Author |
Topic |
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 04/03/2009 : 02:38:55
|
Tolika hajka zbog 20 brojeva u kojima je Zagi napravio dir po SAD-u?! Može i kontra: Zagor se doslovno usmrdio u tom Darkwoodu. Ima 200 epizoda u šumi, pa ne mora sad i 201. Zašto ne bi bilo zanimljivo vidjeti kako se gospodar Darkwooda snalazi na stranom terenu gdje neprijatelji nisu opterecni strahopošovanjem prema njegovom liku i djelu. Ja opet ovdje ne napadam starog Zagora, ali da novi ne valja prebijene lipe je obicna glupost. Cemu generaliziranje. A da je to mišljenje samo jednog kruga ljudi govori da je Zagorova prodaja u Italiji '90-ih pod Bosellijevom palicom porasla za 300% u odnosu na ono doba kad se naš junak potucao s lokalnim švercerima oružjem i alkoholom. Ne zove se taj period za ništa Zagorova renesansa. Doslovno ga je spasio od propasti. Na koji nacin? Pa Zagor je od tada poceo sudjelovati u nevjerojatnim pothvatima. Nije se više sve svodilo na cudenje da neki vampir uopce postoji. Boselli je Zagora bacio u jamu od 300m... E, faca si kad se izvuceš iz takve gabule. To je pothvat, he, he. Kažem još jednom; volim oba Zagora i pristupam svakom od njih na poseban nacin. Meni je cilj kao ljubitelju stripova da uživam u njima, a ne da mi je veci gušt od toga pljuvanje istih. Ovi potonji samo troše vrijeme sa stripovima, ako im je 90% stripova sranje. Zar ne? Pa podesite malo taj svoj ukus, prilagodite se, odglumite da je bolje nego šta je. Bolje za vas. U svakom lsucaju, na svako, navijanje, generaliziranje i traženje dlake u jajetu, ja cu ici donom. Iznova i iznova, :DDDDDDDD. Nema koristi, i u neku ruku mi nije bitno jer je jedino važno što se meni svida, ali zabavlja me mrsit racune :DDDDDD. Svakom loncu bit poklopac, cisto da ne bi ljudi pomislili kako nema onih koji drukcije mislu. Ne smimo dozvoliti monopol. Zato mi bosellijevci moramo svako malo upadat sa svojim argumentima, jer bi obicni promatraci mogli, slušajuci iskljucivo jedno mišljenje (jer se oni s drugim baš i ne javljaju), mogli pomisliti da je ono opce prihvatljivo i da se ne može dovesti u pitanje. Ovako barem imaju izbora. ;) |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
www2
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 04/03/2009 : 08:30:21
|
Ja sam valjda jedan od onih par kojima je ovaj novi moderniji Zagor bolji od onih starih. Naravno da to ne umanjuje cinjenicu da neke stare epizode spadaju u vrh vrhova Zagora, ali u prosjeku mi je ipak draža ova moderna verzija.
Što se tice Zagorovog izbivanja iz Darkwooda, mislim da je to par puta lijepo objašnjeno (sad se mogu sjetit samo Crne duše), kako se borba dobra i zla odvija u svakoj dimenziji i kako svak ona ima svog ultimativnog predstavnika dobra (ovdje Zagor) ciji je zadatak, naravno pobijediti zlo.
Tako da je njegova transformacija od cuvara Darkwooda do cuvara svijeta (dimenzije) lijepo objašnjena i s samim time mislim da je logicno da se on seli po svijetu i "uništava" zlo. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 04/03/2009 : 08:59:00
|
quote: Originally posted by Džedson
quote: Originally posted by ---dp---
Boselli vam je bio dobar kad ste imali 9 godina, pa ga i danas dozivljavate vise u skladu sa secanjima. Kad biste danas citali te price bile bi vam smesne (osim poneke koja je zaista dobra). Kod Nollite ipak nije bas tako.
Svakako, svakako.Evo, covjek zna što nam je bilo dobro kad smo imali 9 godina, štoviše zna kako to doživljavamo danas, i jasno, zna da bi nam to sada bilo smiješno.A mi ne znamo gdje nabavlja "travu".
Ne mislim univerzalno Dedzsone vec na one koji su spominjali da se secaju Bosellija sa nostalgijom i tih prica koje su citali kao klinci. Izvukao si moje reci iz konteksta sto nije ni korektno ni fer. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 04/03/2009 : 09:02:09
|
quote: Originally posted by mpavin
Boselli vam je bio dobar kad ste imali 9 godina, pa ga i danas dozivljavate vise u skladu sa secanjima. Kad biste danas citali te price bile bi vam smesne (osim poneke koja je zaista dobra). Kod Nollite ipak nije bas tako.
Ne znan kakve su tebi, ali meni je vecina novih Buretovih epizoda smiješna. Ma, bolje reci debilna.
Takodje, Burattini mi je sve gori. No, od dva losa izabrati manje loseg i nije neka uteha. No, uvek sam govorio da su obojica imali neke fantasticne epizode tokom stvaralastva, ali to je vec neko vreme samo davna proslost. Licno, Burattini mi je bolji u celini. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 04/03/2009 : 09:05:51
|
quote: Originally posted by goksi
quote: Originally posted by Colt
Mozda zato sto je Zagor ubedljivo najbolji i bio u periodu kada se vecina prica desavala u Darkvudu ili okolini.
Slažem se sa ovim, skroz. Više puta sam pisao da bi više voleo price sa indijancima u Darkvudu ili vec nekim Kandrakshelingenom (makar i licile na stare) nego ove po Africi, Islandu, Meksiku i gde vec sve ne...
Nije pravilo. Pa avanture sa Seminolama, Hellingenom (prve dve i peta), zombijima, "Crvena vestica", sa Hammadom,... jako, jako veliki broj dobrih prica je daleko od Darkwooda... treba se samo malo prisetiti |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18897 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 04/03/2009 : 09:32:15
|
meni se Zagor lutalica dopada...neznam dal je bio vec u Južnoj Ameriki i u kojim brojevima,ali mislim da bi mu ta destinacija odgovarala za pet.(tamo su bar lijane prave).Zamislite Zagora u Brazilu,Manausu ili koje su vec tamo države i poredak bio. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 04/03/2009 : 09:41:51
|
Mozda zato sto je Zagor ubedljivo najbolji i bio u periodu kada se vecina prica desavala u Darkvudu ili okolini.
Slažem se sa ovim, skroz. Više puta sam pisao da bi više voleo price sa indijancima u Darkvudu ili vec nekim Kandrakshelingenom (makar i licile na stare) nego ove po Africi, Islandu, Meksiku i gde vec sve ne...
Nije pravilo. Pa avanture sa Seminolama, Hellingenom (prve dve i peta), zombijima, "Crvena vestica", sa Hammadom,... jako, jako veliki broj dobrih prica je daleko od Darkwooda... treba se samo malo prisetiti
Hey dp, ajde prika nadi neku ženu ili posao bar, isprazni se negdje, previše si opsesivno-kompulzivan glede Zagora.
evo, ak mogu ja; - novi Zagor mi je bolji od starog - subjektivno sam vezan za stare epizode, pa su mi zbog toga mnoge stare bolje od novih. - neke nove epizode poprilicno odskacu po (ne)kvaliteti (npr. Lavina), ali ostale su tu negdje.
Gle, sve mi je stalo u tri recenice kak jebo te...
zanimljiv si ti dp, pljuješ po Zagoru nevideno, a kladim se opet da ga skupljaš i dalje i da sa zanimanjem citaš te iste epizode po kojima pljuješ. Simpaticno |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Džedson
Average Member
534 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 04/03/2009 : 10:52:29
|
quote: Originally posted by Inferno
Tolika hajka zbog 20 brojeva u kojima je Zagi napravio dir po SAD-u?! Može i kontra: Zagor se doslovno usmrdio u tom Darkwoodu. Ima 200 epizoda u šumi, pa ne mora sad i 201. Zašto ne bi bilo zanimljivo vidjeti kako se gospodar Darkwooda snalazi na stranom terenu gdje neprijatelji nisu opterecni strahopošovanjem prema njegovom liku i djelu. Ja opet ovdje ne napadam starog Zagora, ali da novi ne valja prebijene lipe je obicna glupost. Cemu generaliziranje. A da je to mišljenje samo jednog kruga ljudi govori da je Zagorova prodaja u Italiji '90-ih pod Bosellijevom palicom porasla za 300% u odnosu na ono doba kad se naš junak potucao s lokalnim švercerima oružjem i alkoholom. Ne zove se taj period za ništa Zagorova renesansa. Doslovno ga je spasio od propasti. Na koji nacin? Pa Zagor je od tada poceo sudjelovati u nevjerojatnim pothvatima. Nije se više sve svodilo na cudenje da neki vampir uopce postoji. Boselli je Zagora bacio u jamu od 300m... E, faca si kad se izvuceš iz takve gabule. To je pothvat, he, he. Kažem još jednom; volim oba Zagora i pristupam svakom od njih na poseban nacin. Meni je cilj kao ljubitelju stripova da uživam u njima, a ne da mi je veci gušt od toga pljuvanje istih. Ovi potonji samo troše vrijeme sa stripovima, ako im je 90% stripova sranje. Zar ne? Pa podesite malo taj svoj ukus, prilagodite se, odglumite da je bolje nego šta je. Bolje za vas. U svakom lsucaju, na svako, navijanje, generaliziranje i traženje dlake u jajetu, ja cu ici donom. Iznova i iznova, :DDDDDDDD. Nema koristi, i u neku ruku mi nije bitno jer je jedino važno što se meni svida, ali zabavlja me mrsit racune :DDDDDD. Svakom loncu bit poklopac, cisto da ne bi ljudi pomislili kako nema onih koji drukcije mislu. Ne smimo dozvoliti monopol. Zato mi bosellijevci moramo svako malo upadat sa svojim argumentima, jer bi obicni promatraci mogli, slušajuci iskljucivo jedno mišljenje (jer se oni s drugim baš i ne javljaju), mogli pomisliti da je ono opce prihvatljivo i da se ne može dovesti u pitanje. Ovako barem imaju izbora. ;)
Bravo, poklopce, u pola tri ujutro, mozak radi kao podmazan.Drugi najbolji post godine, prvi je Boselli/Nolitta esej na prethodnoj stranici od istog autora, procitajte ako još niste |
|
|
Džedson
Average Member
534 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 04/03/2009 : 11:11:02
|
Svakako, svakako.Evo, covjek zna što nam je bilo dobro kad smo imali 9 godina, štoviše zna kako to doživljavamo danas, i jasno, zna da bi nam to sada bilo smiješno.A mi ne znamo gdje nabavlja "travu".
Ne mislim univerzalno Dedzsone vec na one koji su spominjali da se secaju Bosellija sa nostalgijom i tih prica koje su citali kao klinci. Izvukao si moje reci iz konteksta sto nije ni korektno ni fer.
Dobro.Pazi, možeš ti ustvrditi da ti Boselli ne valja, koliko god hoceš puta, no ipak se suzdrži od pogadanja što je i zašto nekom drugom dobro, to su nepotrebne akrobacije. |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 04/03/2009 : 13:33:37
|
Smijem ja nešto reci, a da me ne objesite. Ja obovažam Bosellia i njegov stil. I koliko god respektovao Nollitu i Sclavia vi morate priznati da je Boselli susrete s Helligenom prebacio na viši level. 4. susret je nažalost pun greški i nelogicnosti, a sama ideja je u redu. Peti susret, toliko hvaljen je zapravo jedna slabija prica. Siguran sam da ce kad za nekoliko godina ta prica izade u extra seriji mnogi fanovi biti razocarani. Moram potpisati Acin komentar na toj recenziji. Previše banalno i na trenutke glupavo. Možda je to zbog velike sjece stranica, ali opet se pozivam na Acin komentar koji kaže odlicna je, ali ima i puno boljih. Dok naprotiv, 6. susret ima neku izbalansiranost koja ga cini boljim. Osim što se Boselli dosta pozivao na razlicite epizode stvarajuci odlican kontinuitet, sama pobjeda Helligena kojeg porazio Poev um je odlicno zamišljena. Boselli nam je na kraju dao naznaku za nastavak, onako kako samo on zna. A sada gospodo, vi pravi Zagor fanovi, dajem vam dozvolu da me na prvo stablo objesite. |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
Mlaki
New Member
Croatia
139 Posts
Member since 18/05/2007 |
Posted - 04/03/2009 : 13:39:37
|
specijalac je teška bosellijeva glupost, još jedna u nizu. toricelli je inace ok, ali ovakva sranja mu ne leže valjda pa je to sve zajedno em dosadno, em se ne razaznaje što se dogada - bljak... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 04/03/2009 : 14:00:23
|
Ne mislim univerzalno Dedzsone vec na one koji su spominjali da se secaju Bosellija sa nostalgijom i tih prica koje su citali kao klinci. Izvukao si moje reci iz konteksta sto nije ni korektno ni fer.
Dobro.Pazi, možeš ti ustvrditi da ti Boselli ne valja, koliko god hoceš puta, no ipak se suzdrži od pogadanja što je i zašto nekom drugom dobro, to su nepotrebne akrobacije.
Ako sam u prvom postu bio neprecizan, u drugom sam bio vrlo jasan, a odnosi se na one koji su i sami rekli da su te price citali u detinjstvu. I ja sam bio subjektivan prema gomili prica iz detinjstva dok ih nisam ponovo procitao pa nisam mogao da verujem da mi se to nekad svidjalo. Verovatno ce se to desiti u buducnosti i sa pricama u kojima danas uzivam. Nemam ja nista protiv onih kojima je Boseli dobar, eto im ga pa neka uzivaju u njemu koliko im volja. No, ne mozes mi zabraniti da iznosim svoje misljenje o necemu, ako sam u prvoj izjavi bio neprecizan, ja se izvinjavam onima kojima je bilo sta zasmetalo. Evo, ponavljam, apsolutno me ne zanima sta se tebi svidja od Bosellija ili nekog treceg i nijedan moj komentar se ne odnosi na tebe. ok? |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 04/03/2009 : 14:09:59
|
quote: Originally posted by mladjo
Nije pravilo. Pa avanture sa Seminolama, Hellingenom (prve dve i peta), zombijima, "Crvena vestica", sa Hammadom,... jako, jako veliki broj dobrih prica je daleko od Darkwooda... treba se samo malo prisetiti
Hey dp, ajde prika nadi neku ženu ili posao bar, isprazni se negdje, previše si opsesivno-kompulzivan glede Zagora.
evo, ak mogu ja; - novi Zagor mi je bolji od starog - subjektivno sam vezan za stare epizode, pa su mi zbog toga mnoge stare bolje od novih. - neke nove epizode poprilicno odskacu po (ne)kvaliteti (npr. Lavina), ali ostale su tu negdje.
zanimljiv si ti dp, pljuješ po Zagoru nevideno, a kladim se opet da ga skupljaš i dalje i da sa zanimanjem citaš te iste epizode po kojima pljuješ. Simpaticno
Ne brini ti ni za mene ni za moj ljubavni zivot, a ni za posao. Ne pljujem ja po Zagoru vec samo iznosim misljenje o onome sto mi se svidja a sta ne. Uostalom, Curunir je ovde opleo po Boselliju, neki su ga pratili u tome afirmativno, ja sam se samo pridruzio. Zasto mene uzimas u usta, eto tu Curunira pa sa njime diskutuj. Ja imam pravo da napisem sta mi se svidja a sta ne. Da nisu mozda tvoja prava na ovom forumu veca od ostalih clanova pa da moram tebe da pitam sta smem da napisem a sta ne?
Epizode po kojima pljujem ili sam procitao sa teskom mukom, ili nisam izdrzao ni prvih pedesetak stranica. Isto vazi i za neke stare Nollitine epizode koje sam citao kao klinac i koje su mi tad bile super. Ne favoruizujem ja nikoga generalno, vec sam napisao da i Boselli i Burattini imaju svojih sjajnih trenutaka, ali u vecini slucajeva su mi losi.
Dakle, da rezimiram, takodje u tri recenice:
-neke stare epizode bile su mi bolje od novih iz subjektvinih razloga, i nakon sto sam ih ponovo procitao, vise nisu; -neke stare epizode su mi i dalje bolje od velike vecine novih i tako je ostalo i nakon ponovnog citanja; -neke nove epizode su odlicne, ali su zato neke tesko smece. Na zalost (jer zaista volim i citam Zagora), ovih losih je u poslednje vreme mnogo vise i sve ih je vise. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 04/03/2009 : 14:35:34
|
quote: Originally posted by cibalia
Smijem ja nešto reci, a da me ne objesite. Ja obovažam Bosellia i njegov stil. I koliko god respektovao Nollitu i Sclavia vi morate priznati da je Boselli susrete s Helligenom prebacio na viši level. 4. susret je nažalost pun greški i nelogicnosti, a sama ideja je u redu. Peti susret, toliko hvaljen je zapravo jedna slabija prica. Siguran sam da ce kad za nekoliko godina ta prica izade u extra seriji mnogi fanovi biti razocarani. Moram potpisati Acin komentar na toj recenziji. Previše banalno i na trenutke glupavo. Možda je to zbog velike sjece stranica, ali opet se pozivam na Acin komentar koji kaže odlicna je, ali ima i puno boljih. Dok naprotiv, 6. susret ima neku izbalansiranost koja ga cini boljim. Osim što se Boselli dosta pozivao na razlicite epizode stvarajuci odlican kontinuitet, sama pobjeda Helligena kojeg porazio Poev um je odlicno zamišljena. Boselli nam je na kraju dao naznaku za nastavak, onako kako samo on zna. A sada gospodo, vi pravi Zagor fanovi, dajem vam dozvolu da me na prvo stablo objesite.
Treba tu pricu shvatiti (mislim na Sclavija i "Demone ludila"). Ni ja je nisam shvatio kako je trebalo tad kad sam je citao, a nisam je ponovo citao u poslednje vreme pa ne mogu da kazem ni ovo ni ono. Savet je da procitas Djoletovu recenziju i pokusas da je procitas nakon toga, verujem da ces promeniti misljenje. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 04/03/2009 : 15:10:56
|
quote: Originally posted by mladjo
zanimljiv si ti dp, pljuješ po Zagoru nevideno, a kladim se opet da ga skupljaš i dalje i da sa zanimanjem citaš te iste epizode po kojima pljuješ. Simpaticno
Dakle, da rezimiram, takodje u tri recenice:
-neke stare epizode bile su mi bolje od novih iz subjektvinih razloga, i nakon sto sam ih ponovo procitao, vise nisu; -neke stare epizode su mi i dalje bolje od velike vecine novih i tako je ostalo i nakon ponovnog citanja; -neke nove epizode su odlicne, ali su zato neke tesko smece. Na zalost (jer zaista volim i citam Zagora), ovih losih je u poslednje vreme mnogo vise i sve ih je vise.
Eto vidiš kak se može kad se hoce |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 04/03/2009 : 19:23:19
|
quote: Originally posted by Inferno
Bravo, poklopce, u pola tri ujutro, mozak radi kao podmazan.Drugi najbolji post godine, prvi je Boselli/Nolitta esej na prethodnoj stranici od istog autora, procitajte ako još niste
Ja sam na pravu, a tamo te uce dugoj jezicini (da moš braniti na smrt osudene :)) Tako da cu ti ja u svakoj raspravi (u kojoj je šansa da pobjedim 1:100) izbiflati bez okolišanja neku neproturjecnu teoriju uz par jezgrovitih argumenata jasnih i malome ditetu koji pokrivaju sve ono što repliciram. A ako i ima neka rupa, to je mamac. Samo nadeš lošu tocku (bilo koju, uvijek je ima, pa makar bila igra rijeci) posta kojeg replciraš, smisliš što želiš reci; ostalo je logika, psihologija (sposobnost predvidanja i navodenja) i metodologija (tocno odredeno znacenje svake rijeci).
Nego, nisam nocna ptica. Citao sam sinoc Lamiju i svidjelo mi se i MORA SAM ic vidjeti recenziju. Pa sam usput napisao taj gore post.
I jedna poruka za nas Zagorovce. Dajte, popušimo lulu mira. Imamo vec dosta neprijatelja iz vana koji nas žele razjediniti; tako da nam ne trebaju još i unutarnji nemiri! |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
Edited by - Inferno on 04/03/2009 19:24:19 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 04/03/2009 : 19:29:39
|
quote: Originally posted by Inferno I jedna poruka za nas Zagorovce. Dajte, popušimo lulu mira. Imamo vec dosta neprijatelja iz vana koji nas žele razjediniti; tako da nam ne trebaju još i unutarnji nemiri!
Haug !
Mudro zboris mladi ratnice !
Neka lula krene u krug
Vise puta . . . |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 04/03/2009 : 19:59:42
|
quote: Originally posted by cibalia
Smijem ja nešto reci, a da me ne objesite. Ja obovažam Bosellia i njegov stil. I koliko god respektovao Nollitu i Sclavia vi morate priznati da je Boselli susrete s Helligenom prebacio na viši level. 4. susret je nažalost pun greški i nelogicnosti, a sama ideja je u redu. Peti susret, toliko hvaljen je zapravo jedna slabija prica. Siguran sam da ce kad za nekoliko godina ta prica izade u extra seriji mnogi fanovi biti razocarani. Moram potpisati Acin komentar na toj recenziji. Previše banalno i na trenutke glupavo. Možda je to zbog velike sjece stranica, ali opet se pozivam na Acin komentar koji kaže odlicna je, ali ima i puno boljih. Dok naprotiv, 6. susret ima neku izbalansiranost koja ga cini boljim. Osim što se Boselli dosta pozivao na razlicite epizode stvarajuci odlican kontinuitet, sama pobjeda Helligena kojeg porazio Poev um je odlicno zamišljena. Boselli nam je na kraju dao naznaku za nastavak, onako kako samo on zna. A sada gospodo, vi pravi Zagor fanovi, dajem vam dozvolu da me na prvo stablo objesite.
Treba tu pricu shvatiti (mislim na Sclavija i "Demone ludila"). Ni ja je nisam shvatio kako je trebalo tad kad sam je citao, a nisam je ponovo citao u poslednje vreme pa ne mogu da kazem ni ovo ni ono. Savet je da procitas Djoletovu recenziju i pokusas da je procitas nakon toga, verujem da ces promeniti misljenje.
a ne bi bilo lose ni da priceka neko novo izdanje s onih 70 i kusur izbacenih stranica i neskracenim prijevodom... milijun puta receno, ali zbilja ne shvacam ljude kojima ovo nije najbolji zagor, a narocito da se iole moze usporedjivati s bosellijevim u(s)ratkom... ali, 100 ljudi 1000 cudi, sto se moze, no ni stabala ne manjka |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 04/03/2009 : 20:01:48
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Inferno I jedna poruka za nas Zagorovce. Dajte, popušimo lulu mira. Imamo vec dosta neprijatelja iz vana koji nas žele razjediniti; tako da nam ne trebaju još i unutarnji nemiri!
Haug !
Neka lula krene u krug
Vise puta . . .
taman posla! kome je mir donio ikad ista doli rata! treba se kaliti i ratovati pa cemo imati mir (vjecni)!! naravno, nisam protiv lule |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 04/03/2009 : 21:21:03
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Curunir
ali, 100 ljudi 1000 cudi, sto se moze, no ni stabala ne manjka
a 100 zena 200 q**** sisa
|
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3854 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 04/03/2009 : 21:49:44
|
quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by Ultras
Haug !
Neka lula krene u krug
Vise puta . . .
taman posla! kome je mir donio ikad ista doli rata! treba se kaliti i ratovati pa cemo imati mir (vjecni)!! naravno, nisam protiv lule
znamo mi da si ti strastveni pušac! |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 04/03/2009 : 22:09:08
|
bolje pusac nego cigarspic ka ti |
|
|
Shtef
Junior Member
Croatia
326 Posts
Member since 01/09/2007 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18897 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 14/03/2009 : 08:52:26
|
ja nisam previše ni ocekivao, pa mi prica dobro legla...na recenziji nekih 65 %-više i ne, Toricelli zanimljiv i neobican-dobro se crtež uklopio u neobicnu pricu. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Topic |
|
|
|