Author |
Topic |
|
Gand
Advanced Member
Croatia
3026 Posts
Member since 20/03/2002 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 16/04/2009 : 16:06:30
|
Ja imam dojam da mi non stop prodajemo iste stripove jedni drugima... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
tomislav.baretic
Average Member
Croatia
516 Posts
Member since 12/12/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/04/2009 : 17:23:36
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ja imam dojam da mi non stop prodajemo iste stripove jedni drugima...
dobra |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 17/04/2009 : 13:44:47
|
quote: Originally posted by Gand
Imate li osjecaj da se u Aukcijama vec godinama vrte jedni te isti naslovi? Malo Korto, malo Bluberi, malo Vaijant, pa malo Zagor, malo Dilan... A jebote dosade.
A koji bi to po tebi stripovi trebali na aukcije?? Ako se izbace ovi koje si naveo-zg, dd, i recimo af+tex+mno, bas me zanima koliko bi aukcija ostalo?? 100,200?? |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 17/04/2009 : 14:15:12
|
Markos bi trebao ukinuti mogucnost aukcija od 24 sata skoro svaki dan kad pogledam NEW iste aukcije ....... grrrrrrrrrrr |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 17/04/2009 : 17:00:33
|
Mene to postavljanje stalno jednih te istih stripova ili aukcija 24h ne smeta, jer sve manje i manje gledam NEW. Jednostavno što me zanima upišem u SEARCH i pogledam ili ako me zanimaju aukcije odredenog clana odem na PRETRAŽIVANJE. |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 17/04/2009 : 21:46:11
|
quote: Originally posted by hrvoje23
Imate li osjecaj da se u Aukcijama vec godinama vrte jedni te isti naslovi? Malo Korto, malo Bluberi, malo Vaijant, pa malo Zagor, malo Dilan... A jebote dosade.
A koji bi to po tebi stripovi trebali na aukcije?? Ako se izbace ovi koje si naveo-zg, dd, i recimo af+tex+mno, bas me zanima koliko bi aukcija ostalo?? 100,200??
Aj cilaj Kartmane. Nitko nije rekao da bilo koje stripove treba izbaciti s aukcija, vec da su u ponudi jedni te isti stripovi, sto samo znaci da je scena siromasna.
Gangu,ponuda od 18000->20000 stripova je tebi siromasna!?? Ajde prebroji koliko je ukupno izislo razlicitih stripova po svim izdanjima,pa ces vidjeti do koliko je to stripova izislo. Ako nemas na aukcijama to sto ti treba, i zamorno i dosadno ti je pretrazivati, imas u forumu-potraznja, pa lijepo stavi sto ti treba, pa ce ti se vec netko javiti... Pred koju godinu na aukcijma bilo je oko 1500 do 2000 aukcija, a sad 10 puta vise. Stavi ti neke nove, jos nevidene stripove koji nisu bili na aukcijama, pa malo osvijezi ponudu! |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 17/04/2009 : 22:40:39
|
A koji bi to po tebi stripovi trebali na aukcije?? Ako se izbace ovi koje si naveo-zg, dd, i recimo af+tex+mno, bas me zanima koliko bi aukcija ostalo?? 100,200??
Aj cilaj Kartmane. Nitko nije rekao da bilo koje stripove treba izbaciti s aukcija, vec da su u ponudi jedni te isti stripovi, sto samo znaci da je scena siromasna.
Gangu,ponuda od 18000->20000 stripova je tebi siromasna!?? Ajde prebroji koliko je ukupno izislo razlicitih stripova po svim izdanjima,pa ces vidjeti do koliko je to stripova izislo. Ako nemas na aukcijama to sto ti treba, i zamorno i dosadno ti je pretrazivati, imas u forumu-potraznja, pa lijepo stavi sto ti treba, pa ce ti se vec netko javiti... Pred koju godinu na aukcijma bilo je oko 1500 do 2000 aukcija, a sad 10 puta vise. Stavi ti neke nove, jos nevidene stripove koji nisu bili na aukcijama, pa malo osvijezi ponudu!
hm,ne znam da li sam dobro razumeo ali,cilj ovog topica nema veze sa ovime shto si ti rekao vec sa...Zajebancijom? |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 18/04/2009 : 14:41:06
|
quote: Originally posted by dcopic
Mene to postavljanje stalno jednih te istih stripova ili aukcija 24h ne smeta, jer sve manje i manje gledam NEW. Jednostavno što me zanima upišem u SEARCH i pogledam ili ako me zanimaju aukcije odredenog clana odem na PRETRAŽIVANJE.
Ja stavljam dosta aukcija na 1 dan, ali pridružujem se tebi i Jangu, treba ukinuti tu opciju. Bude previše na NEW, bolje da je minimum 3 dana... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 19/04/2009 : 10:01:11
|
Meni zapravo ne smeta opcija "aukcije 24h", jer sve manje i manje koristim opciju NEW kad odem na aukcije. Ali kad malo bolje razmislim tu opciju koristim sve manje i manje, jer npr nema me na netu 24h, kliknem na new i izbaci mi nekoliko desetaka stranica. Zato mi je brže preko searcha ili pretraživanja pogledati ono što me zanima. Prije nekoliko godina bilo je puno manje stripova na aukcijama i opcija new imala mi je puno više smisla. Naravno nekome tko sustavno prati aukcije ili puno kupuje ili prodaje opcija new i dalje je vrlo korisna. |
|
|
|
Topic |
|