forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za dveribad-a
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 10/04/2009 : 14:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message
Dragi Ratko,

javi mi se na bbuinac@gmail.com zbog aukcije za odmetnute. Poslao sam ti mail i privatnu poruku, ali mozda nisi dobio.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/04/2009 : 15:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Imam i ja poruku za Ratka.

Dragi Ratko! Osvojio sam strip na tvojim aukcijama, ali nikako da ti se javim. Valjda sam malo lijen. Ali ništa se ti ne brini, nema žurbe, realizirat cemo to sigurno ove godine! Možda vec na MAFEST-u ako ne i prije.
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 10/04/2009 : 22:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Dragi Ratko...osvoji si neke stvari pre tri meseca kod mene na aukcijama...dobices ih dzabe samo dodji i nosi ih da vise ne cuvam...dobices i pivu...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/04/2009 : 22:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Dragi Ratko! Osvojio sam strip na tvojim aukcijama, ali nikako da ti se javim. Valjda sam malo lijen. Ali ništa se ti ne brini, nema žurbe, realizirat cemo to sigurno ove godine! Možda vec na MAFEST-u ako ne i prije.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 11/04/2009 : 10:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Nema dragog ratka...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/04/2009 : 21:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Raven84

Dragi Ratko,

javi mi se na bbuinac@gmail.com zbog aukcije za odmetnute. Poslao sam ti mail i privatnu poruku, ali mozda nisi dobio.

-Tek sada citam poruke.Stripove svima šaljem unaprijed,a vecina ce stic u toku narednog tjedna.Evo i moj mob. 098-346-242....malo sam zauzet...nešto sam ostavio kod Matije u Libellus-u....u Slavoniju cu u srijedu na izložbu jer vozim šjor Ivicu Bednjanca......u Novom Sadu cu bit u petak na vecer(pozdravljam Dragana)

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/04/2009 : 21:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

....mogu ostavit u Libellus-u,a može i u Makarskoj......vrijedi za sve "južnjake¨".....Renky....kico-ta....dugapuška....malicijus.....
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/04/2009 : 21:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-U toku tjedna cu u Ljublanu,pa cu stripove ostavit kod Sandija....Vid....Aleks......
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 12/04/2009 : 01:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

u Novom Sadu cu bit u petak na vecer(pozdravljam Dragana)

A u Beogradu?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/04/2009 : 08:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pusti Dveribada, rekao je i meni da ce se javiti kad dodje u Zrenjanin, u ulozi detektiva, ali od toga nista.. Ni od jedne ni od druge price..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 12/04/2009 : 09:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
quote:

quote:

....mogu ostavit u Libellus-u,a može i u Makarskoj......vrijedi za sve "južnjake¨".....Renky....kico-ta....dugapuška....malicijus.....

mi smo se vec usmeno dogovorili da svoje preuzimam na MaFestu jer nema zurbe ni meni a ni tebi.

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 12/04/2009 : 18:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dugapuška a Private Message
quote:

quote:

Vidimo se u Makarskoj!

www.rdv.ba
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 12/04/2009 : 19:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Gil-galad

quote:

A u Beogradu?

-Vjerojatno iza pravoslavnog Uskrsa kada bratica budem vozio u Suboticu,javit cu svima.Pozdrav
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 12/04/2009 : 20:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Pusti Dveribada, rekao je i meni da ce se javiti kad dodje u Zrenjanin, u ulozi detektiva, ali od toga nista.. Ni od jedne ni od druge price..

...ma kakav detektiv.Ide mi na kurac umjetno napumpavanje cijena od nekolicine pedera sa vaše strane.5 tipova u 6 mjeseci nabije na aukcijama milijunski iznos kuna,a osvoje niti 5% i to je fer.Tako sam i sam mogao nagovorit 10-tak prijatelja, van stripa,da se logiraju na sajt i nabijaju dveribadove aukcije u nebo,narocito kada se provali siguran kupac.Ako od poštenih kolekcionara stvarate ovce za šišanje,barem to radite sa stilom.Tko normalan u rasponu svake dvije-tri sekunde licitira na 30 aukcija istog prodavaca i isti iznos.

...Savicu,ne mislim na tebe,slucajno si spomenut....ovo ostalo gamadi ce se ionako prepoznat.Pojasnit cu kad uhvatim više vremena.

-Druže Tito,dok je licana,bit ce i volova!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/04/2009 : 20:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
A i ti si budala oko cega se ti sekiras... :)
A jesi li bio u ZR-u??? Sto se nisi javio?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 13/04/2009 : 00:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Gil-galad

quote:

A u Beogradu?

-Vjerojatno iza pravoslavnog Uskrsa kada bratica budem vozio u Suboticu,javit cu svima.Pozdrav

Okej, hvala.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/04/2009 : 12:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
cisto da se i ja javim i pozdravim prijatelja mi ratka
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000