forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi zg specijal-Princ vilenjaka
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/02/2009 : 23:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hau jes nou.

Hi hi hi...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/02/2009 : 00:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Hau jes nou.

Hi hi hi...

Ne budi pesimista, kladim se da ce te "Ludens" uskoro demantovati
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/02/2009 : 00:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Colt

Zar jos neko duplira izdanja?

ovo ce mi biti treci sp...talijanac,pirat,ludens...za neko vrime ce i vc...

Takodje. Ali nemam Ramathovu proslost u originalu
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/02/2009 : 00:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

quote:
Originally posted by cibalia

quote:

Jadnici!

ko? mi što ih kupujemo ili oni koji sakate strip kao da su Dnevnik

Pa Ludnes. Kako im se nije omaklo spustiti cijenu kad ima 30 stranica manje nego inace.
Pošto oni meni uzimaju pare, ja ih zauzvrat imam pravo gadit. Pa evo:
Povraca mi se više od njih. Nazadaju iz dana u dan. Nikad nas nisu obradovali. Svaki put neka greška (prošli put korice). Uopce ne drže do posla kojim se bave. Stara filozofija - radit što manje moguce i postat miljarder preko noci. Takve ljude prezirem. I za razliku od drugih, ja ne prelazim preko tih tzv. sitnica. Jedan ih je VC spizdija nakon samo godinu dana izdavaštva i dokazao kako su cijelo vrijeme držali status quo pod parolom kako se kiosk stripovi ne prodaju nikako. Pa da... Tko bi im kupovao one slomivene remitende(preko 70%). Ne treba meni HC, šta ce mi to, nego daj neku normalu. Distributeri? A kako to nije blo sa SD? Da mi je znati kako drugi casopisi preživljavaju na kisocima, a cijene od 20-40 kuna su identicne onima od Lundensa?!?! Lagano ih odjebajem. Ne kupujem Bleka, AF-a, Marka, DD-a, DD-extra... (to je pola od citave njhove velike ponude koja izlazi redovito). Pala je odluka da DD uzimam samo od VC, a od tog izdavaca cu uzimati još Texa, Dampyra, Martina...
Takav sam tip. Ne volim da me se jebe u zdrav mozak. Kad me netko prevari za 1000 Eura, nije mi toliko do love, nego do toga što sam dozvolio da od mene naprave budalu. Kipim od toga. Ima jedna prodavaonica di sam uvijek kupovao sendvice po 10 kuna. Popularan ducan. I ovi su se osokolili i polakomili i podigli cijenu za 1 kunu. Ima vec godina dana da nisam primirisao u taj ducan, vec kupujem sendvic od 15 kuna, koji je opet skuplji od ovog prije, ali vlasnici se nisu poceli praviti pametni. Nedam gušta. Nikad ne popuštam. Držim do prinicpa i ne mijenjam mišljenje kako vitar puše. Cuo sam da su vratili cijenu na 10 jer je pala prodaja. Ljudi (školarci) navikli placati zaokruženu cijenu, hehe.

A što se tice ovog dodatka, to je jedini mini-dodatak od Zagora koji valja i koji je bitan. Crtao ga je Della Monica, a ima dosta detalja preko kojih je lakše razumjeti epizodu "Thugsi!". Rijec je o Ramathovoj prošlosti. Kad bi bar Berni preuzeo sve to samo pod svoje okrilje. I sad kad su mi uksratili taj dodatak, oni tamo u Ludensu sigurno ne ocekuju pohvale od mene. Zato ono: "jadnici".

Mislim da ste svi preterali, a ovaj Infernov bunt je neki vrhunac. Nisu izdali, pa sta? Izaci ce to isto kod VC, ali sa ocajnim dizajnom naslovnice. Mislim da je ovde "Ludens"+VC dobitna kombinacija. Uz sve zamerke, meni je "Ludens" u mnogim stvarima bolji od VC (naravno, u mnogima je i losiji), i ne pada mi na pamet da prestanem da ih kupujem, pa ja kupujem stripove zato sto ih volim, zaboli me sto oni na tome zaradjuju i sto hoce da zarade jos vise. Dokle god mi taj strip znaci vise od novca koji sam potrosio na njega ja cu ga kupovati.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 25/02/2009 : 00:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
ovaj podforum postaje prava sprdacina... pored toliko nepotrebnih zagor topica, sad i dupli topici o istom specijalcu (bez obzira ko je izdavac)? ajmo malo moderatori, spavate mi nešto

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/02/2009 : 00:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

ovaj podforum postaje prava sprdacina... pored toliko nepotrebnih zagor topica, sad i dupli topici o istom specijalcu (bez obzira ko je izdavac)? ajmo malo moderatori, spavate mi nešto

NE SPAVAM
neka zagora,ionako ga ima jako malo na forumu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 25/02/2009 : 00:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
Ma sumnjam da je namjerno izbacen taj dodatak prije ce biti da su ga ovi trapavci iz Ludensa vjerojatno slucajno izbacili jer su racunali da je u pisanoj formi kao prethodna dva koja su maknuli. To samo pokazuje njihov šlamperaj te nemar i nezainteresiranost prema citateljima. Inace me boli briga zbog toga jer cu ga nastojati ne kupiti ne zbog nekog bunta nego cisto iz razloga jer mi je Zagor postao užasno dosadan ,kao i vecina Bonellija, i muka mi je više od tih stripova. Samo mi je malo žao jer od 1994 nisam propustio doslovno niti jedan broj...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/02/2009 : 01:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Malo offtopic. Taj "trapavac" iz Ludensa je zaslužan za Bonelli na kioscima nakon što se bivša država raspala. Zaista, nema on pojma jel da?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 25/02/2009 : 01:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Dugo ocekivani specijalac a kad je izasao napadoste izdavaca :).
Inace ovo mi je prilcno neobican Zagor,odudara mi od svih drugih epizoda.
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 25/02/2009 : 01:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:

Malo offtopic. Taj "trapavac" iz Ludensa je zaslužan za Bonelli na kioscima nakon što se bivša država raspala. Zaista, nema on pojma jel da?

Nije samo on; i SD prije njega. Šta bi trebao glorificirat covjeka, jer izdaju Zagora? Mislim, svaka mu cast, zahvaljujuci njemu su kiosci pretrpani i to mi je drago i puno je napravio po tom pitanju kada je SD propala (uvodio nova izdanja i sl.) ali ako po tebi neopravdano izbacivanje 30 stranica stripa nije trapavi propust i odraz nemara koji zaslužuje kritiku onda ne znam.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/02/2009 : 01:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ipak je u duhu "Plamene lobanje"

Edited by - ---dp--- on 25/02/2009 01:45:20
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/02/2009 : 01:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Vorador

quote:

Nije samo on; i SD prije njega. Šta bi trebao glorificirat covjeka, jer izdaju Zagora? Mislim, svaka mu cast, zahvaljujuci njemu su kiosci pretrpani i to mi je drago i puno je napravio po tom pitanju kada je SD propala (uvodio nova izdanja i sl.) ali ako po tebi neopravdano izbacivanje 30 stranica stripa nije trapavi propust i odraz nemara koji zaslužuje kritiku onda ne znam.

Khm... a ko je , prika moj dragi, tada bija urednik strip izdanja u SD? A?
Dakle ipak on, SD je samo imala hrabrosti ( i komercijalnog njuha ) popratiti ideju svog urednika. Samim tim ne mogu ga smatrati trapavcem. Uvik ima neki razlog zašto je ovako ili onako. Mislim da je "tapavost" ipak zadnja opcija. Osim toga tih 30 stranica stripa nemaju veze sa tim stripom. Recimo meni je drago da to nema uz strip.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/02/2009 : 01:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Ha! Samo mi je proslo kroz mozak, sta bi bilo da se to desilo Veselom! Mislim da katran i perje ne bi bili dovoljni.
Svaka cast na zaslugama Berniju, ali mislim da je to veliki propust.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 25/02/2009 : 02:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Ha! Samo mi je proslo kroz mozak, sta bi bilo da se to desilo Veselom! Mislim da katran i perje ne bi bili dovoljni.

Pajtos vas je sve zarazio.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 25/02/2009 : 02:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:

quote:

quote:

Dakle ipak on, SD je samo imala hrabrosti ( i komercijalnog njuha ) popratiti ideju svog urednika. Samim tim ne mogu ga smatrati trapavcem. Uvik ima neki razlog zašto je ovako ili onako. Mislim da je "tapavost" ipak zadnja opcija. Osim toga tih 30 stranica stripa nemaju veze sa tim stripom. Recimo meni je drago da to nema uz strip.

E vidiš to nisam znao, niti sam mogao, jer to ne piše u impressumu samih stripova. Pod urednikom je navedeno drugo ime, baš pogledah iz znatiželje.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/02/2009 : 02:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Wicked

quote:

Jeste, on je kriv! Katran i perje za njega!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/02/2009 : 02:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

E vidiš to nisam znao, niti sam mogao, jer to ne piše u impressumu samih stripova. Pod urednikom je navedeno drugo ime, baš pogledah iz znatiželje.

Govorim o Borkovicu. Izvuci zakljucak... Hi hi hi...

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 25/02/2009 : 03:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

quote:

quote:

Baandoo!Ruuljoo!Rasejacu vas nasve strane sveta,k'o lipa seme!
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 25/02/2009 : 08:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:

quote:

quote:

3 000 POST.

Cestitke. Ne nabija se svaki dan toliko postova

quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

quote:

quote:

Baandoo!Ruuljoo!Rasejacu vas nasve strane sveta,k'o lipa seme!

Linc!

quote:
Originally posted by srdjandj

Ja cu ga ipak kupiti, kao i onaj od VC.

Ja cu samo od VC!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 25/02/2009 : 13:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
quote:

Uvik ima neki razlog zašto je ovako ili onako. Mislim da je "tapavost" ipak zadnja opcija. Osim toga tih 30 stranica stripa nemaju veze sa tim stripom. Recimo meni je drago da to nema uz strip.

To ti nema nikakve logike? Pa i tih 30 stranica je dio originalnog stripa. ok, nisu stavili, debili su, al da ti je još drago radi toga...svašta...

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/02/2009 : 14:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Meni ga je danas covek poslao iz Hrvatske, hi hi hi...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/02/2009 : 14:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

quote:

Uvik ima neki razlog zašto je ovako ili onako. Mislim da je "tapavost" ipak zadnja opcija. Osim toga tih 30 stranica stripa nemaju veze sa tim stripom. Recimo meni je drago da to nema uz strip.

To ti nema nikakve logike? Pa i tih 30 stranica je dio originalnog stripa. ok, nisu stavili, debili su, al da ti je još drago radi toga...svašta...

Hi hi hi...
Buduci da je ovo jedan od ritkih Zagora koje san cita u zadnje vrime ( doduše i njega prije 4,5 godina ) i crtež mi je ok imam pravo ne želit da mi tih 30 stranica nagrdi cjelinu. Poštujem želju kolekcionara da imaju vjerno originalu. Moje je mišljenje nebitno ali se potrefilo da mi ovako paše. A i dalje mislim da je taj dodatak uz ovaj specijal kao da tražite da uz Marka Ludens objavljuje Trapera Kerija. Znam, znam, ovo je dio originalnog stripa pa zato. OK. Onda preformuliram. Talijani su u kurcu jer su to stavili kao dodatak.
Otprilike kao da kupiš novi Mercedes a u njemu rezervna guma od kariole.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18909 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/02/2009 : 15:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Ko šljivi dodatak i koga zanima Ramathova prošlost, važan je jedino Zagor a ko voli dodatak nek saceka spec.Vc, ionako cemo od Zagora docekati sve-poneko isto izdanje i na tri ex-Yuga jezika.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10884 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/02/2009 : 15:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Taj strip dodatak u Zagora je jedini koji nije smece. I jos povrh svega gde Bure nije smece :))). No dobro, pozitivna stvar je da se nece ruziti naslovna stranica najboljega specijalca u Zagora :)))).
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18909 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/02/2009 : 16:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
slažem se kasperu, usporedivao sada naslovnicu tog Lud.specijalca i onu sa Bonelli sajta, ova naša mi je puno ljepša, šteta za Ramata ali možda je to fora da se kupuju izdanja i od VC i Ludensa, možda se tipovi dogovorili-mi prepustimo vama da izdate prije nas, al zato izdajte bez dodatka kojeg cemo mi dva tjedna kasnije.Ako je to ta politika, bar kod mene pali,uzimam oba.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000