pa da, nije tekstualni dio specijalca kojeg je dosad ludens izbacivao nego strip ili dio ovog stripa koji je izbacen, mala epizodica sa fakirom Ramathom
Još jedan sjajan Ludensov potez. Neka samo nastave u takvom smjeru i obastavljam kupnju sve više njihovih izdanja. Uzet cu spec. od VC. Bolji su!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
pa da, nije tekstualni dio specijalca kojeg je dosad ludens izbacivao nego strip ili dio ovog stripa koji je izbacen, mala epizodica sa fakirom Ramathom
Joj da! Glupan! Izvinjenje svima!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ja ga necu kupiti,cekam ga u HC izdanju,a dodatak cu kupiti kada ga izda VC...tako da mi predstoji dug put dok ne kompletiram ovaj po meni izuzetan strip.Do tada cuvacu ga u piratskom izdanju,inace crtež odlican,prica simpaticna i nestandardna,bilo je bolje da je nadgradena i izdata u redovnom izdanju.
To da su krenuli redom su price foruma, ne službena vijest. Slažem se da je loše što nije vjeran originalu zbog fanova. Meni je bolji ovako jer je dodatak tako loše nacrtan i necitak da je bolje da ne kvari vizuelno sjajan prvi dio specijalca.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
To da su krenuli redom su price foruma, ne službena vijest. Slažem se da je loše što nije vjeran originalu zbog fanova. Meni je bolji ovako jer je dodatak tako loše nacrtan i necitak da je bolje da ne kvari vizuelno sjajan prvi dio specijalca.
Tu se slažem kada vec dodatke ne izdaju kao specijalne knjižice,nema potrebe ni da ih umecu pored glavne price...
Mozda zato sto radnik VC ne sme da ima piratsko izdanje necega za sta su kupljena prava?Salim se Going,ali prateci tvoje postove Princ Elfova ide 100%.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Mozda zato sto radnik VC ne sme da ima piratsko izdanje necega za sta su kupljena prava?Salim se Going,ali prateci tvoje postove Princ Elfova ide 100%.
Strip je vec izašao i ima 132 strane što znaci da dodatka RAMATH nema,možda ga izda VC 12.03.2009. Kupuješ iz delova to ti je to.