forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 no 1 JAVI SE!!!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 23/03/2009 : 23:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message

No 1 , valjalo bi da se i ti javis malo... Kada si video temu, javio si se, od onda nista.
Mozda nije trebalo da je brisem?
Nije tesko ponovo napisati temu.
Mislim da je mesec dana bilo sasvim dovoljno.

Ajde, ako mi ne posaljes na mail skeniranu uplatnicu iz poste do srede, znam sta mi je ciniti.

Pozdrav Mario.....

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 24/03/2009 : 00:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Ne znam cemu ovakav nacin diskusije na forumu...pretnje negativnim komentarima i slicno...
Dajte to resite na neki normalan nacin...pa nije glava u pitanju...jeb'te radi se o jednom jedinom stripu

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/03/2009 : 00:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

Ne znam cemu ovakav nacin diskusije na forumu...pretnje negativnim komentarima i slicno...
Dajte to resite na neki normalan nacin...pa nije glava u pitanju...jeb'te radi se o jednom jedinom stripu

marenovic je u pravu...jedan po jedan strip,nakupi se sranja...jedino mu zamjeram šta nije prije dao negativni...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 24/03/2009 : 01:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Ma daj...radi se o 17 kuna...mozda covek nije u mogucnost da mu posalje...ili ko ce ga znati o cemu se radi...zaista bih razumeo frkisanje oko stripova u vrednosti 50-tak eura...ovako je smesno davati nekome negativan komentar radi jednog stripa...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 24/03/2009 : 01:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
Evo da se javim,upravo sam se vratio s kartanja i vidio ovaj topic i ostao zatecen.
Vec je kasno i neda mi se vaditi svi mailovi koje sam dobio od Marenovica pa cu to ujutro napraviti.
A što se tice paketa poslao sam ti ga jutros!
Ljudi ujutro ce te vidjeti o cemu se radi!
Ako je to vrijedno potezanja po forumu onda svak cast!
I još nešto 06.03.2009 si mi poslao mail da si mi poslao novac(Petak)a meni je novac stigao ako s enevaram sredinom iduceg tjedna znaci negdje oko 12 ili 13.03.
A ti si vec u meduvremenu objavio topik a da novac nije ni stigao.
Nebitno je,da sad neduljim ujutro cu sve objavit pa cemo vidjet koliko sam ja tebe cekao da mi pošalješ novac.
I ne daj bože daljnje suradnje s tobom!

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 24/03/2009 : 01:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

marenovic je u pravu...jedan po jedan strip,nakupi se sranja...jedino mu zamjeram šta nije prije dao negativni...

A šta ti kome zamjeraš, ne znaš ni o cemu se radi niti si cuo drugu stranu,ja sam na forumu neke 4 godine i nikad nisam nikoga prevario imam jedan negativan komentar koji sam zaslužio.Doduše nisam bio u prlici ispoštovati dogovor odnosno nisam imao novac da kupim osvojeno.
Covjek mi je dao negativan komentar i to je to.
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 24/03/2009 : 01:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
Ovo stvarno sve ide u kurac zbog jebenih 7€ neko pomišlja da bi ga prevario,strašno!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/03/2009 : 02:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by no1

quote:

quote:

A šta ti kome zamjeraš, ne znaš ni o cemu se radi niti si cuo drugu stranu,ja sam na forumu neke 4 godine i nikad nisam nikoga prevario imam jedan negativan komentar koji sam zaslužio.Doduše nisam bio u prlici ispoštovati dogovor odnosno nisam imao novac da kupim osvojeno.

COVJEK TE IMA PAR DANA PROZIVA PO FORUMU,TI NIŠTA...a 4 godine si na forumu...ok,argumentiraj,pa cemo vidjeti tko je tu koga...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/03/2009 : 02:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Ma daj...radi se o 17 kuna...mozda covek nije u mogucnost da mu posalje...ili ko ce ga znati o cemu se radi...zaista bih razumeo frkisanje oko stripova u vrednosti 50-tak eura...ovako je smesno davati nekome negativan komentar radi jednog stripa...

je li ti sebe cuješznaci,ako nije 50 eura,nema veze...svašta...smiješno davati negativni komentar zbog jednog stripa?a zašto mu ga ne bi dao,ako ga je zajebao...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/03/2009 : 02:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by no1

Ovo stvarno sve ide u kurac zbog jebenih 7€ neko pomišlja da bi ga prevario,strašno!

ima nas svakakvih...

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 24/03/2009 : 08:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

quote:

je li ti sebe cuješznaci,ako nije 50 eura,nema veze...svašta...smiješno davati negativni komentar zbog jednog stripa?a zašto mu ga ne bi dao,ako ga je zajebao...

Vama moderatorima lopovi i prevaranti bukvalno ispred nosa otvaraju duple naloge,varaju ljude za vise stotina eura i nikom nista...sve ze zavrsi sa nekoliko jebenih negativnih komentara nakon cega se oni opet registruju...i opet...i opet...
Ovde se radi o clanu koji je aktivan na aukcijama vise godina...ima jednu mrlju na komentarima koju i sam priznaje i gomilu pozitivnih iskustava sa mnogo,mnogo razlicitih clanova i sada ga proziva, zarad samo jednog stripa clan koji je aktivan svega nekoliko meseci...i ti stajes njemu u stranu...zaista te ne razumem
O cemu se radi...zeljan si krvi
Ako ne umes arbitrirati posteno onda se nemoj ni trpati u taj kos...ne moras bas uvek na sve imati komentar.

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 24/03/2009 : 10:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:
Originally posted by Marenovic

No 1 , valjalo bi da se i ti javis malo... Kada si video temu, javio si se, od onda nista.

Ajde, ako mi ne posaljes na mail skeniranu uplatnicu iz poste do srede, znam sta mi je ciniti.

Pozdrav Mario.....

EVO DA RAZJASNIMO:
Ovo je sad vec drugi topic, mada prvi zbog obaveza koje sam imao nisam ni vidio tako da nisam mogao ni odgovoriti.

A ako je netko trebao pokrenuti ovaj topic onda sam to ja,naime evo o cemu se radi,gosp Marenovic
se osjeca prevarenim što mu stripovi nisu stigli na kucnu adresu.

Evo pogledajte tijek pa recite u cemu je problem,dali je ovo vrijedno uoce pisanja po forumu.

Obratite pažnju koliki je vremenski period od kraja aukcije do primitka novca.

Evo ovako, aukcija je završila 10.2.2009 14:13:36
Marenovic šalje novac 06.03.2009.
A novac sam dobio,ako se nevaram 13.03.2009. a moguce i 16.03.2009.

A on je vec u meduvremenu pokrenuo jedan topic vjerojatno još dok novac nije ni stigao do mene.
A zbog nekih ispitnih obaveza i odsutnosti od kuce nisam ni pratio forum niti nešto pregledavao mail.

Tek sam 20.03.2009.(petak) pogledao mail i javio Marenovicu, odnosno ispricao se da nisam bio u mogucnosti poslati ranije stripove te da mi još jednom pošalje adresu na koju da šaljem stripove.

I kad mi je poslao adresu napisao je kako ce reci Markosu da izbriše tu temu o meni i tada sam prvi put i cuo o tome,a ponovno je pokrenuo istu 23.03.2009.(Ponedjeljak)

E da, odgovorio m i je u Subotu 21.03.tako da mu nisam ni stigao ranije poslati stripove,a posao sam ih u Ponedjeljak.
Znaci ovako, ja cekam više od mjesec dana da mi pošalje novac i to bez rijeci.
A on me dvaput proziva po forumu u roku od 10dana, ako uzmemo u obzir da su novci stigli 13.03.

Pa ljudi da sam ga htio prevariti mogao sam jednostavno reci da novac nije ni stigao, jer je ga je slao u pismu.

Marenovicu ako imaš nekog u Hrvatskoj javi mi adresu da ti i novac vratim jer ova 3$ od sramote nemogu ni odnjieti u mjenjacnicu, samo mi smetaju po novcaniku.

Toliko o prevarama,a ti možeš ljudima pokazati mailove ako sam nešto krivo napisao.

Uglavnom užas od cega ljudi prave probleme!!
A mi smo za sva vremena gotovi!!

Edited by - no1 on 24/03/2009 10:09:01
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 24/03/2009 : 10:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:

Pozdrav Mario.....

Ti meni govoriš da je mjesec dana dovoljno,pa ko koga ovdje ceka mjesec dana i duže.
Ti nisi ni 10dana izdržao a vec si me dvaput prozvao!!
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 24/03/2009 : 10:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
Vama moderatorima lopovi i prevaranti bukvalno ispred nosa otvaraju duple naloge,varaju ljude za vise stotina eura i nikom nista...sve ze zavrsi sa nekoliko jebenih negativnih komentara nakon cega se oni opet registruju...i opet...i opet...
Ovde se radi o clanu koji je aktivan na aukcijama vise godina...ima jednu mrlju na komentarima koju i sam priznaje i gomilu pozitivnih iskustava sa mnogo,mnogo razlicitih clanova i sada ga proziva, zarad samo jednog stripa clan koji je aktivan svega nekoliko meseci...i ti stajes njemu u stranu...zaista te ne razumem
Ako ne umes arbitrirati posteno onda se nemoj ni trpati u taj kos...ne moras bas uvek na sve imati komentar.

[/quote]

I meni je jutros to prošlo groz glavu, kada sam vidio komentar.
Bespotrebno je o tome uopce raspravljati,ja sam svoje iznio pa neka ljudi vide tko je u pravu.
A tebi ljudino svaka cast!!

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 24/03/2009 : 10:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by no1

quote:

quote:

COVJEK TE IMA PAR DANA PROZIVA PO FORUMU,TI NIŠTA...a 4 godine si na forumu...ok,argumentiraj,pa cemo vidjeti tko je tu koga...

Proziva me par dana al nije me bilo tako da nisam ni vidjeo,a ko je koga?
Meni namjera nije ovdje ko ce koga, nego da sve bude pošteno i uredu.
Ja sam s svoje strano to više nego korektno odradio cekajuci više od mjesec dana da mi stigne novac.
Pa mogao sam i ja njemu dati negativan komentar jer sam toliko cekao novac,al vidim da je novi igrac te sam mu izašao u susret.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/03/2009 : 11:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@no1
Iskuliraj... Ne treba uopste da se nerviras..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/03/2009 : 12:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message

quote:

Strpljenje je majka mudrosti. Mozda zaista nije u mogucnosti da poseti net i javi se ljudima?

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32048

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/03/2009 : 12:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
@mh

Hi Hi Hi...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/03/2009 : 13:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ja iman jedan negativni od tipa koji isto ima jedan negativni od mene.
dopizdilo mi cekat pare(a radilo se o oko 30-tak kuna cini mi se)
al me raspizdilo to šta mi ovaj napiše nešto u stilu da mi je posla novce,a nije ih posla.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 24/03/2009 : 13:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

al me raspizdilo to šta mi ovaj napiše nešto u stilu da mi je posla novce,a nije ih posla.

Neka, prijatelju samo naprijed.
Tako sam i ja prošao ono kao poštar je uzeo... 10-15kn i slicno.
Ali nema više...

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/03/2009 : 14:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
No1...daj tom momku negativni,i trazi debelo ispricavanje..ne smije se ovde ocrnjivati neko,a da mu se jos i preti zato sto nije svaki dan na forumu da bi citao bezvezne topike.

Uh,trebao si pustiti da ovo traje jos par dana,pa tek tada da pises sta se zapravo desilo..trebali smo videti dokle bi ovo islo,trbali smo videti jos jedno izbacivanje na osnovu iskaza samo jedne strane.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/03/2009 : 16:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Pa što si ne obrišete te negativne. Bolje vam je bez njih...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/03/2009 : 16:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

No1...daj tom momku negativni,i trazi debelo ispricavanje..ne smije se ovde ocrnjivati neko,a da mu se jos i preti zato sto nije svaki dan na forumu da bi citao bezvezne topike.

Uh,trebao si pustiti da ovo traje jos par dana,pa tek tada da pises sta se zapravo desilo..trebali smo videti dokle bi ovo islo,trbali smo videti jos jedno izbacivanje na osnovu iskaza samo jedne strane.

a šta se ti javljaš,ti koji si 3 mjeseca vukao covjeka za nos...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/03/2009 : 16:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by no1

quote:

Pozdrav Mario.....

EVO DA RAZJASNIMO:
Ovo je sad vec drugi topic, mada prvi zbog obaveza koje sam imao nisam ni vidio tako da nisam mogao ni odgovoriti.

A ako je netko trebao pokrenuti ovaj topic onda sam to ja,naime evo o cemu se radi,gosp Marenovic
se osjeca prevarenim što mu stripovi nisu stigli na kucnu adresu.

Evo pogledajte tijek pa recite u cemu je problem,dali je ovo vrijedno uoce pisanja po forumu.

Obratite pažnju koliki je vremenski period od kraja aukcije do primitka novca.

Evo ovako, aukcija je završila 10.2.2009 14:13:36
Marenovic šalje novac 06.03.2009.
A novac sam dobio,ako se nevaram 13.03.2009. a moguce i 16.03.2009.

A on je vec u meduvremenu pokrenuo jedan topic vjerojatno još dok novac nije ni stigao do mene.
A zbog nekih ispitnih obaveza i odsutnosti od kuce nisam ni pratio forum niti nešto pregledavao mail.

Tek sam 20.03.2009.(petak) pogledao mail i javio Marenovicu, odnosno ispricao se da nisam bio u mogucnosti poslati ranije stripove te da mi još jednom pošalje adresu na koju da šaljem stripove.

I kad mi je poslao adresu napisao je kako ce reci Markosu da izbriše tu temu o meni i tada sam prvi put i cuo o tome,a ponovno je pokrenuo istu 23.03.2009.(Ponedjeljak)

E da, odgovorio m i je u Subotu 21.03.tako da mu nisam ni stigao ranije poslati stripove,a posao sam ih u Ponedjeljak.
Znaci ovako, ja cekam više od mjesec dana da mi pošalje novac i to bez rijeci.
A on me dvaput proziva po forumu u roku od 10dana, ako uzmemo u obzir da su novci stigli 13.03.

Pa ljudi da sam ga htio prevariti mogao sam jednostavno reci da novac nije ni stigao, jer je ga je slao u pismu.

Marenovicu ako imaš nekog u Hrvatskoj javi mi adresu da ti i novac vratim jer ova 3$ od sramote nemogu ni odnjieti u mjenjacnicu, samo mi smetaju po novcaniku.

Toliko o prevarama,a ti možeš ljudima pokazati mailove ako sam nešto krivo napisao.

Uglavnom užas od cega ljudi prave probleme!!
A mi smo za sva vremena gotovi!!

cuj,kad te netko proziva danima,a ti ne odgovaraš,pa se pocneš pravdati jer ti je macka pobjegla pa si je išao tražiti,jer nisi ovo,jer nisi ono,svatko sa imalo soli u glavi pocne sumnjati...da si ovo gore napisao prije,možda do ovoga i ne bi došlo...a na aukcijama se toliko sranja izdogadalo,da neki i na hladno pušu...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/03/2009 : 17:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

ovo gore ti ne drži vodu...kao prvo,ovo nije ured cie,udbe i ostalih tajnih službi da bi se lopovluku i svim ostalim sranjima stalo na put...kad si ti tako napredan,šta ti ne predložiš rješenje..ah da,zaboravio sam da si ti predlagao ukidanje vitrine na aukcijama,pametnome dosta...pa šta da je aktivan i da nema mrlje...ni ja nisam ubio covjeka vc 34 godine,što ne znaci da to ne mogu uciniti vec danas ili sutra...glede mojih komentara,meni je dužnost komentirati,a ti ne moraš biti svakom loncu poklopac...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/03/2009 : 17:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

da,to je to...neki misle da mogu radit budale od ljudi,ali jebi ga,sdragan ocito živi kao beg kad je njemu 17 kuna nikakva suma zbog koje se diže tolika panika...no1 se mogao javit odma i opalit onakav argument,i svi sretni i zadovoljni...

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000