moram ovo reci...jutros zovem kolekcionara stripa iz iloka,inace covjek je svecenik..rekoh,ivice 05.03,cetvrtak ,trebaš,moraš doci u osijek taj dan,strip fest..njegov odgovor,želja imam službu u to vrijeme,izvini ne mogu doci,nikako...prije par sati,lik ,covjek me nazove i kaže,želja dolazim...... -----------------------------------------------------------------
Iako necu biti u mogucnosti da dodem, apsolutno podržavam ovu akciju. Two thumbs up!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Iako necu biti u mogucnosti da dodem, apsolutno podržavam ovu akciju. Two thumbs up!
lijepo je to cuti,nego javi se ti tamo momcima iz vinkovaca cije sam brojeve stavio na pocetku topica i dodji s njima,mjesta ima....makarani putuju 800 km ..bla
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Zahvaljunem se legendi Želji na pozivu. Naravno da zna da bi došli i ja i buraz, ali na terenu smo i nažalost ništa od toga. Puno zabave cjeloj ekipi i super je da pocne okupljanje i u Slavoniji gdje zbilja ima dosta pravih kolekcionara.
na onih par gornjih slika se vidi kako gnjavim mikicu, a rezultat tog gnjaveza je taj da mi je na stripu za kojeg je i nacrtao naslovnicu za dobra stara vremena jos jednom pokazao svoje umijece...
…Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning… Smelled like... victory... Robert Duvall, "Apocalypse Now" (1979)