Ajde ti upitnik malo obnovi gradivo ZS 941 Demoni ludila ZS 942 Invazija akronijana ZS 944 Na granici stvarnog ZS 945 Helingenov povratak ZS 946 Divovi dobra i zla
NE važi to, to je paralelna dimenzija... U našoj Zagorovoj dimenziji Ferri još nije nacrtao zadnju pricu.
ciao upravo sam dosao sa Zagor Day i kupio sam knjigu koja i nije losa ali sve ostalo jeste :( stvarno se nije isplatilo ici tamo sreca je bio ferri i company koji su bili ljubazni sa svima koji su hteli potpis ili crtez a ostalo nulla
ciao upravo sam dosao sa Zagor Day i kupio sam knjigu koja i nije losa ali sve ostalo jeste :( stvarno se nije isplatilo ici tamo sreca je bio ferri i company koji su bili ljubazni sa svima koji su hteli potpis ili crtez a ostalo nulla
najviše me zanimaju ferrijeve neobjavljene naslovnice,kao i razne ilustracije,dosta toga je izašlo u onom dodatku indijanskoj magiji, 40 godina zagora u hrvatskoj,pa me zanima ima li šta novog i tako.
ma poseta je bila losa defitivno kada je bio feri mozda je bilo 50 ljudi a posle su se razisli svi , organizacija takodjer losa mesto gde su bili prodavaci stripova i ostalih stvari jako malo tako da se za par minuta moglo obici sve, stvarno nije vredelo ici dzabe sam prevalio toliki put :(
nije pricao o odlasku vise su pricali o naslovnicama i pocetcima ferrija bila je tribina sa moreno burattini koji je vodio glavnu rec , pa bio je mauro laurenti,marco sedioli, ferri i graziano romani koji je na kraju pevao o darkwudu i zagoru par pesama
Mamu im njihovu Zabarsku, pa oni nemaju pojma kako bi mi slavili Ferrija da je on nas, do sada bi imao po jedan bulevar, spomenik i park u Beogradu, Sarjevu i Zagrebu:)
Mamu im njihovu Zabarsku, pa oni nemaju pojma kako bi mi slavili Ferrija da je on nas, do sada bi imao po jedan bulevar, spomenik i park u Beogradu, Sarjevu i Zagrebu:)
ima kod nas jedna stranica biscani.net i medu oglasima ima tema zagor,mark i tamo sam bio onako iz zajebancije bio napisao o podizanju spomenika zagoru u prirodnoj velicini,nešto slicno kao što su uradili u mostaru brus liju,ili rambu ili rockiju u vojvodini negdje cini mi se. ljudi me ismijali.
Neverovatno je ali na internetu i nema skoro wallpapera o Zsgoru Darkvudu i tako to. Kako god da okrenes vrti se slika sa Zagorove odiseje i ona iz seminola.
Ocekivao sam vise od intervju.Nista novo nije bilo receno,sta se sprema,dal ferri radi na nesto...jedino je ovaj Romano reko nesto da ce njegov novi album koji izlazi u oktobar biti nasloven Zagor-King of Darkwood. Standardne razgovore da je Zagor popularan u zemlje ex-Yu,Burratini nosio Zagor majcu koju je kupio u Zagrebu...
Neverovatno je ali na internetu i nema skoro wallpapera o Zsgoru Darkvudu i tako to. Kako god da okrenes vrti se slika sa Zagorove odiseje i ona iz seminola.