda probamo u praksi tamo videno!!!! ;-)))) |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 22/10/2009 : 19:52:53
|
quote: Originally posted by vronski 2
quote: Originally posted by srdjandj
[quote]Originally posted by vronski 2
Sad joj nabavi SekStrip!
Ko ti kaže da joj nisam nabavio Seks strip! Moja žena ija zajedno razgledamo Seks strip a onda probamo u praksi tamo videno!!!! ;-))))
To majstore, i ja sam to radio dok sam bio mladji! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4751 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
gregorbikupil
Junior Member
Slovenia
428 Posts
Member since 13/03/2008 |
Posted - 23/10/2009 : 09:14:46
|
Citaju.... One dooobre
Moja - kako da kažem - ne svidja joj se da je zovem cura: eto ta; gdje sam ono stao - pa cita Zagora i Dylana....
Ali samo one nove, ljepe, iz kioska, no second hand prljavštine.... |
Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce... |
|
|
psycho
New Member
212 Posts
Member since 12/08/2009 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 25/10/2009 : 16:25:07
|
quote: Originally posted by psycho
Moja ne cita, ali me zato zdusno podrzava u kupovini.Retke su takve.
Da znas! |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Topic |
|