Poll Question:
Izbor najbolje priče najboljeg Bonelli junaka. U obzir su uzete najbolje ocenjene priče sa recenzija stripovi.com
Choices:
Rio Negro
Bilo jednom u New Yorku
Prokleti most
Tuarezi
Covek iz svemira
Njujorške noci
Taoci
Ritual canzas
Mafija ne prašta
Crvene senke
Hodnik za pakao
Vazdušni gusar
Plavi davo
Placenik
Oci cudovišta
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Aha, sorry mojaa greška, već si je stavio u poll.. Mister NO serial je jedan od onih koji je krcat odličnih priča, tako da je stvarno teško odabrati najbolju, za razliku od npr. Texa
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Aha, sorry mojaa greška, već si je stavio u poll.. Mister NO serial je jedan od onih koji je krcat odličnih priča, tako da je stvarno teško odabrati najbolju, za razliku od npr. Texa
Vidi stvarno, i na znam šta sam sve stavio u poll. U stvari, mislio sam na "Legendu o Butchu Cassidyju", koja je na 16. mestu, a hteo sam da je uvrstim.. Trebao bih duže da spavam..
crvene senke. ne kuzim sta je toliko posebno na "bilo jednom..." strip je ok, no moze biti i "djetinjstvo martija misterije" i sl. ne volim te "prica o i djetinjstvo ovogonog" gluposti. pored toliko dobrih epizoda mister no-a, a tu vodi mno beba???
edit: i steta sto je tu ananga koji je vise nego ispodprosjecan, a nisu, od ranijih prica, "gusari amazona", "hangadeirosi" ili "sera kobras" ili cak "dan lesinara" od novijih.
ah,ovo je zaista bijo tezak izbor.. pored svih ovih epizoda koje zasluzuju da budu medju najboljima. i bar nekimsvojim delom to i jesu! ipak glas za Tuarege. jednostavno brilijantna epizoda bez i jednog propusta!
Nisam čitao prijašnje dnevnikove epizode tako da nemogu ocjeniti te stripove .... Nije mi jasno kako je epizoda Tajanstveni grad knjiga 14. prošla tako nezapaženo i ko recenzenata i ovdje.Ovo do sada što je libellus objavio najbolja epizoda meni. Ovdi sam dao glas Rio Negru jer mi je to najbolja do sada pročitana epizoda koja je na ovom popisu .... Drugo misto mi zauzima Bilo jednom u New Yorku ...
izgleda da je provodina dodirnuo pravu stvar: dosta njih koji dase glas nisu nikad procitali vecinu epizoda, a toliko su drski da daju glas.
Ja sam uzeo recenzirane epizode, koje su već dobile glasove, a računam da niko neće da glasa za nešto što nije čitao...Valjda i zato vodi ovaj maxi, od izašlih u HR to možda i jeste najbolja
meni je jednino ananga sa popisa lošija od ovog maxija sa popisa. inače od priča koje nisu na popisu najbolje su mi specijal Hijene, gusari amazona, dijamanti, žigosan kao ubica, matador itd.
Ja sam uzeo recenzirane epizode, koje su već dobile glasove, a računam da niko neće da glasa za nešto što nije čitao...Valjda i zato vodi ovaj maxi, od izašlih u HR to možda i jeste najbolja
ma garant zato vodi taj maxi. a za njega babe kazu da i nije mno vec maminovac!
ma garant zato vodi taj maxi. a za njega babe kazu da i nije mno vec maminovac!