Ova knjiga o Gallieno Ferri bice premijerno objavljena na 31.05.2009 u Trevizo,Italija na manifestaciju Zagor Day. Imace 160 str.,a cena ce biti 12 eura.Bice dosta dosad neobjavljenih crteza,ilustracije,naslovnice...
... e ebi ga ... zivot tece i moras da uhvatis ritam sa njim , a hteo bih da odem na KUBU , da pratim izdanja ZAGORA ... da svasta... valda cu i ja jednom "pronaci vrata u tom zlatu ...." , ako nista hvala na obavestenju ...
... e ebi ga ... zivot tece i moras da uhvatis ritam sa njim , a hteo bih da odem na KUBU , da pratim izdanja ZAGORA ... da svasta... valda cu i ja jednom "pronaci vrata u tom zlatu ...." , ako nista hvala na obavestenju ...
Ja kad sam te video pre par dana bio si normalan..
Ja kad sam te video pre par dana bio si normalan..
:) ... citav svet ... u jednu casu moze svasta da stane ... zao mi je savicu sto se ja i ti jednom nismo napili ko ljudi ... izvini ako sam ti nekad ne razumljiv ... a zacetniku topika izvinjavam se zbog digresije :)
ovih dana sam po cijeli dan tražio ferrijeve neobjavljene zagor naslovnice po internetu,i dobar broj sam ih nakupio ali opet bih volio vidjeti u toj knjizi šta još ima.
Nisam siguran, ali tako mi je neko rekao na Mafestu.. Inace ja ne pratim ko gde kad ide i koji sve festivali u Italiji postoje, ali to sam zapamtio dobro...
80 mu godina tek... 21.3. je navršio 80., a mislim da je simbolicno odlucio otici s okruglom brojkom. No svaka mu cast na festivalu, i dalje se super drži i radi s fanovima.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
moglo je i bez tog "otegne patke"...da si bio na Mafestu vidio bi kakav je to uljudan i susretljiv gospodin...covjek i po... valjda je zaslužio i da se tako do njega odnosimo...iako samo na jednom od foruma, gdje se mogu pisat svakojake gluposti...ali to je vec stvar kulture a tu.............
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pa on je te stripove nacrtao pre 2009. Ja mislim da bio on trebao da nacrta zadnju Zagorovu epizodu,pa kad se Zagor priblizi gasenju,onda da mu to bude poslednji rad A scenarista bi naravno trebao biti Nollita
Malo kasno vec je scalvi napisao a Ferri nacrtao zadnju zagorovu epizodu, dakle nema potrebe da ista crta neka samo demone ludila ponovo izdaju na kraju
Malo kasno vec je scalvi napisao a Ferri nacrtao zadnju zagorovu epizodu, dakle nema potrebe da ista crta neka samo demone ludila ponovo izdaju na kraju
Ajde ti upitnik malo obnovi gradivo ZS 941 Demoni ludila ZS 942 Invazija akronijana ZS 944 Na granici stvarnog ZS 945 Helingenov povratak ZS 946 Divovi dobra i zla
Pa se onda javi iz neke civilizovane drzave a ne Moldave:)
Ajde ti upitnik malo obnovi gradivo ZS 941 Demoni ludila ZS 942 Invazija akronijana ZS 944 Na granici stvarnog ZS 945 Helingenov povratak ZS 946 Divovi dobra i zla
u potpunosti se slazem , secam se , da sam u to vreme (kada je taj serijal izasao u Zlatnoj Seriji) bio ubedjen da je to kraj price
sto mogu kad sam stvarno na bausteli u moldaviji (sluzbeno jedini hrvat s radnom dozvolom) za obnavljanje gradiva prihvacam. to dodje kad previse toga procitas.
NE važi to, to je paralelna dimenzija... U našoj Zagorovoj dimenziji Ferri još nije nacrtao zadnju pricu.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."