forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex maxi 7
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/05/2009 : 15:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

Ovo je najgori Tex kojeg sam ikada procitao!!!

Tema je toliko jadna, idioti love glupog konja. Ma prica i scenarij nisu ni za jedan. (0, 0, 10, 10)

E vidish, "idioti jure glupog konja" jeste pricha, ali nije i scenario. Iliti, kao shto vec rekoh u slichnim okolnostima u nekom drugom topiku, kvalitet se ne mozhe oceniti time DA LI onu jure glupog konja, vec time KAKO oni jure glupog konja.

A shto se tog "kako" tiche, nisam do sada u ovom topiku naishao ni na jedno ozbiljnije objashnjenje zashto to toliko ne valja. Ja sam (uistinu, shturo i ukratko) makar potkrepio svoj stav nekim obrazlozhenjem zashto mislim da je ovaj maksi odlichan. Negativne kritike ovde se svode na to da je svima glupa osnovna radnja u jednoj rechenici ("idioti jure glupog konja") shto nikada nije bio dovoljan razlog da bilo koji strip, film ili knjiga ne budu dobri.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7928 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/05/2009 : 15:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
najveci problem u ovoj tex prici je bas to sto ta konjina nije opisana dovoljno magicno.sve se svodi na tome kako je on(konjina)sveta zivotinja za i.pleme.taj scenario je vidjen u m.milion stripova,s tim sto je ovde i razvucen preterano.ne treba stvarati maxi izdanja da bi bila sto duza,vec da bi se razlikovala od redovnih.na zalost ,ovo spada u produzenu dosadu.
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 16/05/2009 : 17:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:
Originally posted by cibalia

Tema je toliko jadna, idioti love glupog konja. Ma prica i scenarij nisu ni za jedan. (0, 0, 10, 10)

E vidish, "idioti jure glupog konja" jeste pricha, ali nije i scenario. Iliti, kao shto vec rekoh u slichnim okolnostima u nekom drugom topiku, kvalitet se ne mozhe oceniti time DA LI onu jure glupog konja, vec time KAKO oni jure glupog konja.

A shto se tog "kako" tiche, nisam do sada u ovom topiku naishao ni na jedno ozbiljnije objashnjenje zashto to toliko ne valja. Ja sam (uistinu, shturo i ukratko) makar potkrepio svoj stav nekim obrazlozhenjem zashto mislim da je ovaj maksi odlichan. Negativne kritike ovde se svode na to da je svima glupa osnovna radnja u jednoj rechenici ("idioti jure glupog konja") shto nikada nije bio dovoljan razlog da bilo koji strip, film ili knjiga ne budu dobri.

Potpuno se slažem s Le Samouraiom.

Ne kažem da svakom može i treba biti dobro/odlicno ono što je i meni, ali gotovo nitko svoj (negativni) stav ne argumentira, što samo pokazuje da su podložni slušati nekakve ?stip autoritete?, te im na taj necin podilaziti. Iz tog samo slijedi ili da nemaju svoje mišljenje ili da ga se boje iskazati.

Baš me brige je li nešto dobro dobrim strip poznavateljima ili ne. Ako je nešto meni dobro, onda mi je dobro, ako mi je nešto loše, onda mi je loše, neovisno o mišljenjima ?stip autoriteta?.

Opet, daleko od toga da mi smetaju njihova mišljenja, ali ne volim stjecati dojam da me se (neargumentirano) smatra budalom zato što mi je dobro nešto što njima nije.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19106 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/05/2009 : 18:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
meni je taj maxi najbolji poslje Rio Honda pa sad?.......
žao mi za vas, ali možda vas je malo teže zadovoljiti....razmaženici jedni!
slažem se da je malo razvucen, cijela prica je mogla stat na 130 strana ali trebalo je napravit
maxi zar ne?Villa i Diso savršeni, Nizzi prosjecan ali što se cudite...tamo za 60% ocjena po mome...je.i ga, kad su ocekivanja prevelika onda je to to...kažete da je vec videni i šablonirano i tako dalje, pa to je western ljudi, ajde poslje 60 godina filmova i stripova na tu temu nije baš lako napisat nešto još nevideno...zar se vam ne cini?..i još..skorio 340 stranica za 39 kuna...dosta povoljno...probajte zanemarit pricu pa se divite naslovnici i Disu.
Možda vam olakša savjest.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/05/2009 : 20:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by J.C.Debs

Diso dobar,dali mu da crta jer voli konje? Mislim da mu ovo uvališe jer je prestao izlaziti Mr No.Pa da covjeku daju posla za godinu dana.Sve u svemu crtež nemre spasiti ovaj maxi.Nedovoljan.

Posljedni MN (regularac) je izasao u decembru (12. mjesec) 2006 a ovaj maxi je iz oktobra (10. mjesec) 2003. Drukcije posljedni MN specialac ce izaci ovog mjeseca.

@teller
Ni u snu mi nece biti jasno kako su ti Rio Hondo i ovaj bolji od Sjeverozapadnog teritorija ili Zlato juga.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19106 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/05/2009 : 21:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
malo sam preterao u zanosu Poli, naravno da je Zlato juga i Sjevernozapadni teritorij prica
za sebe,samo sam htio još malo povuci živac onima koji kritikuju Sina vjetra.
Nisam uspjeo,1:0 za njih.
Pozdrav.
ps.:a i napisao sam da je najbolji poslje Rio Honda,to znaci da oni od prije ne dolaze u obzir.
hi...hi..hi, baš sam zlocest.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 17/05/2009 : 23:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
sjajan je

drale
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 19/05/2009 : 08:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Ovako... Odgovor bachu i samuraju. Kao prvo, ne slijedim nikakve strip autoritete...

Pokušao sam ponovo procitati ovaj strip. Unatoc sjajnom Disovom crtežu, nisam uspio daleko. Vec sam iznio svoje mišljenje o prici, a sada bi o scenariju...
Radnja se kao odvija na Clearwater mountains. To bi trebalo biti neko veliko podrucje. A tijekom stripa je bilo barem desetak slucajnih susreta koji su utjecali na tijek radnje... Jednom, dvaput dobro, ali bilo je barem desetak. Kao da su svi Supermani da budu u pravo vrijeme na pravom mjestu. O završnom obracunu necu trošiti rijec. Tiger Jack ranjen ubije Vuka bez Repa bez vecih problema. A vojska stiže u zadnji cas. Gdje smo ono to vec vidjeli. A da, u epizodama Pozlaceni ranc SD 12/14 i Springfield kalibar Lud 73/74. I to je Nizzi napisao.
A za kraj sam zaboravio konja. Slažem se s cronosom. Po cemu je on njima simbol slobode. Izbjegava metke u stilu Maxa Paynea

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 19/05/2009 : 08:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Cibalia, kad vec komentarišeš Maksije, kakav je onaj Teksov 'Dva lica osvete'?
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7867 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/05/2009 : 12:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Cibalia, kad vec komentarišeš Maksije, kakav je onaj Teksov 'Dva lica osvete'?

Evo mogu ti i ja reci svoje mišljenje.
Prva prica je dosta dobra, nekoliko dobrih scena, jedna dobra tucnjava na pocetku i odlicna akcija na kraju. Jedino ima nekih elemenata sapunice ali nije mi to smetalo. 8.5/10
Druga prica ima negdje 170 stranica (više-manje) i prava je bomba! Što da ti kažem, nisu prestali pucati od samog pocetka. 10/10
A crtež mi je odlican.

Šteta što te dvije price još niko dosad nije recenzira.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/05/2009 : 12:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Ali jih je nekoliko njih rastrgalo... ni meni ovaj maxi nije toliko los, no, 10 ne dobije. :) Osim za naslovnicu, stvarno, Villa je car!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 19/05/2009 : 23:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
VI MOMCI STVARNO NEMATE POJMA

drale
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 21/07/2009 : 10:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
vidim da ovaj nastavak nije bas popularan, ali meni je isti kao i svi ostali texovi
tex ko tex, nije mi jasno sto je tu toliko losije nego inace...?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/07/2009 : 11:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

vidim da ovaj nastavak nije bas popularan, ali meni je isti kao i svi ostali texovi

Bravo Supermark! To sam i ja mislio da kazem, ali me mrzelo da trazim topic.Sasvim solidna epizoda.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/07/2009 : 10:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by supermark

Bravo Supermark! To sam i ja mislio da kazem.

znaci i tebi je ovaj tex loš kao i svi ostali?
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000