Poll Question:
Najboljih 15 po komentarima. Znamo 'ko ce pobjedit, ali da vidimo koji brojevi ce zauzet prvih deset mjesta.
Pool je svršio! A mi smo dobili top 10 Texova koji su recenzirani. Samo 72 glasa. Da je bio Zagorov pool bilo bi 172 glasa. Evo rezultata:
1. Carsonova prošlost (Boselli-Marcello) 33% 2. Ratni požar (Nizzi-Ticci) 8% 3. Sjeverozapadni teritorij (Boselli-Font) 7% 4. Lov na covjeka (Nollita-Fusco) 8% 5. Cejen klub (Nollita-Fusco) 6% Lovac na fosile (Segura-Ortiz) 6% Pokolj u Red hillu (Nollita-Giolitti/Ticci) 6% 6. Nepobjedivi (Boselli-Marcello) 4% Ubojstvo u Corpus Christiju (Nizzi-Civitelli) 4% Crni tigar (Nizzi-Villa) 4% ___________________________________________________ Iako ih dosta ima isti postotak, racunamo samo prvih deset!
Results:
Carsonova prošlost (Boselli)
[33%]
24 votes
U zemlji plemena Uta (Nizzi)
[3%]
2 votes
Ponos Navajoa (Nizzi)
[1%]
1 votes
Dolina terora (Nizzi)
[3%]
2 votes
Sjeverozapadni teritorij (Boselli)
[10%]
7 votes
Cejen klub (Nollita)
[6%]
4 votes
Lovac na fosile (Segura)
[6%]
4 votes
Nepobjedivi (Boselli)
[4%]
3 votes
Obecana zemlja (Bonelli senior)
[0%]
0 votes
Ubojice! (Nizzi)
[1%]
1 votes
Pokolj u Red Hillu (Nollita)
[6%]
4 votes
Lov na covjeka (Nollita)
[8%]
6 votes
Ubojstvo u Corpus Christiju (Nizzi)
[4%]
3 votes
Crni Tigar (Nizzi)
[4%]
3 votes
Ratni požar (Nizzi)
[11%]
8 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 72 counted »»
Last Vote:
01/04/2009 14:27:19
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
gde je oklahoma gde je ylato juga... :D Inace glasam ya carsonova prošlost naravno!
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Nisam procitao sve ove price, ali u svakom slucaju dajem glas U zemlji plemena Uta, fantasticni Vila, velika ljubav Kita Willera sa tragicnim završetkom...
Nisam procitao sve ove price, ali u svakom slucaju dajem glas U zemlji plemena Uta, fantasticni Vila, velika ljubav Kita Willera sa tragicnim završetkom...
E nije ti fora, ja sam baš mislio da cu biti jedini koji ce da glasa za tu pricu...
E nije ti fora, ja sam baš mislio da cu biti jedini koji ce da glasa za tu pricu...
Pa nije ovo izbor za Zagorovu najbolju pricu, imam i ja prava da mislim kao ti