Author |
Topic |
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 24/02/2009 : 23:24:06
|
Doslo je vrijeme da svi mi koji se trudimo da MaFest bude ono sto jest, obidjemo sve one ljude koje smo upoznali tijekom ovih godina i s kojima smo sklopili toliko lijepih poznanstava i prijateljstava...
Naime, tijekom MaFesta, zbog uzasne kolicine obaveza, jako je tesko pronaci dovoljno vremena da bi bili sa svima njima onoliko koliko bismo zeljeli i zbog toga im uzvracamo upravo na ovaj nacin, da ih posjetimo na njihovom terenu te da na miru sjednemo, popricamo, zabavimo se i popijemo odredjene kolicine odredjenih pica... Takodjer, dobrodosli su i svi oni koje u ovome trenutku ne poznajemo jer sirenje nase neformalne zajednice nesto je cemu svi mi tezimo i za sto se svi mi zdusno borimo. Sto se samih okupljanja tice, necemo robovati nikakvim formalnostima nego cemo se lijepo zabaviti, a svi oni koji budu htjeli dobiti bilo kakve informacije oko MaFesta takodjer ce doci na svoje jer vec sada imamo prakticki sve pripremljeno i zgotovljeno za ovogodisnje izdanje. Dakle, bit cete u prilici - kao prvo - dobro se zabaviti i - kao drugo - sve saznati iz prve ruke. Iz Makarske krecemo kombijem, a raspored je sljedeci:
04.03.2009. (srijeda) - NOVI SAD 05.03.2009. (cetvrtak) - OSIJEK 06.03.2009. (petak) - RIJEKA 07.03.2009. (subota) - LJUBLJANA
Na kraju, nista od ovoga ne bi bilo moguce da nije nasih sjajnih domacina!
Tako ce nas u Novome Sadu docekati Dekara, Bane i ostala ekipa i siguran sam da ce biti ludnica! Ista stvar bit ce i u Osijeku, gdje cemo biti pod budnom paskom fenomenalnog Zeljka (dcarapo2) koji je nas je svojim gostoprimstvom toliko zaduzio da jednostavno ne znamo kako da mu se oduzimo! U Rijeci nas cekaju Thommo & Arwen, Smola, Rommel, Dr. Westax i mnogi drugi, a tko zna, ako budemo dobri, mozda nam se i Mamlaz ukaze, uz napomenu da ne racunaju na rani odlazak kucama! Na kraju, ono sto sam kazao za Zeljka u Osijeku isto vrijedi i za Acu i njegovu ekipu u Ljubljani. Sigurni smo da ce kao i uvijek biti sjajno i jedva cekamo vidjeti sve one sjajne momke koje poznajemo vec toliko godina i jedva cekamo zabaviti se sa svima njima...
Sto se tocnog mjesta okupljanja tice, o tome ce vas izvijestiti nasi domacini, a vase je samo da pratite ovaj topic. Dakle, svi ste pozvani i jedva cekamo da vas sve vidimo, a sve one koje ne poznajemo da konacno i - upoznamo!
|
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 25/02/2009 : 00:13:41
|
Cuj, to bi bilo sjajno! Moj mail je darijo.antunovic@inet.hr i mozemo putem maila sve dogovoriti, ali jedino pod uvjetom da ti to ne stvara nekakve probleme. Takodjer, nadam se i da se vidimo u Rijeci kao sto smo se vidjeli i zadnji put, a isto tako se nadam da ces ovaj put ipak uspjeti doci do Makarske na MaFest jer, koliko se sjecam, prosli put ti je nesto u zadnji tren iskrslo pa nisi bio dosao... |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
PINCA
New Member
Bosnia and Herzegovina
168 Posts
Member since 28/04/2008 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Member since 01/09/2003 |
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 25/02/2009 : 10:27:38
|
dolazim i ja gotovo sigurno (znat cu za dva, tri dana). PS: ove godine cu pokusati i na pravi datum doci na Mafest, a ne tjedan kasnije kao sta sam skoro prosle godine dosao:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 25/02/2009 : 10:31:04
|
inace green room ne radi vise - zatvoren je ne znam zašto pa cemo vjerojatno morat naci neku drugu lokaciju - možda nešto u centru kad ce se vec davati interviewi |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 25/02/2009 : 10:49:40
|
quote: Originally posted by rommel
inace green room ne radi vise - zatvoren je ne znam zašto pa cemo vjerojatno morat naci neku drugu lokaciju - možda nešto u centru kad ce se vec davati interviewi
Bolje da ne idemo u Tower jer cu popiti koju vise i spiskati citavu placu u Casinu |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 25/02/2009 : 11:33:14
|
inace green room ne radi vise - zatvoren je ne znam zašto pa cemo vjerojatno morat naci neku drugu lokaciju - možda nešto u centru kad ce se vec davati interviewi
Pa kad je Kico iša okolo u istoj majici kao i konobar u susjednom kaficu i naplaciva svima redom... Otkrilo se. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Posted - 25/02/2009 : 12:27:11
|
quote: Originally posted by Renky
Pa kad je Kico iša okolo u istoj majici kao i konobar u susjednom kaficu i naplaciva svima redom... Otkrilo se.
bice da je to to....samo pssst nemoj da te neko cuje |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/02/2009 : 13:02:22
|
Pitanje za kombi: Imate li vremena da odvojite da skoknete do Zrenjanina?? Renky dobija sigurno 20 eura, a vi ostali.. Videcemo.. :))) To vam je 40-50 km od NS-a.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Luk-San
Junior Member
Croatia
369 Posts
Member since 01/11/2008 |
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 25/02/2009 : 16:15:19
|
jel to znaci da dolaziš?
Ne znam. Volio bih doci, ali mi baš termin ne odgovara pa necu znati do zadnjeg trena. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 25/02/2009 : 16:19:59
|
A šta kažete da ponesete i par kamera, i da snimite putovanje kombijem? Mogao bi to da bude neki dokumentarni road movie, koji cete moci da prodate na više tv stanica, zaradite veliku lovu i njom finansirate sledecih par Mafesta! Za soundtrack predlažem Mileta Kitica, cuo sam od jedne osobe da covek rastura...
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/02/2009 : 16:27:15
|
quote: Originally posted by Gaston
Doslo je vrijeme da svi mi koji se trudimo da MaFest bude ono sto jest, obidjemo sve one ljude koje smo upoznali tijekom ovih godina i s kojima smo sklopili toliko lijepih poznanstava i prijateljstava...
Mala sugestija. Prilikom promoviranja Mafesta, nemojte zaboraviti ono najvažnije (stripove naravno). Pojavite sa sa pokojim stripom cisto da ne bude druženje bez stripova. Najbolje da taj strip bude neko novo izdanje pa da kruži, da je prisutan. Napravite od toga neku zajebanciju tipa najbrži ispijac piva, žena sa s.com-a koja se usudila pojaviti na druženju sa mladicima, najmladi/najstariji koji je prisutan ili nešto slicno... Uglavnom izmislite neki zabavan nacin da podjelite taj strip (stripove). Meni to baš ima smisla. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 25/02/2009 : 16:37:46
|
quote: Originally posted by sawitch
Pitanje za kombi: Imate li vremena da odvojite da skoknete do Zrenjanina?? Renky dobija sigurno 20 eura, a vi ostali.. Videcemo.. :))) To vam je 40-50 km od NS-a..
40-50 kilometara je za tebe ništa... Dok mi imamo teglit od Makarske do Novog Sada poprilicno...
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/02/2009 : 17:38:26
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by sawitch
Pitanje za kombi: Imate li vremena da odvojite da skoknete do Zrenjanina?? Renky dobija sigurno 20 eura, a vi ostali.. Videcemo.. :))) To vam je 40-50 km od NS-a..
40-50 kilometara je za tebe ništa... Dok mi imamo teglit od Makarske do Novog Sada poprilicno...
'ajde ne kukajte... Nece vam nista biti... A mozete i do Zitista da se slikate kod Rockya... I imate film, 4-ti nastavak "tripa" Van trip ili Comic trip.. :)) Castim vas sve cevape.. :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Corto_Maltese
Average Member
997 Posts
Member since 15/02/2005 |
Posted - 25/02/2009 : 18:16:15
|
quote: Originally posted by manhunter
A šta kažete da ponesete i par kamera, i da snimite putovanje kombijem? Mogao bi to da bude neki dokumentarni road movie, koji cete moci da prodate na više tv stanica, zaradite veliku lovu i njom finansirate sledecih par Mafesta! Za soundtrack predlažem Mileta Kitica, cuo sam od jedne osobe da covek rastura...
Nije lepo krasti tudje ideje i zamisli |
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Jovan Ducic |
|
|
PINCA
New Member
Bosnia and Herzegovina
168 Posts
Member since 28/04/2008 |
Posted - 25/02/2009 : 18:22:26
|
quote: Originally posted by PINCA
Šta je sa Mostarom?
Mi bili,a ti pobjegao.
Išli ste na meso u Gorance a ja sam vegetarijanac |
zloduh Kundra |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 25/02/2009 : 19:33:30
|
Šta je sa Mostarom?
Mi bili,a ti pobjegao.
Išli ste na meso u Gorance a ja sam vegetarijanac
kakva je to isprika
ima zimskog kupusa jos uvijek
|
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 25/02/2009 : 20:26:32
|
Šta je sa Beogradom,Nišom i Kragujevcom (mislim na Šumadiju - Kragujevac,Cacak,Kraljevo)????? Toliko je strip fanova u ovim gradovima i okolnim mestima To vam je tura od još tri dana, a siguran sam da bi u ovim mestima bili docekani fenomenalno, pršuta, rakija, kajmak, dobre cice, lepo druženje, .... Ajde razmislite o ovome!
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 25/02/2009 : 20:29:37
|
Ako dodete u Cacak, Dekara bi mogao da vam ponovo bude domacin, ja nabavljam rakiju i slobodne koleginice Za Kica imam dve sjajne trebe, usro bi se u gace kad bi ih video |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Topic |
|