forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Ulanminje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

navaho
Starting Member

Croatia
54 Posts

Member since 21/02/2009

Posted - 25/04/2009 : 20:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send navaho a Private Message
Rekao sam mu da ce dobit strip gratis kod EVENTUALNO SLJEDECE KUPNJE na šta se on oglušio, to skroz zanemario i hladno pitao hocu mu poslat strip zs793 gratis.. PONAVLJAM to nije ništa strašno, al ipak ne volim takve pokušaje ako prode-prode kad sam bio dovoljno jasan..
ZNACI JA NE NAPADAM COVEKA NITI TU IMA BILO ŠTA LOŠE. Bio sam dovoljno jasan.
Pozdrav kerberu i svim iskrenim i poštenim stripoljupcima
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 26/04/2009 : 06:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Ne poznajem coveka...ali jedno znam...poslao sam nekoliko hiljada posiljki od Australije do Amerike i sve su stigle na odrediste...jedna jedina posiljka koja "navodno" nije stigla je poslata u Beograd pomenutom clanu Gervasijusu sa kolekcionara...
Bio je providan ali nisam imao dokaza...to mi je bila dobra skola pa od tada saljem ISKLJUCIVO preporucene posiljke...

Usput...izvinjavam se svim clanovima sa kojima jos nisam resio neke aukcije ili se sve to malo oteglo...jednostavno me je uhvatio "posao" i ne stignem niti misliti o stripovima...radim bukvalno 24h dnevno...na forum dodjem samo ujutru oko 5-6h

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/04/2009 : 09:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

Ne poznajem coveka...ali jedno znam...poslao sam nekoliko hiljada posiljki od Australije do Amerike i sve su stigle na odrediste...jedna jedina posiljka koja "navodno" nije stigla je poslata u Beograd pomenutom clanu Gervasijusu sa kolekcionara...
Bio je providan ali nisam imao dokaza...to mi je bila dobra skola pa od tada saljem ISKLJUCIVO preporucene posiljke...

Takoder i kod mene. S obzirom da je aukcija bila "Ne šaljem u inozemstvo", Ulanminje je rekao da pošaljem na neku adresu (u Zagreb ako se dobro sjecam). Ostavio mi je pozitivan komentar pa sam mu javio mailom da pretpostavljam da je sve u redu. Odgovor je bio da strip nije stigao. Bilo mi je cudno zašto je ostavio pozitivan komentar bez da se požali i reklamira. A druga stvar je što pošiljka gotovo uvijek stigne. Moram reci "gotovo uvijek" jer u tih par slucajeva su uvijek bile sumnjive okolnosti, kao uostalom i u ovom slucaju...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/04/2009 : 10:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Moram da kazem da sam sa tim gervasijus-om imao problema na Kolekcionaru kupio sam od njega par stripova i poslao sam mu novce a kada sam dobio stripove ispostavilo se da su kupusi, ali bukvalno. To je jedini lik sa kojim sam ja preko aukcijskih sajtova imao problema , i sa jednim likom Vladimirom Jovanovicem iz kraljeva koji peva u bendu Punished koji me zavrnuo za 10 eura za neke stripove ja sam mu poslao novce a on nije meni stripove.
SA svima ostalima je bilo zadovoljstvo saradjivati

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 26/04/2009 : 16:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
Ko je taj tip iz Kraljeva ? Odakle je taj bend ? Ja sam iz Kraljeva a ne zvuci mi poznato.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

meto
Starting Member

63 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 26/04/2009 : 20:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send meto a Private Message
Onda se i ja mogu "pohvaliti" da me je ulanminje zajebao, jer ni moj strip koji je osvojio + još jedan koji smo se trebali mjenjati nisu stigli gospodinu iz Beograda M. Risticu - to je bilo prije godinu kad sam se ja tek uclanio, a on je vec imao 20-25 pozitivnih komentara pa nisam sumnjao u njega nego sam mu još i dao pozitivni komentar. Nije neka velika vrijednost - skuplja je bila poštarina, ali vec kad se prica nastavila ...

kugo i kolero
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/04/2009 : 23:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

@markos

jel se može poništit njegov negativni komentar koji je meni ostavija?
mogu i ja izbrisat svoj sa njegovih ocjena.
kvari mi prosjek

Podržavam.
Ovdje je situacija više nego jasna da lwood nije zaslužio negativni. Žao mi je što se ne može smisliti nacin za preventivu ovakvih situacija, ali bar se šteta naknadno može popraviti.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/04/2009 : 23:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@ Iwood

Neka ti negativnog, vec ces ti nesto uraditi.. :))))))))
Salim se, treba da ti se skine..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/04/2009 : 23:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Izbrisat cu!

Trouble will find me
Go to Top of Page

rasaken
Starting Member

Serbia
54 Posts

Member since 09/11/2008

Posted - 28/04/2009 : 20:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send rasaken a Private Message
quote:
Originally posted by bihac-una

Ja ne razumijem ako znate da ima mucki na Kolekcionaru, zasto tad idete na tu stranicu,zasto se registrujete i kupujete tamo????
Sve ima na stripovima.com!!!
Sta to ima na Kolekcionaru a da nema na Stripovi,com???
Nista,ne hvalim nikoga i nicije ali iskreno govorim.....
Po meni su Stripovi.com jedna vrhunska i po svjetskim standardima uradjena stranica gdje je sve fer i korektno sa sasvim malom qotom lopovluka i prijevare:
Pa ako je tako,zasto nebih je i posjecivao???
Ja licno na Kolekcionar nisam niti cu ikad se prijaviti
Ne zelim nikog uvrijediti,niti imam protiv koga nesto,to je jednostavno moje misljenje a imamo ga pravo iznijeti,kad nam je vec Stripovi.com ovaj Forum ponudio!!!
Zivjeli svi posteni stripoljubci

Go to Top of Page

rasaken
Starting Member

Serbia
54 Posts

Member since 09/11/2008

Posted - 28/04/2009 : 20:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send rasaken a Private Message
Greskom poslah poruku od malo prije..htio sam samo reci sledece..Sto se tice clanstva u jednom ili drugom sajtu,ovaj clan urgira,cini mi se,da se ne smije nikako biti clan sajta kolekcionar..Pusti to,ovdje su vecinom punoljetne osobe,pa umiju odabrati sta je najbolje za njih..Vecina ljudi koja zivi u Srbiji su clanovi i jednog i drugog sajta,i ogromna vecina nema nikakvih prituzbi na rad kolekcionara...Osim sto je,nazalost,u zadnje vrijeme prilicno spor u kasnim vecernjim casovima..Al ce valjda biti bolje..Ovaj sajt,stripovi.com, je kompletniji,i to svako posten mora priznati..Mislim da se oba sajta dopunjuju,na odredjeni nacin..
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/04/2009 : 21:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Sa Milanom Risticem imam samo pozitivna iskustva!
I kao gervasijus na kolekcionaru i kao ulanminje ovde, uvek je ispunio svoje obaveze.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/04/2009 : 22:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by rasaken
...Vecina ljudi koja zivi u Srbiji su clanovi i jednog i drugog sajta,i ogromna vecina nema nikakvih prituzbi na rad kolekcionara...Osim sto je,nazalost,u zadnje vrijeme prilicno spor u kasnim vecernjim casovima..Al ce valjda biti bolje..Ovaj sajt,stripovi.com, je kompletniji,i to svako posten mora priznati..Mislim da se oba sajta dopunjuju,na odredjeni nacin..

Svete reci, brate Rašo

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

pedja67
Junior Member

Serbia
325 Posts

Member since 20/12/2008

Posted - 30/04/2009 : 12:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send pedja67 a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
...Vecina ljudi koja zivi u Srbiji su clanovi i jednog i drugog sajta,i ogromna vecina nema nikakvih prituzbi na rad kolekcionara...Osim sto je,nazalost,u zadnje vrijeme prilicno spor u kasnim vecernjim casovima..Al ce valjda biti bolje..Ovaj sajt,stripovi.com, je kompletniji,i to svako posten mora priznati..Mislim da se oba sajta dopunjuju,na odredjeni nacin..

Svete reci, brate Rašo

Raso svaka ti je ko NJEGOSEVA

mucenice!!!!!!!!
Go to Top of Page

rasaken
Starting Member

Serbia
54 Posts

Member since 09/11/2008

Posted - 30/04/2009 : 15:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send rasaken a Private Message
quote:
Originally posted by pedja67

quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Svete reci, brate Rašo

Raso svaka ti je ko NJEGOSEVA

HahahaDa,Njegos mi nije ravan
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000