Author |
Topic |
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 15/03/2009 : 00:30:47
|
quote: Originally posted by Renky Neloša cijena za felericne epizode a nije ni cili serijal
Ako ne ode za nedelju dana, dodajem i onih pet u boji ______________________________________________________________________
Receno ucinjeno - http://www.kolekcionar.com/html/yu/auction.asp?id=46432
Procitao sam Princ Vilenjaka. To je bio (uz Marince i Tajne agente) jedan od tri stripa koje nisam procitao od Zagora a izasli su na nasim prostorima. Nadam se da ce ova dva Maxija uskoro izaci u HC varijanti. Nacekao sam se |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Leon S. Kennedy
Starting Member
Croatia
15 Posts
Member since 30/11/2007 |
Posted - 15/03/2009 : 19:26:53
|
quote: neke stare epizode bile su mi bolje od novih iz subjektvinih razloga, i nakon sto sam ih ponovo procitao, vise nisu; -neke stare epizode su mi i dalje bolje od velike vecine novih i tako je ostalo i nakon ponovnog citanja; -neke nove epizode su odlicne, ali su zato neke tesko smece. Na zalost (jer zaista volim i citam Zagora), ovih losih je u poslednje vreme mnogo vise i sve ih je vise.
Ovo potpisujem posve, posve je ista situacija sa mnom...jedino možda malo manje sa trecom recenicom jer pokušavam sam sebe uvjerit da i nije tolko loše (kad se pogleda, i nije, al da ima par epizoda da ti se utroba prevrne...je, nažalost je tocno)
A da se vratimo malo na ovog specijalca, moram priznat da vec 2-3 godine slinim za njim i s obzirom na moja ocekivanja, možda je malo razocaravajuce, al ni u svakom slucaju loše.
Poprilicno solidna epizoda (ustvari, vrlo dobra) al fali mi nešto da ju maksimalno uzdižem...baš zbog tog jer sam bil maksimalno (ni sam ne znam tocno zakaj) napaljen na nju. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9404 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 19/03/2009 : 11:39:45
|
Evo napokon sam i ja procitao tu duugo ocekivanu epizodu. Dobro , više nego solidno s obzirom na broj stranica. Ali crtež , ctrež mi nije uopce jasan, ako Toricelli može toliko dobro crtat zašto to inace ne radi ??' |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 19/03/2009 : 13:47:15
|
quote: Originally posted by Deers
Evo napokon sam i ja procitao tu duugo ocekivanu epizodu. Dobro , više nego solidno s obzirom na broj stranica. Ali crtež , ctrež mi nije uopce jasan, ako Toricelli može toliko dobro crtat zašto to inace ne radi ??'
Ma Toricelli je extra,mene odusevio u onom misterioznom selu i mracnim bicima. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 21/03/2009 : 14:52:15
|
za Gobline, cijelu prirodu i princa vilenjaka dajem Torricelliju 10, Ciko je isto 10, za Mnogoociju i vile dajem +10, stvarno fenomenalne ženske face crta i sve drugo na ženama, po meni Zagor nije baš pogoden, prosjek, a sve zajedno sa scenarijem je 70%, ovo je puno bolje od dva-tri zadnja specijalca.
perfect picture: goblin na 76 strani i princeza alienor na 95
|
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
Edited by - dnevni boravak on 21/03/2009 14:52:40 |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 21/03/2009 : 15:48:06
|
Evo napokon sam i ja procitao tu duugo ocekivanu epizodu. Dobro , više nego solidno s obzirom na broj stranica. Ali crtež , ctrež mi nije uopce jasan, ako Toricelli može toliko dobro crtat zašto to inace ne radi ??'
deers jedno pitanjce po avataru.da li je bad spenser ziv,i koliko ima godina?mislim da ti je miljenik. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 21/03/2009 : 16:15:20
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Renky Neloša cijena za felericne epizode a nije ni cili serijal
Ako ne ode za nedelju dana, dodajem i onih pet u boji ______________________________________________________________________
Receno ucinjeno - http://www.kolekcionar.com/html/yu/auction.asp?id=46432
Procitao sam Princ Vilenjaka. To je bio (uz Marince i Tajne agente) jedan od tri stripa koje nisam procitao od Zagora a izasli su na nasim prostorima. Nadam se da ce ova dva Maxija uskoro izaci u HC varijanti. Nacekao sam se
Ali nije ti potpun komplet, nemaš najnovijeg Princa vilenjaka Ludensa. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Hajo
Senior Member
1875 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 21/03/2009 : 22:05:18
|
Je, ni meni nije to jasno! Jbno se potrudio uraditi ovaj specijalac kako treba! Valjda je samo htio svima pokazati da može!!! |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
|
Hajo
Senior Member
1875 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 21/03/2009 : 22:06:24
|
Oho!!! Dobio sam unapredenje Valjda to znaci i neku povišicu |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9404 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 21/03/2009 : 23:32:56
|
quote: Originally posted by cronos six
deers jedno pitanjce po avataru.da li je bad spenser ziv,i koliko ima godina?mislim da ti je miljenik.
Živ je. Ove godine ce navršit 80 godina ( znaci Ferrijev vršnjak , da ne bude offtopic). Nije mi miljenik ali je legenda I jaci je od Zagora i Bleka zajedno.
|
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
Edited by - Deers on 21/03/2009 23:33:32 |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 22/03/2009 : 09:59:14
|
quote: Originally posted by cronos six
deers jedno pitanjce po avataru.da li je bad spenser ziv,i koliko ima godina?mislim da ti je miljenik.
Živ je. Ove godine ce navršit 80 godina ( znaci Ferrijev vršnjak , da ne bude offtopic). Nije mi miljenik ali je legenda I jaci je od Zagora i Bleka zajedno.
legenda znaci zivi,i on mi je isto kao i ferri ulepsao mladost prohujalu na stripu i filmu u bioskopu.hvala ti za ovu informaciju,moram pronaci neki badov sajt da vidim coveka u osamdesetim. |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7721 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 25/03/2009 : 15:18:18
|
što se tice ramatha i njegovih 30 stranica što je izbaceno je stvarno loše uradeno i mislim da bi se to moglo popraviti od strane ludensa na nacin da kada na red dodu specijali 3,4,i 5 talijanski,kod kojih ce ionako biti izbacen onaj tekstualan dio kao kod 1 i 2,da tu ubace rematha,ako ništa zbog nas kolekcionara,pa ako vec moraju neka i dignu cijenu tog broja na 30-tak kuna ali neka ga u bace,a što se tice tih tekstova koji su izbaceni iz 1 i 2 i koji ce biti izbaceni vjerovatno iz 3,4,5, neka izdaju knjigu sa tih pet dijelova po mogucnosti da naslovna strana bude ona od vile gdje je zagor,mislim da je to grad iznad svijeta dodatak.
malo kasnim sa temom,novi sam od dva tri dana pa eto |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7721 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
Topic |
|