forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sami krivi !
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Humbert Coe
Average Member

Croatia
592 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 19/03/2009 : 15:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
Cemu se cuditi da je teško naci nekoga tko ne zna što je strip,a tko ce barem stati te poslušati što je to, pokušati si barem dati priliku obogatiti se za još jednu umjetnost?!
A zašto se ne treba cuditi?! Nekad mi dode neugodno(to samo tako kažem, ne hvatajte me za svaku rijec!)kada doživim,ili samo citam preinterne price "stripaša" kojima je glavna kobasica, pivo i sl.. Dajte, ljudi, to je smiješno! Koga želite privuci, stripofile ili gurmane(i ne umišljajte si da je to gurmanluk)?!
I onda nemojte neprekidno kukumavciti kako su OSTALI cudni - jer ste im vi cudni. I drago mi je da ljubitelji stripa niste samo vi. Tako ostali,barem u samome startu, mogu ne otjerati potencijalne mušterije.
Vi ostali(Za kobasicare i pivopije koje spomenuh vlak je vec odavno prošao), pokušajte, onako laicki, naivno, zamisliti da niste culi za Tamnu šumu, sanjarskog mornara s naušnicom, tajnu grupu koja djeluje iz cvjecarnice, pa i Garfielda. E, sad, nacujete za npr. neki forum i odete vidjeti kakav je to svijet... Shvacate?!
Džaba onda sve one srdacne fraze kako su na razne sastanke svi dobrodošli. Vuk je vuk, a cuk je cuk.
Razmislite ne bi li bilo ljepše imati cijelo životinjsko carstvo, bez npr. najave da ce biti hektolitara piva i sl.. Još nismo prerasli fazu za koju smatrate da ju svatko mora proživjeti?!
Možda tada dode i tkogod novi, potencijalni stripaš. A ostali ne pobjegnu.
(I usr'o sam se od toga tko što sluša dok je na Stripovi.com, što je zaista tema za pohvaliti, buduci da nema veze sa stripom, a jedna je od najposjecenijih. Ometa prvu stranicu.)
I nisam ljut, zabavlja me sve to.

Humbert Coe

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/03/2009 : 15:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Kao da su stripofili zaduzeni da privuku nove citatelje. Stripofili su zaduzeni da se druze s drugim stripofilima i to po mogucnosti na mjestu gdje se pije i jede i slusa dobra muzika :-)!

"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/03/2009 : 15:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
znaci tribali bi se bavit misionarenjem?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
592 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 19/03/2009 : 15:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Kao da su stripofili zaduzeni da privuku nove citatelje. Stripofili su zaduzeni da se druze s drugim stripofilima i to po mogucnosti na mjestu gdje se pije i jede i slusa dobra muzika :-)!

Prvi puta Seinfeld nije duhovit.
Nisi shvatio poantu. Ti isti koji kažu da žele privuci ljude, tjeraju ih. A sam si u svojoj recenici dokazao što tvrdim, tj. da misliš da su svi isti. (Usput, znaš li koga da ce reci kako sluša lošu glazbu?! ) Živ mi bio!

Humbert Coe
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/03/2009 : 16:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Pa naravno da su svi isti jer samo citaju Zagora! Evo, opet potvrdujem tvoju teoriju (zavjere) :)!
Naravno da ih ima, u diskoteci svi slusaju losu glazbu :)!
Svi mi je keyword danas :-)!

"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together."
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/03/2009 : 16:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
nisu stripofili zaduženi za privuci nove citatelje ali mogu puno uradit po pitanju širjenja te kulture...nešto mogu i izdavaci(to i rade slanjem izdanja u knjižnice, kolendarcicima i drugo)ali
sigurno svojim ponašanjem(kulturno i dostojanstveno)svatko od nas ovdje na forumu i u životu može svojim znanjem i ravnanjem pomoci u širjenju naše zajednice...evo ja naprimer nosim stripove na posao, posudujem jih,darujem klincima u školi(preko sina,kojeg sam navuko na stripove),citam na plaži(reklamiram),vozim avto sa naljepnicom Zagora na stražnjoj strani i ako sam svojim ravnanjem pridobio bar jednog novog stripara(a to sam siguran)-ja sretan do neba.
Dobro je da postoje i druženja i zabave, ali kad se sakupi 10-20 stripara u jednom zadimljenom kaficu sa neogranicenim kolicinama cuge i masnoce, pa popuste kocnice i ponašanje ne dolikuje
kulturnom-od takvog druženja osim glavobolje i holesterola nema koristi...samo si skracujemo
život a još toliko izdanja nas u njemu ceka...
zato više volim manifestacije stripa (CRŠ,Mafest,strip bazar) i slicno, tamo bar(iskreno se nadam) ljudima pokažemo da nismo neki matori strip fanatici i vrsta dinosaura u izumiranju, vec sasvim obicni porodicni ili neoženjeni fini ljudi koji cijene 9 umjetnost...a i najlošije
nacrtan strip je umjetnost, jer je rad necijih ruku i truda...
a dal se nama svida ili ne-drugo je pitanje, sasvim nevažno,nekome je i pasje govno na livadi
umjetnost...
najviše možemo uradit tako, da se ne stidimo svoje ljubavi...hodimo ponosno i uzdignutog pogleda i kad kupimo Bleka, mangu ili Zagor Giganta na kioski...a jebo..e koliko nas ima nije valjda da poslje nas potop.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/03/2009 : 16:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Humbert Coe

Cemu se cuditi da je teško naci nekoga tko ne zna što je strip,a tko ce barem stati te poslušati što je to, pokušati si barem dati priliku obogatiti se za još jednu umjetnost?!
A zašto se ne treba cuditi?! Nekad mi dode neugodno(to samo tako kažem, ne hvatajte me za svaku rijec!)kada doživim,ili samo citam preinterne price "stripaša" kojima je glavna kobasica, pivo i sl.. Dajte, ljudi, to je smiješno! Koga želite privuci, stripofile ili gurmane(i ne umišljajte si da je to gurmanluk)?!
I onda nemojte neprekidno kukumavciti kako su OSTALI cudni - jer ste im vi cudni. I drago mi je da ljubitelji stripa niste samo vi. Tako ostali,barem u samome startu, mogu ne otjerati potencijalne mušterije.
Vi ostali(Za kobasicare i pivopije koje spomenuh vlak je vec odavno prošao), pokušajte, onako laicki, naivno, zamisliti da niste culi za Tamnu šumu, sanjarskog mornara s naušnicom, tajnu grupu koja djeluje iz cvjecarnice, pa i Garfielda. E, sad, nacujete za npr. neki forum i odete vidjeti kakav je to svijet... Shvacate?!
Džaba onda sve one srdacne fraze kako su na razne sastanke svi dobrodošli. Vuk je vuk, a cuk je cuk.
Razmislite ne bi li bilo ljepše imati cijelo životinjsko carstvo, bez npr. najave da ce biti hektolitara piva i sl.. Još nismo prerasli fazu za koju smatrate da ju svatko mora proživjeti?!
Možda tada dode i tkogod novi, potencijalni stripaš. A ostali ne pobjegnu.
(I usr'o sam se od toga tko što sluša dok je na Stripovi.com, što je zaista tema za pohvaliti, buduci da nema veze sa stripom, a jedna je od najposjecenijih. Ometa prvu stranicu.)
I nisam ljut, zabavlja me sve to.

Okrenut samom sebi.
Briga me što ne znaju.
Volim stripove, ali knjige volim više. Glazbu ne slušam, smeta mi dok citam.
Cudan sam sa stripovima ili bez njih.
Sastanke ne volim (previše nepoznatih ljudi). Bio na jednom i nije mi se dopalo.
Ljut sam stalno, ali to ne pokazujem nikada. Gomilam u sebi dok ne napravim kaboom jednog dana.
Jednom rjecju: FRIK
Poenta mojeg posta ista kao i poenta topica, foruma ili života. Nema je.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 19/03/2009 : 19:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Nah,ja sam mojih par drugova navukao na stripove,ali onako povrsno.Inache im zanimljivo da slushaju.Problem je shto vecina misli da je to za decu...Npr.kada kupim neki strip na kiosku(onako saren) I nosim ga do kuce,ljudi me gledaju cudno,ko da sam kupio bojanku jbt!!!
Inache uzivam i briga me shta drugi misle!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/03/2009 : 19:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Moj Obi, problem je u tome što si svega svjestan ali to pravdaš izrazom FRIK... ni to nije rješenje. Na taj nacin nepoznati uvik ostaju nepoznati... ili si sam sebi dovoljan. I varaš se ako misliš da poante nema. Ima, ima... Druženje je poanta. Cak se i frikovi druže.

PS
Pouceni nedavnim dogadanjima, moramo li javiti policiji za potencijalni kaboom?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/03/2009 : 19:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
U mojoj ekeipi je dosta uzajmljivalo stripove da cita. (ako smo u skoli, onda u skoli; ako smo na putovanju, onda za usput) Jednom je jedan ortak cak i pitao da mu donosim neke Nathane od kuce da vidi da li mu se dopada.

Ali dzaba, niko se ne zainteresuje toliko da bi poceo da kupuje.... Bolje dati za Skandal ili CKM....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/03/2009 : 22:53:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Moj Obi, problem je u tome što si svega svjestan ali to pravdaš izrazom FRIK... ni to nije rješenje. Na taj nacin nepoznati uvik ostaju nepoznati... ili si sam sebi dovoljan. I varaš se ako misliš da poante nema. Ima, ima... Druženje je poanta. Cak se i frikovi druže.

PS

Ne moraš, imam ogroman prag tolerancije. Žena i dva prijatelja (što je taman koliko mogu podnijeti) me još uvijek drže normalnim. Da se izrazim rjecima Mickey Rourke-a iz filma Barfly: Nije da ne volim ljude, samo se bolje osjecam kada mi nisu u blizini.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/03/2009 : 22:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Dobro, samo pitam, da ne bude kasnije "nisam znao"

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/03/2009 : 23:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by Renky

PS

Ne moraš, imam ogroman prag tolerancije. Žena i dva prijatelja (što je taman koliko mogu podnijeti) me još uvijek drže normalnim. Da se izrazim rjecima Mickey Rourke-a iz filma Barfly: Nije da ne volim ljude, samo se bolje osjecam kada mi nisu u blizini.

"That wizard's just a crazy old man!"

Nemoj pogresno da me shvatis, samo mi je palo na pamet u trenutku!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/03/2009 : 23:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000