forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Spisak aukcija koje sam izgubio
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 21/05/2009 : 03:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Naime,hteo bih da pitam da li postoji neki nacin da se izbrise onaj spisak aukcija za koje je neki clan konkurisao a na kraju ih osvojio neko drugi?Ja uopste ne vidim takvu opciju i ne znam kako bi se to uklonilo,a spisak je postao porilicno dugacak i smeta i iritira jer je potouno beskoristan.Sta ce mi spisak stripova za koje sam poodavno konkurisao?Postoji opcija da se brisu osvojene aukcije,a zanimljivo ne vidim da postoji opcija(a mozda se varam,bar ja ne vidim tako nesto) da se izbrisu izgubljene.Da li neko zna konkretno da mi odgovori?

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 21/05/2009 : 06:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Udjes u opciju "korisnicke postavke" i mislim da ce ti onda biti sve jasno :-)

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 21/05/2009 : 07:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

Udjes u opciju "korisnicke postavke" i mislim da ce ti onda biti sve jasno :-)

Hvala ti.Neverovatno,ali ovo mi je promaklo.
Mada,mozda bi bilo bolje da postoji neki vremenski rok,nesto slicno kao za aukcije koje sam osvojio.Ali dobro,vazno je da sam maknuo one nagomilane stavke.
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 21/05/2009 : 21:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Nisi jedini...promaklo je svojevremeno i meni...a i gomili drugih clanova

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/05/2009 : 22:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
i meni ali mi to ne smeta:)

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000