Author |
Topic |
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 27/03/2009 : 08:13:49
|
quote: Originally posted by Marenovic
quote: Originally posted by skviki
quote: Originally posted by sawitch
Pa sa tobom je bilo nekih nesporazuma koliko se secam...
Ma kakvi, to si ti pobrkao sa nekim drugim. Nesporazuma ??? Pa decko je hteo da napravi majmuna od mene ali mu nije pošlo za malim mozgom. Sada to isto pokušava da uradi sa No1. Pazi, No1 njega da saceka za lovu, da mu izade u susret, a onda, kad Marenovic pošalje dolare, nema cekanja ni dan. Odmah pocinje prozivanje. Možeš misliti kakva bi tek frka bila da su u pitanju neke velike cifre.
Ja bih njega sacekao mnogo duze da me je pitao da li mogu da ga sacekam. Dakle, da mi je mailovao i pitao u mail, mozes li ti mene sacekati mesec dva, sada nisam u prilici da posaljem, ja bih rekao moze. Cekao bih, zasto da ne.
Ali on se ne javlja.
Ivica mi je 11.03. u 08.30 poslao mail da je primio novac i da ide slati.
Na koverti koju jos imam je datum 11.03.09. 08.59.26
EJ!!!
I javio je da je primio novac i da istog dana salje.
Ili kako god da je pisalo u mailu.... Nebitan je sled reci, bitno je da je od reci.
Problem je sto od no1 nisam imao nikakve reci, doslo je, saljem, doslo je, sacekaj me jedno mesec dana, dva... ok sacekao bih.
Ali morao bi javiti!
Dakle, sve u svemu samo problem komunikacije, a taj problem sa Ivicom Seserinom nisam imao. Kako to?
Pa covek komunicira.
Procitajte moj komentar koji sam ostavio Seserinu (do sada sam naucio da se komentar ostavlja tek kada obe strane ispune obavezu, to govorim zbog tebe skviki...mada mi to nije od nekog znacaja).
inace cisto da kazem u vezi pošte jednu stvar - x puta mi se desilo da frendu šaljem nešto u split i on to dobije drugi dan - u obrnutom slucaju od njega meni putuje pet dana od dana slanja - znaci da nije svejedno tko gdje živi na koju poštu prima i slicno - dakle ako je jedan i dobio jedanaestog drugi nije uopce morao dobiti isti dan kao što i nije - mogli su mu je na carini zadržati jer je pošiljka iz inozemstva - isto mise x puta desilo pa makar tiskanice bile - dakle datum primitka jednog ne povlaci uopce zakljuce za drugog! |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 27/03/2009 : 09:12:58
|
quote: Originally posted by Renky
Au! To je onaj slucaj???? Hm, sad su mi neke stvari puno jasnije.
Sve je jasno kao dan. Marenovic želi da se pravila kreiraju samo kako njemu odgovara. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
Luk-San
Junior Member
Croatia
369 Posts
Member since 01/11/2008 |
Posted - 30/03/2009 : 14:24:08
|
Ja se,pošto se vec ovdje raspravlja s no 1,želim mu se javno ispricati jer nisam uzeo od njega za 50 kn jedan MM almanah.Ako je još kod tebe,lako se dogovorimo pozdrav |
Edited by - Luk-San on 30/03/2009 14:25:02 |
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 30/03/2009 : 17:45:46
|
quote: Originally posted by Luk-San
Ja se,pošto se vec ovdje raspravlja s no 1,želim mu se javno ispricati jer nisam uzeo od njega za 50 kn jedan MM almanah.Ako je još kod tebe,lako se dogovorimo pozdrav
Malisa nema problema,javi se na mail! Zivio!
|
Edited by - no1 on 31/03/2009 00:51:50 |
|
|
Topic |
|
|
|