Poll Question:
koje žanr stoji bolje zagoru....više realisticnije price kao sto su indijanski ratovi,urote,putovanja...ili cudovišta,duhovi,vještice itd.
Results:
realizam
[25%]
20 votes
natprirodno
[75%]
59 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 79 counted »»
Last Vote:
06/03/2011 11:12:01
I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
Ja bi reko da natprirodno bolje stoji Zagoru. Sve epizode sa Hellingenom, Vampirom, Crnim Gospodarom, i ostalim cudovistima su dobre, i ima ih mnogo, dok one realne (Zimska Zmija, Bijes Osaga) su savrsene, ali puno manje ih ima koje su na tom visokom nivou
Ja bi reko da natprirodno bolje stoji Zagoru. Sve epizode sa Hellingenom, Vampirom, Crnim Gospodarom, i ostalim cudovistima su dobre, i ima ih mnogo, dok one realne (Zimska Zmija, Bijes Osaga) su savrsene, ali puno manje ih ima koje su na tom visokom nivou
Slažem se...
Ja se ne slažem, iako više volim natprirodne. Kada bi realnih prica bilo onoliko koliko ima netprirodnih i obrnuto, procenat boljih epizoda bi bio na strani realnih.
Ja bih strašno volio vidjeti Zagora u ozbiljnoj formi. Znaci da naprave kvalitetan ozbiljan scenario (nizak indeks naive) i da nacrta neki malo jaci crtac. Bili bi vrlo zanimljivo vidjeti rezultat...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
...ja sam više za realne price,od horroraca koji me impresionariao jedino je Morska Strava,svaka cast scenaristu usudio se uništit Port Whale treba malo više kaosa u Zagorovom svijetu
I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
I jedno i drugo jer je Zagor Zagor (bio realan ili natprirodan), jedno bez drugog ne ide...
A ako vec moram glasati, onda glas za nerealno...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
ovisi o prirodi natprirodnog, ako je ono natprirodno iz divova dobra i zla, gdje se u prva 2,3 nastavka miješaju san i java, onda mi se to ne svida.više volim cvrstu radnju. ali zato volim natprirodne price s vampirima, kandraksom, 1000 lica straha i sl.
s tim da ovaj zadnji kadraks s otokom sijena nije ni blizu njegovih prijašnjih pojavljivanja. Najbolje epizode s kandraksom su mi one iz drugog kandraksovog pojavljivanja.