Scenarij:Tiziano Sclavi Crtež:Coppola Naslovnica:Angelo Stano Sadržaj:Melanie stalno vida ljude koji nestaju i traži od Dylana pomoc.No,i njemu ce trebati pomoc kad dode u ducan Safaru,koji služi kao i prolaz u druge dimenzije!
Autorov komentar: Prica:Ubercool! 9/10 Crtež:Eh,barem nije Roi. Naslovnica:it's O.K.
Ovako amatersko i prakticki sasvim besmisleno trckaranje kroz dimenzije da proizade iz pera autora uradaka tipa Povratak u Zonu Sumraka ili Price Ni o Kome gdje je Sclavi dimenzijama tako dobro baratao? I taj susret Dylana licem u lice sa svojom verzijom iz jednog drugog svijeta bi valjda sam po sebi trebao biti dovoljan da oduševljeno skocimo sa stolica? A koji se zapravo svodi samo na neko pseudo-intelektualno razglabanje o multiverzumima i instantni kurtoazni rastanak?
Jednostavno bezvezno i siromašno, a da nije do par dobrih doskocica od strane Gruca, bilo bi skoro pa katastrofalno.
Ovako amatersko i prakticki sasvim besmisleno trckaranje kroz dimenzije da proizade iz pera autora uradaka tipa Povratak u Zonu Sumraka ili Price Ni o Kome gdje je Sclavi dimenzijama tako dobro baratao? I taj susret Dylana licem u lice sa svojom verzijom iz jednog drugog svijeta bi valjda sam po sebi trebao biti dovoljan da oduševljeno skocimo sa stolica? A koji se zapravo svodi samo na neko pseudo-intelektualno razglabanje o multiverzumima i instantni kurtoazni rastanak?
Jednostavno bezvezno i siromašno, a da nije do par dobrih doskocica od strane Gruca, bilo bi skoro pa katastrofalno.
Slažem se. Epizoda mi je sasvim solidna ali Sclavi me razocarao tamo di se nisam nadao : kad spominje da putovanje izmedu dimenzija može biti jednostavno ocekivao sam neku sclavijevu igrariju sa zdravim razumom neki apsurd a kad ono : paff! ništa .....
Meni je ova epizoda kvalitetna za razliku od Povratka u sumrak koji mi je bio nebuloza totalna i ono što je Sclavi htio reci njome. Ova mi ima glavu i rep.A i putovanje kroz dimenzije putem Safare je sasvim ok bez nekog velikog filozofiranja.Neman nešto puno dodati jer sama prica je za opuštanje bez puno ''što se ovdi zbiva'' da nakraju iman upitnike nad glavom prica 8/10 crtež 7,5/10
hmmm, valjalo bo ponovo procitati ovaj broj, koliko se secam meni je oduvek bila jako dobra prica. ali treba proveriti, da vidimo jeli aleksina ogorcenost opravdana ;)
Odlicna epizoda, vec sam pocetak obecava. Putovanje kroz dimenzije je ovdje dosta jednostavnije objašnjeno nego u zoni sumraka. Najbolje mi je ono kada je Dylan završio na planetu dina.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Kao da sto godina nije izashlo nishta osim 500 Zagora i redovnih epizoda ostalih heroja. Kad ide neshto od tih vanrednih stvari (specijalci, almanasi, maxi...)?
Kao da sto godina nije izashlo nishta osim 500 Zagora i redovnih epizoda ostalih heroja. Kad ide neshto od tih vanrednih stvari (specijalci, almanasi, maxi...)?