Jao bruka epizode slede,ja jedva cekam onu Sijera Blanku,ta mi je nekako ostala kao ok,ali ne mogu bas da je se setim,znam da Zagor ide po snegu i vodi neki karavan preko te planine...Ma videcu vec,pa onda Hellingen,pa Vampir,ajoj kakve epizode!!!
pa recimo da je baš ta bruka epizoda...a vikinzi i ribe ubojice odlicne....
Sierra Blanca nije niposto "bruka" epizoda.
Jebiga meni je tada kao klincu bila pa mi je ostala u lepom secanju,videcemo sada.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Jao bruka epizode slede,ja jedva cekam onu Sijera Blanku,ta mi je nekako ostala kao ok,ali ne mogu bas da je se setim,znam da Zagor ide po snegu i vodi neki karavan preko te planine...Ma videcu vec,pa onda Hellingen,pa Vampir,ajoj kakve epizode!!!
pa recimo da je baš ta bruka epizoda...a vikinzi i ribe ubojice odlicne....
Sierra Blanca nije niposto "bruka" epizoda.
Jebiga meni je tada kao klincu bila pa mi je ostala u lepom secanju,videcemo sada.
Mozda se nismo razumjeli...meni je to vrlo dobra epizoda, ocigledno je ovdje kljucna rijec "bruka". Ne znam sto to kod vas znaci, to nije nasa (hrvatska) rijec, a ja mislio da to kod vas znaci nesto kao "sramota" i slicno. Dakle, kao nesto sto je lose. Sierra Blanca mi je bila skroz zanimljiva.
kad promislim, da. odakle dovraga zagor skace???? pada s neba?? jer ocito nije ODBACEN eksplozijom...
meni još više smeta što skoro pa nema nikakvih krhotina, narocito kod epicentra eksplozije, a i zagora je trebalo okrznuti bar desetak šrapnela. Ipak, unatoc svemu, naslovnica mi je prejebena.Ima nešto, ne znam...
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero