Author |
Topic |
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 30/04/2009 : 22:37:38
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by axle munshine
Ja bi...al ne da mi zena...pare,mislim...hi,hi,hi(Renky fuckin' funny style)...
joj prika, mene to isto muci "Kaj buš sad išel tamo zbog stripova, kaj buš trošil novce, put, smještaj, ZA KOLIKO BUŠ KUPIL STRIPOVA???, pa jesi ti normalan, pa ajmo nekam drugdje sami... Al najviše me smeta što, kad idem nekud sa ženom, ne smijem pit, odma popizdi. tak da razmišljam da dodjem bez nje. Al nece mi dat vec vidim Npr. od zadnja tri puta kaj sam bil u Sloveniji sa ženom kod frendova, dvaput sam se napil poštenski i onda sam tjedan dana moral trpit pizdarije.A treci put nisam pio. Žene su zlo.
moja žena dolazi u petak,ja dan ranije...problem je taj šta par žena od prijatelja stipofila s foruma koje su svake godine na mafestu nece biti iz razno raznih raloga(ili su rodile,ili ce skoro rodit)tako da se moja misli da li da dode,jer kao,nece biti žena s kojima se inace druži na mafestu,ali,ipak,mislim da ce doci......lipo povedi ženu,nek se druži s mojom,a mi cemo piti,usput cemo i njih dvije napiti
tesko da ce se zmaj napit. prije ti i onda jos vatra pojacana alkoholom, ima da gori makarska jace neg proslog rujna |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 30/04/2009 : 22:38:25
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by axle munshine
Ja bi...al ne da mi zena...pare,mislim...hi,hi,hi(Renky fuckin' funny style)...
joj prika, mene to isto muci "Kaj buš sad išel tamo zbog stripova, kaj buš trošil novce, put, smještaj, ZA KOLIKO BUŠ KUPIL STRIPOVA???, pa jesi ti normalan, pa ajmo nekam drugdje sami... Al najviše me smeta što, kad idem nekud sa ženom, ne smijem pit, odma popizdi. tak da razmišljam da dodjem bez nje. Al nece mi dat vec vidim Npr. od zadnja tri puta kaj sam bil u Sloveniji sa ženom kod frendova, dvaput sam se napil poštenski i onda sam tjedan dana moral trpit pizdarije.A treci put nisam pio. Žene su zlo.
Ajme pa kakva je to žena koja jednom takvom mužjaku neda pit Moraš to istesat još
dobro kažeš vjeka . triba bi kupit nekakvu pilu
pa da ima dvi????? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 30/04/2009 : 23:31:15
|
quote: Originally posted by PAJDO
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Osim toga nisan bija na okupljanima odavna, uvik me nešto sprdi, bit ce mi drago vidit neke ljude...pa cak i tebe Lovre Lovricu...
Bilo bi super da naletiš, pivica, cakulica i tako to
Neman ti pojma Pajdo, možda cak rješim i neki smještaj pa ostanem i par dana, neznan, znat cu tek par dana prije mafesta...jer nakon pivice(2,3,4...) nevalja vozi nazad, valja se izvrnit. . |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 01/05/2009 : 00:01:32
|
quote: Originally posted by PAJDO
Osim toga nisan bija na okupljanima odavna, uvik me nešto sprdi, bit ce mi drago vidit neke ljude...pa cak i tebe Lovre Lovricu...
Bilo bi super da naletiš, pivica, cakulica i tako to
Neman ti pojma Pajdo, možda cak rješim i neki smještaj pa ostanem i par dana, neznan, znat cu tek par dana prije mafesta...jer nakon pivice(2,3,4...) nevalja vozi nazad, valja se izvrnit. .
Naravno sve stoji:)) što duže to bolje |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 01/05/2009 : 03:04:19
|
quote: Originally posted by kico
necu poll,to mi djeluje nesigurno
ocu iz vaših usta cut odgovor na standardno pitanje u ovo doba godine,
-Dolazite li na MaFest 2009?
-A TKO NE DOLAZI?...jedva cekam,a dolazim tri dana ranije! |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6196 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Kurdy
Starting Member
21 Posts
Member since 01/12/2005 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 01/05/2009 : 15:39:42
|
quote: Originally posted by vope
quote: Originally posted by profesor-inz
Imam puno obaveza i sigurno ne,žao mi je jer ako bi zbog nekoga došao to je Feri...
Do vraga Sad mi se ne dolazi!!
Kada sam procitao da ti dolaziš,tada sam i doneo tu odluku...i šta ceš ti da radiš tamo? |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 01/05/2009 : 17:58:33
|
Imam puno obaveza i sigurno ne,žao mi je jer ako bi zbog nekoga došao to je Feri...
Kada sam procitao da ti dolaziš,tada sam i doneo tu odluku...i šta ceš ti da radiš tamo?
Jednostavno - da uživam, baš kao i prethodne dvije godine... Na retoricko pitanje retoricki odgovor. Znaš o cemu pricam? |
... |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 01/05/2009 : 19:56:24
|
Kada sam procitao da ti dolaziš,tada sam i doneo tu odluku...i šta ceš ti da radiš tamo?
Jednostavno - da uživam, baš kao i prethodne dvije godine... Na retoricko pitanje retoricki odgovor. Znaš o cemu pricam?
Pa pojasni mi u cemu uživaš,u cevapima i pivu na autobuskoj stanici ili necem slicnom? Zato nisi morao na MaFest.
|
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 01/05/2009 : 20:05:43
|
@vope i profesor-inz prvo i jedino upozorenje. ako nastavite dalje sa prepucachinom - odmarate koji dan sa foruma, ok? fala na razumevanju.
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 02/05/2009 : 00:21:32
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
@vope i profesor-inz prvo i jedino upozorenje. ako nastavite dalje sa prepucachinom - odmarate koji dan sa foruma, ok? fala na razumevanju.
radje nagovaraj Markosa da objavi pinokija jer je tvoja krivica sto sam se navukao, a pusti djecu da se igraju:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
mikulan
Starting Member
Croatia
55 Posts
Member since 01/10/2008 |
Posted - 02/05/2009 : 10:08:02
|
quote: Originally posted by mikulan
želim doci....ali na žalost nemam kako......
Iz Kotoribe si? Ja cu vjerojatno iz Molnara ici, a ak i idem od doma, lako dodješ do Zg, pa idemo skupa.Ici ce nas vjerojatno više, bumo se još dogovorili...
da iz kotoribe sam.....nas nekoliko bi htjelo ici ali još se ništa nezna....kak vi putujete?? |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2850 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 02/05/2009 : 12:30:01
|
quote: Originally posted by Kurdy
Pozdrav Druže Kico,
dolazak petak ujutro... odlazak ponedjeljak podne... pripremi rakiju...
Samo "prvina" dolazi u obzir. |
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2131 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 03/05/2009 : 19:12:27
|
cetvrtak jutro - ponedjeljak popodne ako se nesto nepredvidjeno desi,
|
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 03/05/2009 : 19:25:05
|
jel ti fali NE ili se to zbilja mora desiti nesto nepredvidjeno? |
|
|
tomislav.baretic
Average Member
Croatia
516 Posts
Member since 12/12/2007 |
Posted - 03/05/2009 : 23:40:16
|
kako mi se prije par dana cinilo vec sam križao i ovaj mafest sa kalendara, ali po svemu sudeci ja i jos par frendova uputili bi se jadranskom magistralom na dva kotaca, naravno ako nas vrijeme posluži i ako noga zacijeli, jbga da je voda dobra ne bi ju sad morao vaditi iz koljena |
volim grad koji tece... |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 03/05/2009 : 23:47:44
|
Moja draga i ja dolazimo na 7-8 dana. I ne dolazim samo zbog fenomanalnog MAFEST-a, vec i da pojedem, popijem i zagalamim s ekipom s Foruma! |
|
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 04/05/2009 : 08:47:45
|
quote: Originally posted by Milazzo
Pitanje za vas koji idete na Mafest(iz Zagreba ili sjeverozapadne Hrvatske):
Kako i cime putujete? (osobnim automobilom, autobusom, avionom, vlakom, biciklom?)
Zanima me koja bi varijanta bila najbolja...
Unaprijed hvala!
ja cu autom i to vjerojatno cet. popodne ili petak ujutro rano, a povratak u nedjelju popodne. sutra cu znati više detalja jer mi ovisi o jednoj osobi koja bi išla samnom :-) a tek sutra cu je vidjeti. |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
Topic |
|