Author |
Topic |
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 25/02/2009 : 16:43:42
|
PO meni,jedino sto ih "pere" u ovom trenutku je integral koji obuhvata sve dodatke,ili dve pa da jedna bude za tekstualne,druga za strip dodatke. Ionako vidim da noviji italijanski specijali nemaju dodatak(br 11 je zadnji sa dodatkom). Ali je glupo sto u nekim ludensovim specijalima ima, a u nekim nema dodatka. Bolje da su izabrali jednu opciju,pa makar bila ova druga. |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
kasper
Advanced Member
10884 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 25/02/2009 : 18:39:33
|
quote: Originally posted by kasper
Ti dodatci mi samo ruze naslovne strane....
Istina. Ali svejedno bi ih trebali objaviti unutar stripa, bez da kvare naslovnicu, kao kod Libellusovog Nathana.
No, jedno je prvorazredni visokokvalitetni Libellus, a drugo trecerazredni Ludensic. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18910 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 25/02/2009 : 19:16:07
|
...istina, ali jedno je i prvovrstna cijena Libellus izdanja(100 kuna i više po knjigi) a drugo trecerazredna cijena kod Ludensa 25 kuna(4-5 puta manje). Libellusu kapa do poda, al da nije bilo Slobodne,Ludensa,Bernarda,Markosa sumljam da bi bilo i Libellusa. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 25/02/2009 : 20:18:43
|
Necu raspravljati o dodatcima o stripu nego neki moj sam ogled na strip. Ovako pocinje kao da je rijec o Martinu Mystere ili Dylan Dogu. To mi se svidilo jer ja nevolin one glupe pocetke sa Chico-om i tim prizemnim humorom.Zagor je ovdi kao sporedna uloga.Vecu mi ulogu u jednom dijelu stripa ima Chico i njegovo pjevušenje. Što mi se svida u ovom stripu je sam svit vilenjaka i goblina.Malo dira Martina Mystere.Necu o sadržaju jer je to još uvik tipicni Zagor strip za razonodu.Onako superjunacki. Primjetio da je mac kojega nosi vilenjak slici na He-Man-ov mac pa cak ima i istu moc, a i vilenjak malo slici.Fali samo Skeletor Ali glavni negativac je preobican i nerazraden pa je ovo samo dobar strip. Aj za izgubit popodne prica 8/10 crtež 8,5/10. P.S ostavite vilenjake Castelli-u i Martinu Mystere |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 25/02/2009 : 20:36:58
|
quote: Originally posted by teller
...istina, ali jedno je i prvovrstna cijena Libellus izdanja(100 kuna i više po knjigi) a drugo trecerazredna cijena kod Ludensa 25 kuna(4-5 puta manje). Libellusu kapa do poda, al da nije bilo Slobodne,Ludensa,Bernarda,Markosa sumljam da bi bilo i Libellusa.
Mislim da je veca "krivica" u Racevim i Antunovicevim roditeljima. Valjda
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/02/2009 : 20:37:47
|
...istina, ali jedno je i prvovrstna cijena Libellus izdanja(100 kuna i više po knjigi) a drugo trecerazredna cijena kod Ludensa 25 kuna(4-5 puta manje). Libellusu kapa do poda, al da nije bilo Slobodne,Ludensa,Bernarda,Markosa sumljam da bi bilo i Libellusa.
to je ziva istina samo sto se tice SD/LU, ali ovo dalje je besmislica... Markos je prije i bio dio Libellusa i kao takav krenuo je tocno kad i oni, a ni Bernarda ne treba svrstavati u pionire strip obnove u HR, bar za bonellija. SD je ta (jedina!) koja je pokrenula gotovo posve nestalu strip scenu, barem za bonelli, i obavila tada naizgled nemogucu misiju. a LU je samo njen produzetak, i po tko zna koji put, Bernard mu nije vlasnik, vec glavni urednik, i kapital pokretanja LU nije njegov (o porijeklu toga kapitala ne bih, to pitajte Borkovica (nemam snage nazvati ga "gospodinom")). sto ne opravdava izbacivanje toga bezvezna i glupa dodatka, jer jos bezveznije i gluplje je ne objaviti ga, nes ti posla oko prijevoda i pripreme tih 30ak stranica. svi stripski dodaci dosad su uredno bili objavljivani.
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 25/02/2009 : 20:38:58
|
quote: Originally posted by Renky
Mislim da je veca "krivica" u Racevim i Antunovicevim roditeljima. Valjda
je, ali bez SD ne bi bilo nicega za bonelli u hr, svidjalo se to komu ili ne... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 25/02/2009 : 20:42:22
|
quote: Originally posted by Curunir je, ali bez SD ne bi bilo nicega za bonelli u hr, svidjalo se to komu ili ne...
A prije toga CAK!!!! Dvadeset godina ranije... Razlog mog interesa za stripove. Pa izmedu redova Bonellija, Comic Strip... Najbolja revija ikad. Samim tim SD... najbolja i jedina. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 25/02/2009 : 20:56:15
|
nije jedina, ali prva je uvik bila... ne vidim problem ikakav, ta D&D su toga posve svjesni, prvi od svih nas... zasto to poricati? naravno, glupo je kad se netko drugi nezasluzeno stasvlja u nekakve zacetnike, pionire i sto sve ne pa eto bez njih ne bi bilo LB, svasta... koliko ljudi malo pojma imaju... |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 25/02/2009 : 21:02:49
|
quote: Originally posted by Curunir
nije jedina, ali prva je uvik bila... ne vidim problem ikakav, ta D&D su toga posve svjesni, prvi od svih nas... zasto to poricati? naravno, glupo je kad se netko drugi nezasluzeno stasvlja u nekakve zacetnike, pionire i sto sve ne pa eto bez njih ne bi bilo LB, svasta... koliko ljudi malo pojma imaju...
Pa da.. ja san se zeza na racun "zaceca"
Neki ljudi NEMAJU pojma. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 25/02/2009 : 21:04:32
|
a nekih uistinu ne bi bilo bez LB-a |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 25/02/2009 : 22:01:01
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ja cu ga ipak kupiti, kao i onaj od VC.
E, ja necu
Evo ga ceo serijal.
http://www.kolekcionar.com/html/yu/auction.asp?id=46432
Mislio sam da ga nikada necu ponuditi na prodaju.
Ipak, iz principa odustajem od Ludens specijala. Hteo sam da prestanem sa kupovinom kada su izdali "Protunapad" bez dodatka, pa sam kupio, pa kada su izdali "Kamen koji ubija" bez dodatka, pa sam kupio....
Necu vise ... Dosta je bilo !
Nabavicu italijanske originale a tu je i Veseli Cetvrtak |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
Edited by - Ultras on 15/03/2009 00:24:10 |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 25/02/2009 : 22:22:43
|
quote: Originally posted by Ultras
Evo ga ceo serijal.
Mislio sam da ga nikada necu ponuditi na prodaju.
Neloša cijena za felericne epizode koje nisu cile |
Edited by - Renky on 25/02/2009 22:24:30 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 25/02/2009 : 22:33:12
|
quote: Originally posted by Renky Neloša cijena za felericne epizode a nije ni cili serijal
Ako ne ode za nedelju dana, dodajem i onih pet u boji
Mozes li njih (originali 100, 200, 300, 400) da mi nabavis u HC ? Mogao bi da mi doneses, posto dolazis u Srbiju
Imam ja sve to po dva komada, ukljucujuci i one u boji, hi hi hi... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 25/02/2009 : 23:16:50
|
Trenutno imam Prokleto Blago i Indijansku magiju. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 25/02/2009 : 23:38:36
|
Trenutno imam Prokleto Blago i Indijansku magiju.
Najvise bi mi odgovarala varijanta da nabavim sva cetiri odjednom (imam i ja Indijansku magiju) ne znam samo kako
U striparnicama kod nas nemaju uopste "Utrku sa sedam strelica" i "Dugin most" u HC izdanju |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 25/02/2009 : 23:49:59
|
Trenutno imam Prokleto Blago i Indijansku magiju.
Najvise bi mi odgovarala varijanta da nabavim sva cetiri odjednom (imam i ja Indijansku magiju) ne znam samo kako
U striparnicama kod nas nemaju uopste "Utrku sa sedam strelica" i "Dugin most" u HC izdanju
Ako nešto iskemijam do dolaska u Novi Sad, javim se. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1824 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 26/02/2009 : 01:53:56
|
Ne mogu vjerovati da je to Ludens uradio...Katastrofa...Neprofesionalno...uzasno sam ljut |
Edited by - Ferri on 26/02/2009 01:54:31 |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 26/02/2009 : 02:06:13
|
quote: Originally posted by Curunir
to je ziva istina samo sto se tice SD/LU, ali ovo dalje je besmislica... Markos je prije i bio dio Libellusa i kao takav krenuo je tocno kad i oni, a ni Bernarda ne treba svrstavati u pionire strip obnove u HR, bar za bonellija. SD je ta (jedina!) koja je pokrenula gotovo posve nestalu strip scenu, barem za bonelli, i obavila tada naizgled nemogucu misiju. a LU je samo njen produzetak, i po tko zna koji put, Bernard mu nije vlasnik, vec glavni urednik, i kapital pokretanja LU nije njegov (o porijeklu toga kapitala ne bih, to pitajte Borkovica (nemam snage nazvati ga "gospodinom")). sto ne opravdava izbacivanje toga bezvezna i glupa dodatka, jer jos bezveznije i gluplje je ne objaviti ga, nes ti posla oko prijevoda i pripreme tih 30ak stranica. svi stripski dodaci dosad su uredno bili objavljivani.
Vecina ne zna jer se to spomenulo mozda tri puta na ovom forumu za ovih sedam godina. No, Bernard je urednik pa pretpostavljam da je on taj koji donosi odluke o tome sta ce se objaviti i kako |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18910 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 26/02/2009 : 16:03:10
|
Kad smo vec kod toga šta je bilo prvo kokoš ili jaje,treba rec još jedno svidalo se to nekome ili ne...da nije bilo Dnevnika(Novosadskog) nebi bilo ni Slobodne i njenih stripova...kad se uzme prosek godina citatelja Bonellija, velika vecina je oko 40 godine pa racunajte....bar polovina ljudi koji su poceli na Slobodni izvire iz Dnevnika...a da nije bilo te polovine Slobodna bi sa junacima ostala na ona tri broja kao kod Nicka Raidera.Da danas zabraniš kupnju stripova starijim od 35 godina i kolekcijonarima....kraj price. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Topic |
|