...ili GEA! Svejedno.... Ali zar nije VC nešto najavljivao izlazak ovog Bonelli serijala? Ili su odustali a prava je preuzeo netko drugi... možda pitam se pitam...
Videcemo kad prodje Leo Pulp mozda i bude nesto novo.Moze i Magicni,onako lepo iz pocetka.
Nema nista od MV bar dok ne prodje neko vreme(mada licno me i nije briga jer uzimam Libellusovog,al' mi ne bi smetalo da i MV dodje do sire publike na ovaj nacin). Previse je propalih pokusaja bilo sa MV,mora to da odlezi neko vreme pa tek onda mozda da se pokusa sa kiosk izdanjem. Nesto drugo ce,mozda Jan Dix - izgleda interesantno.
Videcemo kad prodje Leo Pulp mozda i bude nesto novo.Moze i Magicni,onako lepo iz pocetka.
Nema nista od MV bar dok ne prodje neko vreme(mada licno me i nije briga jer uzimam Libellusovog,al' mi ne bi smetalo da i MV dodje do sire publike na ovaj nacin). Previse je propalih pokusaja bilo sa MV,mora to da odlezi neko vreme pa tek onda mozda da se pokusa sa kiosk izdanjem. Nesto drugo ce,mozda Jan Dix - izgleda interesantno.
Koliko kosta MV od libelusa i kako ide to,koliko strana i na koliko vremena???
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Knjiga je 1400 dinara u Darkwoodu,tri epizode u jednoj knjizi,original naslovne unutra + dodatna naslovna na korici knjige koju crta Parlov. 8 knjige godisnje,dosad izaslo 16 komada ili 48 broja.
Knjiga je 1400 dinara u Darkwoodu,tri epizode u jednoj knjizi,original naslovne unutra + dodatna naslovna na korici knjige koju crta Parlov. 8 knjige godisnje,dosad izaslo 16 komada ili 48 broja.
Hvala ti na odgovoru.Privlacno ali ipak,nema se jos toliko posto planiram da uzimam ovog Dylana kolekcionarskog.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Meni se Gea vrlo svidjela, govorim o originalnom izdanju Bonelli-ja. O interesu ovdašnje publike i nisam previše siguran, al' kad vec štampaju Dragonero i Leo Pulp, pa mogli bi VC izdati i ovo. Ipak se radi o mini serijalu, nije nešto preobimno...
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Baš tako profesore, bolje nek uvedeu još jedno izdanje zagora
Nek uvedu,ima ljudi koju kupuju sva moguca reizdanja i reprinte...te imaju i po pet-šest primeraka istog stripa...ipak bolje to nego Gea bar ih možeš prodati kad-tad...Geu teško ikada.