Narode......... Dana 05.03,2009 u cetvrtak s pocetkom u 19 sati ce se održati prezentacija Mafesta u gradu Osijeku.Mjesto održavanja je u likovnoj galeriji KAZAMAT,jagiceva 2 u tvdi.Išao sam jucer gledati prostor,prelijepo je.Molio bih sve forumaše i stripomane iz slavonije da se ukljuce i pripomognu da ugostimo makarane kako nam dolikuje ovdje u slavoniji ili kako bi kruger rekao u panoniji.Stripomani iz Vinkovaca,Županje,Ðakova,S.Broda,B.Manastira,Valpova i ostalih gradova u okolici dajte da se okupimo u što vecem broju pošto nam je ovo jedina prilika u godini dana da se vidimo i upoznamo.Osobno cu nazvati bar 50 ljudi i zamoliti ih da dodju,za neke znam da ih moram terati bicem ali i to je sastavni dio života. Slobodno ce se moci prodavati i kupovati stripovi.Pokušati cemo dovesti i neke crtace ali o tom potom.Za neke daljne informacije obratite se ivanu ontario 098 932 4448, meni na 091 782 68 08,te Mariu No1 098 964 8888 i Goranu,chico legenda 098 963 6291.Javljajte se ovdje na forum,dajte prijedloge pa idemo dalje...
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Zeljko, hvala na svemu! Bit ce sjajno, to je vec sada jasno, a sto se Renkyja tice, tako je i zadnji put tvrdio da ce biti "glas razuma", a onda se pokupio s nekim "rodicama" i pustio mene da se borim sa zaledjenim autom na zaledjenoj cesti i trudim se izbjeci Mikicu koji je glumio kaskadera u autu...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
daj upoznajte nas u svezi toga dali ce biti neka izlozba ili prodaj stripova i tako slicno nesto
Cuj, na vama je Mi dolazimo na druženje i prezentaciju dogadanja vezanih za naredni MaFest u Makarskoj. E tu ce biti i izložbi i prodaje stripova. Naravno da mi iskoristimo ova druženja da riješimo i neke razmjene i kupoprodaje sa aukcija ali ništa službeno. Bitno je upoznavanje i druženje.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
daj upoznajte nas u svezi toga dali ce biti neka izlozba ili prodaj stripova i tako slicno nesto
nije bilo u planu ali može se organizirati,nije problem..ako se javi još interesanata kao ti riješiti cemo to..ono što znam da nam treba jedan konobar koji ce posluživati
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Zeljko, hvala na svemu! Bit ce sjajno, to je vec sada jasno, a sto se Renkyja tice, tako je i zadnji put tvrdio da ce biti "glas razuma", a onda se pokupio s nekim "rodicama" i pustio mene da se borim sa zaledjenim autom na zaledjenoj cesti i trudim se izbjeci Mikicu koji je glumio kaskadera u autu...
te njegove rodice bi trebale biti sastavni dio forklora samo ne znam da li renki smije,odnosno može
Ja cu doci sigurno i to pjesaka za svaki slucaj. Tu se izlazi inace cetvrtkom i subotom tak da nesto mozda i vidite, bar je tako bilo dok sam isao van. Samo se pazite policije ko dolazi izvana, kod nas ih bar ima, pazljivo u voznji.
Ali ipak jedva cekam 5 mjesec i Mafest. Obozavam Makarsku!
moram ovo reci...jutros zovem kolekcionara stripa iz iloka,inace covjek je svecenik..rekoh,ivice 05.03,cetvrtak ,trebaš,moraš doci u osijek taj dan,strip fest..njegov odgovor,želja imam službu u to vrijeme,izvini ne mogu doci,nikako...prije par sati,lik ,covjek me nazove i kaže,želja dolazim......
Ja cu doci sigurno i to pjesaka za svaki slucaj. Tu se izlazi inace cetvrtkom i subotom tak da nesto mozda i vidite, bar je tako bilo dok sam isao van. Samo se pazite policije ko dolazi izvana, kod nas ih bar ima, pazljivo u voznji.
Dobrodosli u svakom slucaju u bijelo plavi grad.
Ako nesto treba pomoci javite. Pozdrav dcarapo2.
olivere vidimo se,imaš srce
e kad ih renky vozi bilo bi im bolje da uzmu dvije rezervne gume, tri para lanaca, 5 litara antifriza, dva kanistra benzina i žlicicu vegete jer ono što se njemu dogodi kad ide na put to se rijetko kome može dogodit
zeljko ja naravno stizem...pa zivim 100 metara od mjesta gdje cemo se okupiti u Osijeku...a sto je najzanimljivije trenutno sam na putu...i to u makarskoj
…Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning… Smelled like... victory... Robert Duvall, "Apocalypse Now" (1979)
zeljko ja naravno stizem...pa zivim 100 metara od mjesta gdje cemo se okupiti u Osijeku...a sto je najzanimljivije trenutno sam na putu...i to u makarskoj
moram ovo reci...jutros zovem kolekcionara stripa iz iloka,inace covjek je svecenik..rekoh,ivice 05.03,cetvrtak ,trebaš,moraš doci u osijek taj dan,strip fest..njegov odgovor,želja imam službu u to vrijeme,izvini ne mogu doci,nikako...prije par sati,lik ,covjek me nazove i kaže,želja dolazim......
Neka Bog blagoslovi i tebe i njega!
e kad ih renky vozi bilo bi im bolje da uzmu dvije rezervne gume, tri para lanaca, 5 litara antifriza, dva kanistra benzina i žlicicu vegete jer ono što se njemu dogodi kad ide na put to se rijetko kome može dogodit
Ne vozi Renky, don't worry.
Dobrodosli u svakom slucaju u bijelo plavi grad.
Ako nesto treba pomoci javite. Pozdrav dcarapo2.
Hvala na ovakvoj dobrodoslici, ljudi! Jedva cekamo doci u Grad na Dravi!!!