Author |
Topic |
|
fandango
Senior Member
1612 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 06/04/2009 : 20:33:09
|
Pozdrav svima, evo moj prvi post, pa nek bude udarnicki. Zovu me Danilo, aktivan sam na aukcijama vec nekoliko godina, možete slobodno provjeriti, a trenutno sam zapeo u Stockholmu na magisteriju. Pa sam tako odlucio napisati radnju iz ponašanja potrošaca, o tome kako kolekcionari utjecu jedni na druge. Zadnjih sam mjeseci intervjuirao Švedane koji skupljaju Fantoma i Paju Patka, a buduci da sam oko Uskrsa u Hrvatskoj, namjeracio sam se intervjuirati i nekoliko domacih kolekcionara, u prvom redu iz Zagreba jer cu tamo biti iduci tjedan.
Pa ako je netko od vas voljan provesti sat ili dva sa mnom i odgovarati na pitanja o svom kolekcionarstvu, i da ima vremena naci se sa mnom iduci tjedan izmedu utorka ujutro i cetvrtka navecer, javite se na PM, a eventualno se možemo dogovoriti i za ponedjeljak kasnije navecer ili petak rano ujutro (iduci tjedan). Castim pivom, sokom i/ili cokoladom.
Da se ostali ne osjete diskriminiranima, ako imate volje za intervju putem Skypea ili ako vam se da tipkati odgovore preko mejla, takoder se javite.
Dobro došli su kolekcionari svih vrsta i podvrsta, od onih tvrdokornih do krajnjih pocetnika, od maloljetnih do seniora, nema veze. Javite se. Posebno bi me veselilo ako bi se javio netko iz naših izdavackih kuca, a mogu najaviti i da cu u radnju uvrstiti i analizu odredenih postova s foruma.
Pa eto, hvala svima unaprijed i vidimo se, majstori!
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 07/04/2009 : 01:25:28
|
Mozes konkretno postaviti pitanja koja te interesuju na forumu,mislim da ces dobiti opsirnije i bolje odgovore nego prilikom nekih intervjua. |
|
|
fandango
Senior Member
1612 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 07/04/2009 : 08:31:48
|
Postove cu na forumu takoder analizirati, ali u prvu mi ruku eto trebaju intervjui pa zato za sada necu pitanja postavljati ovdje.
A i dalje apeliram da mi se jave zainteresirani kolekcionari, hvala puno unaprijed. |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 07/04/2009 : 08:50:58
|
Ako imas FB mozes mene kontatirati ili ostavi svoj skajp pa cu ti se javiti, jer koristim bratov nalog |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
|
Topic |
|
|
|