Author |
Topic |
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 29/04/2009 : 19:44:07
|
Ja bi...al ne da mi zena...pare,mislim...hi,hi,hi(Renky fuckin' funny style)... Ko u onom vicu,kaze tip:Imam vec preko cetrdeset godina a jos uvek nemam devojku...ne da mi zena... Salim se naravno...voleo bih,ali ima vise razloga zasto ne mogu...finansije,dalek i komplikovan put,ma ima puno toga...al' Boze moj,nek zivi Mafest pa jednog dana eto i mene medju vama srecnicima... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/04/2009 : 20:07:02
|
quote: Originally posted by mikulan
želim doci....ali na žalost nemam kako......
Iz Kotoribe si? Ja cu vjerojatno iz Molnara ici, a ak i idem od doma, lako dodješ do Zg, pa idemo skupa.Ici ce nas vjerojatno više, bumo se još dogovorili... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40310 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
PINCA
New Member
Bosnia and Herzegovina
168 Posts
Member since 28/04/2008 |
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 29/04/2009 : 21:46:53
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by Dok Lester
ako me primate :-)))))
bolje nemoj dužan sam ti veceru
nisi jedini :-))) |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Posted - 29/04/2009 : 23:14:17
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Bar na jedan dan, triba bi doc. Tata Ferri je ipak u pitanju.
jel dolazi i ciko s tobon?
Znaš da nigdi neidem bez svog Cika, ne pricaj pizdarije. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Posted - 29/04/2009 : 23:16:23
|
Osim toga nisan bija na okupljanima odavna, uvik me nešto sprdi, bit ce mi drago vidit neke ljude...pa cak i tebe Lovre Lovricu... |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31018 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 30/04/2009 : 08:14:43
|
Probat cu, ali sumnjam, baš nam krajem mjeseca dolazi ocjenjivac za akreditaciju u firmi, pa bi me razapeli da me nema, možda vikend... |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 30/04/2009 : 15:47:49
|
quote: Originally posted by axle munshine
Ja bi...al ne da mi zena...pare,mislim...hi,hi,hi(Renky fuckin' funny style)...
joj prika, mene to isto muci "Kaj buš sad išel tamo zbog stripova, kaj buš trošil novce, put, smještaj, ZA KOLIKO BUŠ KUPIL STRIPOVA???, pa jesi ti normalan, pa ajmo nekam drugdje sami... Al najviše me smeta što, kad idem nekud sa ženom, ne smijem pit, odma popizdi. tak da razmišljam da dodjem bez nje. Al nece mi dat vec vidim Npr. od zadnja tri puta kaj sam bil u Sloveniji sa ženom kod frendova, dvaput sam se napil poštenski i onda sam tjedan dana moral trpit pizdarije.A treci put nisam pio. Žene su zlo. |
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 30/04/2009 : 15:53:38
|
quote: Originally posted by mladjo
joj prika, mene to isto muci "Kaj buš sad išel tamo zbog stripova, kaj buš trošil novce, put, smještaj, ZA KOLIKO BUŠ KUPIL STRIPOVA???, pa jesi ti normalan, pa ajmo nekam drugdje sami... Al najviše me smeta što, kad idem nekud sa ženom, ne smijem pit, odma popizdi. tak da razmišljam da dodjem bez nje. Al nece mi dat vec vidim Npr. od zadnja tri puta kaj sam bil u Sloveniji sa ženom kod frendova, dvaput sam se napil poštenski i onda sam tjedan dana moral trpit pizdarije.A treci put nisam pio. Žene su zlo.
moja žena dolazi u petak,ja dan ranije...problem je taj šta par žena od prijatelja stipofila s foruma koje su svake godine na mafestu nece biti iz razno raznih raloga(ili su rodile,ili ce skoro rodit)tako da se moja misli da li da dode,jer kao,nece biti žena s kojima se inace druži na mafestu,ali,ipak,mislim da ce doci......lipo povedi ženu,nek se druži s mojom,a mi cemo piti,usput cemo i njih dvije napiti |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 30/04/2009 : 16:05:03
|
quote: Originally posted by globinjo
joj prika, mene to isto muci "Kaj buš sad išel tamo zbog stripova, kaj buš trošil novce, put, smještaj, ZA KOLIKO BUŠ KUPIL STRIPOVA???, pa jesi ti normalan, pa ajmo nekam drugdje sami... Al najviše me smeta što, kad idem nekud sa ženom, ne smijem pit, odma popizdi. tak da razmišljam da dodjem bez nje. Al nece mi dat vec vidim Npr. od zadnja tri puta kaj sam bil u Sloveniji sa ženom kod frendova, dvaput sam se napil poštenski i onda sam tjedan dana moral trpit pizdarije.A treci put nisam pio. Žene su zlo.
moja žena dolazi u petak,ja dan ranije...problem je taj šta par žena od prijatelja stipofila s foruma koje su svake godine na mafestu nece biti iz razno raznih raloga(ili su rodile,ili ce skoro rodit)tako da se moja misli da li da dode,jer kao,nece biti žena s kojima se inace druži na mafestu,ali,ipak,mislim da ce doci......lipo povedi ženu,nek se druži s mojom,a mi cemo piti,usput cemo i njih dvije napiti
I sta cete onda raditi, vi pijani, a zene u formi? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 30/04/2009 : 16:33:07
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Osim toga nisan bija na okupljanima odavna, uvik me nešto sprdi, bit ce mi drago vidit neke ljude...pa cak i tebe Lovre Lovricu...
Bilo bi super da naletiš, pivica, cakulica i tako to |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 30/04/2009 : 16:43:16
|
quote: Originally posted by globinjo
moja žena dolazi u petak,ja dan ranije...problem je taj šta par žena od prijatelja stipofila s foruma koje su svake godine na mafestu nece biti iz razno raznih raloga(ili su rodile,ili ce skoro rodit)tako da se moja misli da li da dode,jer kao,nece biti žena s kojima se inace druži na mafestu,ali,ipak,mislim da ce doci......lipo povedi ženu,nek se druži s mojom,a mi cemo piti,usput cemo i njih dvije napiti
A probat cu tako nešto, tak da vuk bude sit a ovce na broju, odnosno vukovi pijani a ovce mirne:))
@srdjandj samo nek rade šta hoce, bar cemo moc piti na miru:)) |
|
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 30/04/2009 : 19:23:49
|
Ajme pa kakva je to žena koja jednom takvom mužjaku neda pit Moraš to istesat još |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Posted - 30/04/2009 : 19:45:01
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Imam puno obaveza i sigurno ne,žao mi je jer ako bi zbog nekoga došao to je Feri...
Do vraga Sad mi se ne dolazi!! |
... |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Posted - 30/04/2009 : 19:47:44
|
Ma mladjo prijatelju nemaš frke, kao što rece šjor Globinjone udružicemo drage u jednu grupu i poslati ih u šoping i razgledanje okoline. A mi onda..... ihaaaaaaaaa |
... |
|
|
Topic |
|