je li ovo zadnji dio epizode? još nisan pročita prva dva broja
Ima jos jedan broj posle ovoga!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
i dajte prestanite postavljati ovakve uzasne skenove pa da onda ljudi misli da su takva izdanja. kakvo znacenje ima dan-dva pricekati sa skenom a dobiti izvrstan, od quebrasca ili westaxa?
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
ova dobro izgleda --- toplo - hladno idu, jedan mjesec OK, drugi slabo, treći bolje itd.. vidi se da su priče novijeg datuma.. veći su izazov Zagor Klasici... ____________________________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
i dajte prestanite postavljati ovakve uzasne skenove pa da onda ljudi misli da su takva izdanja. kakvo znacenje ima dan-dva pricekati sa skenom a dobiti izvrstan, od quebrasca ili westaxa?
Meni više leže izraženije boje na VC izdanjima, a i sam kvalitet korice je bolji. Ludens ima daleko bolji otisak. Pa ti sad vidi, najbolje je uzimati i jedno i drugo. Šalim se, ne pada mi na pamet.
Ja uzimam oba izdanja tako da nemam tih problema...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!