Zeza te godina proizvodnje da bi mogao da uzivas i da sagledas ovu naslovnicu iz ugla nas koji smo tada Zagor kolekciju smatrali praznom bez ove odlicne price ciji je vrhunac bila ova prelepa naslovnica.
"Obracun kod Big Beja" - jedan od najtrazenijih Zagora
Da zaista lepo jutro uz reprint posle 30 godina jedne nezaboravne price kakva je ova i pocetak price o nevidljivom coveku. Što se tice naslova Dnevnik je ovaj iskoristio za pricu sa Pekotom...ali nije ni bitno. Naslovnica odlicna.
Voleo bih da mi obrazložiš ovo tvoje mudro sagledavanje i konstataciju,kako si uspeo da dodeš do zakljucka...i što ne bi malo otišao do topika GEJ(A) mislim da sam te tamo vidao.
kad promislim, da. odakle dovraga zagor skace???? pada s neba?? jer ocito nije ODBACEN eksplozijom...
Pa leti, naravno. Ustvari ne,ne, skace s lijane
Sjajno nacrtana naslovnica
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Super je što opet imamo ovu “legendarnu” petodijelnu pricu o Destroyeru kompletnu, u Ludens Extra izdanju. Malo je manje dobro to što sad dolaze dvije price koje crta Segna i to u kratkim razmacima. Nikad nisam bio oduševljen njegovim crtežom. Kvalitetan je on crtac ali mu crtež jednostavno nije stripovski, nema dinamike, sve je “drveno”, a tu je i njegov poznati problem sa crtanjem ociju… (što bi rek’o Mišo: “Dobar je taj mali Colic, al’ nikad nije im’o hit”!).
Bignotti se taman usavršio i ostvario najvece crtacke vrhunce sa Zagorom (Zombiji, Samuraji) i onda ga prebace u stuff Mister Noa, što se pokazalo kao odlican potez, kod Mister Noa je ostavio veliki pecat...
Ne’ko je onda morao upasti kao pomoc Ferriju i Donatelliju i tu je onda uletio Segna. Meni je osobno “probavljiviji” Gamba koji je nakon “Posljednjeg vikinga” izgleda “istisnuo” Segnu. A i Bignotti je kasnije znao povremeno “navratiti”, npr. u “antologijskoj” prici s Rendalom mutantom...